X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki wreszcie słoneczko. :-)
    Ania super wieści. :-)
    Dla wszystkich swietujacych Wszystkiego najlepszego <3
    Iwcia jak tak jeździsz po całej Pl to może jeszcze warmie i mazury odwiedzisz ?
    Pusurek opis akcji superancki.
    A my dziś odpoczywamy w domku. ;-)

Mega, polarmiś, Bliska 77, Pusurek, ania.g, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bidactwo! cho do mnie na lody ;)
    Ja tez chce ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    cho tez.. mam dobre takie, bez cukru!
    Wiesz.... ja z cukrem wole, zrobisz?

kapturnica lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pieczonki! u mojego chlopa to sie robiło (na poludniu), ja wczesniej tego nie znalam.. dla mnie jest to zdecydowanie za tluste, zima to moze bym i to zjadla, latem nieee..
    U mnie wczoraj były.. Pychota nawet latem, do wódeczki extra ;)
    No co? Urlop mam, w ciąży nie jestem.. ;) jeszcze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 18:50

kapturnica, iwcia77, moremi, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bede, hehe, musiala kostki cukru zmielic, bo innego cukru nie posiadam.. ale ide sie zalozyc, ze roznicy bys nie poczula, tyle ze ta moja wersja zdrowsza!
    Mówisz? Ciekawe....

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak szkoda ze ty bliżej nie jesteś ;) nie wybierasz sie tu na jakieś wakacje?

paszczakin lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Aniaaaaaaa, to gdzie ty mowilas mieszkasz? ;)

Ale mi narobilas smaka.. Kapuste kiszona taka dobra mam, od dluzszego czasu palnuje zrobic eksperymentalne ciasto pierogowe z cieciorki, moze...? eee, nie, lepiej poleze na zapas ;)
    Bój sie Boga z czego??? Toz to profanacja pieroga!!!

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Paszczakos, właśnie miałam cie pytać, jak Ty te lody robisz, ale M postanowił upiec ciasto - chyba pierwsze w życiu ;) i potwierdzam ze lody Paszczaka bez cukru są zaje :)

Mega, paszczakin, Reni, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    melduje sie :)

dziekuje za zyczenia :)

Polar- 100 lat! i blizniaczej ciazy Ci zycze z calego serca :), zaraz sprawdze bileciki do Wa-wy :) :D , bo lubie zwiedzac a w Wawie bylam kiedys 1 dzien i zdazylam tylko zobaczyc widok z Palacu Kultury :D, wiec Twoja propozycja jest bardzo kuszaca :D i dziekuje z gory :D. A na serio Twoj maz tez jest z 9 sierpnia???? alescie sie dobrali :D

Pusur! Adas jest uroczy ! zazdroszcze Ci porodu i calej tej otoczki :D, zbieraj sily na powrot do domu, uwazaj na piczkinsa i gratuluje :). Rozpakowalas sie rewelacyjnie i ekspresowo :)

Zaproszenie jak najbardziej serio. Najfajniej gdybys mogla w przyszly weekend- trzy dńi wolnego na zwiedzanie ale i w tygodniu tez da sie cos wykabinowac choc ja pracuje (jak to brzmi) i nie moglabym sie toba zajac do 16!

Tak maz jest odemnie starszy o dwie godziny, slub tez bralismy 9 co by rocznice polaczyc.

Tobie tez wszystkiego najlepszego a przede wszystkim spokojnej ciazy i zdrowego malenstwa .... Nie jednego!

iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Iwcia, Polarmis - wszystkiego najlepszego!

Pusurku, Adamek śliczny. Ja też chcę tak ekspresowo i prawie bezboleśnie jak Ty!

Wczoraj balowaliśmy do północy, bo rodzina wraca do siebie po wakacjach, więc było pożegnalne ognisko i ziemniaki pieczone (nie wiem czy u Was się to robi? W ogromnym, grubym garze układa się warstwami pokrojone w plasterki ziemniaki, cebule, buraki, boczek i kiełbaskę i dusi na ogniu ok. 2 godzin - pychota).
    Impreza na trzeźwo to męczarnia, ale przynajmniej rano nie ma kaca.
    To jest pyszne!

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ej, ja też będę w wawie tylko 23ego :(
    Rozumiem ze ta smutna minka to dlatego ze nie spotkasz sie z Iwka?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaca sladu nie ma bo zastosowalam metode- na kaca najlepsza praca. Wybralam sie z plecakiem po zakupy ( jako uposledzony kierowca ) , potem wyszorowalam chate. Na jutro zostaly mi podlogi. Bede mogla sie delektowac czystoscia. Mialam zamiar pojsc na rower ale jednak dzisiejsza jazda na szmacie mnie wykonczyla. Siedze w ogrodku i czytam co u Was. Potem zapodam sobie jakis filmik. To jest zycie. Basenu mu tylko brakuje:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:00

Bliska 77, malgos741, Dorka1979, ania.g, Mega, iwcia77, peppapig, mysza1975, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja po szkoleniu. Zapomniałam Wam się pochwalić,na początku sierpnia założyłam działalność gospodarczą ,jestem mobilną kosmetyczką a dzisiejsze szkolenie to robiłam certyfikat na zabiegi ultradźwiękami i drugi na zabiegi falami radiowymi RF. Coś trzeba robić, zarobić i na macierzyński zapracować

malgos741, ania.g, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No ja po szkoleniu. Zapomniałam Wam się pochwalić,na początku sierpnia założyłam działalność gospodarczą ,jestem mobilną kosmetyczką a dzisiejsze szkolenie to robiłam certyfikat na zabiegi ultradźwiękami i drugi na zabiegi falami radiowymi RF. Coś trzeba robić, zarobić i na macierzyński zapracować
    Dorka jest z Wawy lub okolic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie jestem koło Zielonej Góry

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Rozumiem ze ta smutna minka to dlatego ze nie spotkasz sie z Iwka?
    A nie, tak ogólnie ze ominie mnie większe spotkanie :) ale będę dawać znaki wcześniej, to moze sie z Tobą na kawkę uda umówić ;)

polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, w ciazy mozesz wszystko. Demolka, rozpierducha, spalenie polowy dzielnicy, wyzwanie sasiadow od najgorszych, a potem masz prawo nie pamietac, bo masz przeciez budyn. ;) To jest piekne w ciazy. ;) :P

malgos741, Dorka1979, Simba, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my po kolacji, corka dzis nocuje z nami, mam nadzieje, ze jutro wyjdziemy do domu, chociaz Adamkowi zazolcily sie oczka, wiec lampa jutro bedzie na bank.
    Na kolacje byl oprocz codziennych frykasow byl wedzony losos, a do obiadu ciasto, bo to sobota. ;) Rozwala mnie bogactwo tego, 8 rodzjow napojow do wyboru - ja w domu nie mam tyle. ;)
    A w ogole to ruszyla mleczarnia i zaczelo mnie suszyc, w ciagu 10 min wypilam 5 szklanek plynow. Dobrze, ze kibelek pod nosem. :D

malgos741, Simba, ania.g, Mega, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Dorka a pytałaś lekarza czy możesz takie zabiegi wykonywać w ciąży?

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komuś mogę ale sobie nie

‹‹ 4119 4120 4121 4122 4123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ