35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki wreszcie słoneczko.
Ania super wieści.
Dla wszystkich swietujacych Wszystkiego najlepszego
Iwcia jak tak jeździsz po całej Pl to może jeszcze warmie i mazury odwiedzisz ?
Pusurek opis akcji superancki.
A my dziś odpoczywamy w domku.Mega, polarmiś, Bliska 77, Pusurek, ania.g, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:pieczonki! u mojego chlopa to sie robiło (na poludniu), ja wczesniej tego nie znalam.. dla mnie jest to zdecydowanie za tluste, zima to moze bym i to zjadla, latem nieee..
No co? Urlop mam, w ciąży nie jestem..jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 18:50
kapturnica, iwcia77, moremi, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bede, hehe, musiala kostki cukru zmielic, bo innego cukru nie posiadam.. ale ide sie zalozyc, ze roznicy bys nie poczula, tyle ze ta moja wersja zdrowsza!
-
paszczakin wrote:Aniaaaaaaa, to gdzie ty mowilas mieszkasz?
Ale mi narobilas smaka.. Kapuste kiszona taka dobra mam, od dluzszego czasu palnuje zrobic eksperymentalne ciasto pierogowe z cieciorki, moze...? eee, nie, lepiej poleze na zapaskapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:melduje sie
dziekuje za zyczenia
Polar- 100 lat! i blizniaczej ciazy Ci zycze z calego serca, zaraz sprawdze bileciki do Wa-wy
, bo lubie zwiedzac a w Wawie bylam kiedys 1 dzien i zdazylam tylko zobaczyc widok z Palacu Kultury
, wiec Twoja propozycja jest bardzo kuszaca
i dziekuje z gory
. A na serio Twoj maz tez jest z 9 sierpnia???? alescie sie dobrali
Pusur! Adas jest uroczy ! zazdroszcze Ci porodu i calej tej otoczki, zbieraj sily na powrot do domu, uwazaj na piczkinsa i gratuluje
. Rozpakowalas sie rewelacyjnie i ekspresowo
Zaproszenie jak najbardziej serio. Najfajniej gdybys mogla w przyszly weekend- trzy dńi wolnego na zwiedzanie ale i w tygodniu tez da sie cos wykabinowac choc ja pracuje (jak to brzmi) i nie moglabym sie toba zajac do 16!
Tak maz jest odemnie starszy o dwie godziny, slub tez bralismy 9 co by rocznice polaczyc.
Tobie tez wszystkiego najlepszego a przede wszystkim spokojnej ciazy i zdrowego malenstwa .... Nie jednego!iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Iwcia, Polarmis - wszystkiego najlepszego!
Pusurku, Adamek śliczny. Ja też chcę tak ekspresowo i prawie bezboleśnie jak Ty!
Wczoraj balowaliśmy do północy, bo rodzina wraca do siebie po wakacjach, więc było pożegnalne ognisko i ziemniaki pieczone (nie wiem czy u Was się to robi? W ogromnym, grubym garze układa się warstwami pokrojone w plasterki ziemniaki, cebule, buraki, boczek i kiełbaskę i dusi na ogniu ok. 2 godzin - pychota).
Impreza na trzeźwo to męczarnia, ale przynajmniej rano nie ma kaca.mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaca sladu nie ma bo zastosowalam metode- na kaca najlepsza praca. Wybralam sie z plecakiem po zakupy ( jako uposledzony kierowca ) , potem wyszorowalam chate. Na jutro zostaly mi podlogi. Bede mogla sie delektowac czystoscia. Mialam zamiar pojsc na rower ale jednak dzisiejsza jazda na szmacie mnie wykonczyla. Siedze w ogrodku i czytam co u Was. Potem zapodam sobie jakis filmik. To jest zycie. Basenu mu tylko brakuje:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:00
Bliska 77, malgos741, Dorka1979, ania.g, Mega, iwcia77, peppapig, mysza1975, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja po szkoleniu. Zapomniałam Wam się pochwalić,na początku sierpnia założyłam działalność gospodarczą ,jestem mobilną kosmetyczką a dzisiejsze szkolenie to robiłam certyfikat na zabiegi ultradźwiękami i drugi na zabiegi falami radiowymi RF. Coś trzeba robić, zarobić i na macierzyński zapracować
malgos741, ania.g, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:No ja po szkoleniu. Zapomniałam Wam się pochwalić,na początku sierpnia założyłam działalność gospodarczą ,jestem mobilną kosmetyczką a dzisiejsze szkolenie to robiłam certyfikat na zabiegi ultradźwiękami i drugi na zabiegi falami radiowymi RF. Coś trzeba robić, zarobić i na macierzyński zapracować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba, w ciazy mozesz wszystko. Demolka, rozpierducha, spalenie polowy dzielnicy, wyzwanie sasiadow od najgorszych, a potem masz prawo nie pamietac, bo masz przeciez budyn.
To jest piekne w ciazy.
malgos741, Dorka1979, Simba, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my po kolacji, corka dzis nocuje z nami, mam nadzieje, ze jutro wyjdziemy do domu, chociaz Adamkowi zazolcily sie oczka, wiec lampa jutro bedzie na bank.
Na kolacje byl oprocz codziennych frykasow byl wedzony losos, a do obiadu ciasto, bo to sobota.Rozwala mnie bogactwo tego, 8 rodzjow napojow do wyboru - ja w domu nie mam tyle.
A w ogole to ruszyla mleczarnia i zaczelo mnie suszyc, w ciagu 10 min wypilam 5 szklanek plynow. Dobrze, ze kibelek pod nosem.malgos741, Simba, ania.g, Mega, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:No ja po szkoleniu. Zapomniałam Wam się pochwalić,na początku sierpnia założyłam działalność gospodarczą ,jestem mobilną kosmetyczką a dzisiejsze szkolenie to robiłam certyfikat na zabiegi ultradźwiękami i drugi na zabiegi falami radiowymi RF. Coś trzeba robić, zarobić i na macierzyński zapracować01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny