X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to dobrze :-)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przesadziłam z tym sprzątaniem. Czasem zapominam że mam bagaż z przodu. Nogi mi z tyłka odpadają. Co poradzić jak się ma adhd. Potem wzięłam prysznic ale stwierdziłam że to za mało i zrobiłam sobie kąpiel z mandarynkowym olejkiem. Teraz mogę leżeć bykiem na kanapie :)

Dorka1979, Pusurek, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Kaca sladu nie ma bo zastosowalam metode- na kaca najlepsza praca. Wybralam sie z plecakiem po zakupy ( jako uposledzony kierowca ) , potem wyszorowalam chate. Na jutro zostaly mi podlogi. Bede mogla sie delektowac czystoscia. Mialam zamiar pojsc na rower ale jednak dzisiejsza jazda na szmacie mnie wykonczyla. Siedze w ogrodku i czytam co u Was. Potem zapodam sobie jakis filmik. To jest zycie. Basenu mu tylko brakuje:-)

Polarku chyba nie doczytałam i masz dzis urodziny?
    w takim razie życze wszystkiego naj i rychłego zaciążenia!dużo zdrówka, buziak!

peppapig, polarmiś, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Aniu odpoczywaj bo kawał dobrej roboty zrobiłaś, ja za to jutro na działkę do roboty dalej ścianę rozwalać no i przy okazji się opalić. ;-)

ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    To Aniu odpoczywaj bo kawał dobrej roboty zrobiłaś, ja za to jutro na działkę do roboty dalej ścianę rozwalać no i przy okazji się opalić. ;-)
    Miłej demolki ;)

malgos741 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór !!!

Polrmiśku i Iwcia Wszystkiego Najlepszego,Zdrówka i Spełnienia Marzeń
    Miśku tobie życzę jeszcze bobaska a tobie Iwcia spokojnej ciąży i lekkiego porodu :D <3 <3 <3

iwcia77, polarmiś, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dziewczyny Kkisia mnie prosila zeby Wam przekazac , ze na moment znika z forum i wroci jak sie upora ze smutkiem ...nie chce wspolczucia wiec nic nie piszcie na ten temat, dziekuje w jej imieniu ...
    A więc jednak ,przykro mi bardzo ,pozdrów ją ode mnie :(

iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku Adam przystojniak :) <3

opis porodu wymiata i z tego wynika że warto czasem mała zadymę zrobić aby potem mieć luksusy :P

iwcia77, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza?
    Milej niedzieli, lalunie.
    Andzej, czy to Tomus? Jak Ci się udało zrobić taką słodka animke? :)

peppapig, iwcia77, mysza1975, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klikam bo o dziwo mam wifi dlużej niż 5 minut...
    Cudny Tomaszek :D Ewcia ale go ujęłaś

polarmiś, iwcia77, Mega, mama78, mysza1975, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie. Tez zwrocilama na Tamaszka uwage. Super ujecie. Ale pyzy to chlopak ma niezle. Wyglada slicznie.

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim..Piekny , wolny dzionek to mozna sie wyspac :)
    A chlopczyk naprawde cudny..Te jego poliki sa rozkoszne...

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie i ja.
    Ewka, jaki slodki Tomcio, dziamgajacy. :)

Za nami kolejna noc dziwow i niespodzianek. Adamek, ktory nie chcial przez 2 pierwsze doby jesc, wczoraj odkryl, ze cycki sa fajne ( sa cycki, jest okejka ;) ). A u mnie fabryka ruszyla na 300% normy, wiec sie zgralismy. Efekt byl taki, ze malo nie zeszlam na serce w nocy, bo za szybko chcial ciagnac i sie zakrztusil. Zaczal machac lapkami, zrobil sie czerwony jak pomidor, oddechu zlapac nie mogl, masakra. Ja go buch na brzuszek na moja reke, poklepalam, podnioslam w pionie, dalej klepalam i dalismy rade. Ale spocilam sie jak szczur ze strachu, corka mi takich numerow nie wywijala...
    Przy kolejnym karmieniu wstala corka ( chlop byl nie do obudzenia, musze sobie jakis patent na niego wymyslic, goraca cegla na piety, albo co, bo w nocy jest jak zombi ), przygotowala odciagacz, przebrala Adamka, szok, ze jest tak zaangazowana. Ciuszki i pieluszki z reki mi wyrywa, wszystko chce przy nim robic. Najlepiej, zeby z nia spal. :) Naprawde fajnie. :)

ania.g, Mango, polarmiś, moremi, iwcia77, kapturnica, Simba, Bozia3, Mega, mysza1975, mama78, peppapig, samira, Dorka1979, Lucky, Sabina, malgos741, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to moge siedziec i patrzec, jak maly spi i strzela miny, albo jak na nas patrzy.
    I zaczelam juz wspolczuc Simbie, dziewczyna dostanie zeza rozbieznego, jak bedzie tak patrzec na dwojeczke naraz. ;)

Mango, ania.g, polarmiś, moremi, iwcia77, kapturnica, Simba, Mega, mysza1975, samira, Dorka1979, Lucky, Sabina, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ewa, moja prawie siedmioletnia córka do tej pory tak " mniummnia" przez sen. A jeszcze jak na dobranoc może się pomiziać o moje włosy to jest przeszczęśliwa. Na razie wygląda to nadal słodko ;)
    Pusur, mam nadzieję że córce nie przejdzie. A jeśli chodzi o to że facet w nocy śpi i nic go nie ruszy nawet wystrzał z armaty to chyba normalne.

Pusurek, Mango, moremi, kapturnica, Mega, mysza1975, samira, Dorka1979, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pusur, mam nadzieję że córce nie przejdzie. A jeśli chodzi o to że facet w nocy śpi i nic go nie ruszy nawet wystrzał z armaty to chyba normalne.
    Tez mam nadzieje, ze jej nie przejdzie. Tak dlugo czekala na rodzenstwo, ze zapalu jej powinno jeszcze na troche wystarczyc, a maly jest naprawde wdzieczniutki.
    Spiacy chlop mnie zadziwil, on przy Adamku w dzien wszystko robi, inna sprawa, ze spimy po 3 godziny na dobe. Mnie trzyma adrenalina, a jego nie. Ale stwierdzil, ze mam go walic w nocy w leb, jesli go bede potrzebowac, bo jemu jest glupio, ze mi nie pomaga, a jeszcze glupiej, ze w ogole nie pamieta jak go budze. :D

moremi, ania.g, Simba, mysza1975, mama78, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adas to facet dlatego taki lapczywy na cycki ze z wrazenia sie zakrztusil. Fajnie ze masz juz taka odpowiedzialna i zaangazowana corke- bedzie wam latwiej sie wyrwac i odpoczac od malego:-) ja do tej pory patrze na swoje dziecko jak w obraz. On oglada tv a ja jego! Uwielbiam.

moremi, kapturnica, ania.g, Pusurek, Mega, mysza1975, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wszystkim
    na zdjęciu Tomcio który ma nową ksywkę- Tupek (od tuptania tupkami) :)
    Pusur ja mam takie krztuszenie z Tomkiem na porzadku dziennym bo ma chyba wiotką krtan czy gardło w dodatku jest straszny żarłok, na serio mozna osiwieć, dzis już od 6 nie spie bo Tupkowi sie nudzi a chłopu daje pospać bo na codzień wczesnie wstaje..
    mam nowe ulubione danie, płatki górskie zalane mlekiem plus dwie łyzki miodu, pycha, dobre na produkcje mleka

iwcia77, kapturnica, ania.g, moremi, Simba, gosia7122, gosia7122, polarmiś, Pusurek, Mega, mysza1975, Bozia3, mama78, samira, Sabina, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

Ewa- jakbys podlaczyla jakas muzyczke to wygladaloby ze Tomaszek spiewa :) no po prostu jest zajebisty!

Pusur- mozesz smialo mowic o sobie " farciara" :D

milej niedzieli :D

kapturnica, moremi, Pusurek, mysza1975, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idziemy do domu!
    Co prawda nie bardzo sie nam chce, bo dzis mnial byc dobry obiad ;) Ale juz czekaja na nasz pokoj i nie ma juz zadnych powodow, zeby nas tu trzymac. Jutro tylko pobranie krwi o 12, wiec znowu tu musimy przyjechac.
    Jest tez ciagle tesciowa, codziennie bywala w szpitalu, delikatnie ja wywalalam, bo siedzialaby poza godzinami wizyt. A teraz przylezie na chate...

Iwka, wiem, ze jestem farciara. ;)
    Ewa, koszmarne takie akcje przy jedzeniu, trzeba naprawde miec jaja, zeby nie wpasc w panike. Albo byc ratownikiem medycznym. ;) Ja mialam odruchy pierwszej pomocy, cos mi tam zostalo jeszcze po szkole i odnawianych kursach, ale wyobrazam sobie inne matki w takiej sytuacji...

Mega, Mango, moremi, mysza1975, iwcia77, samira, Sabina, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość

‹‹ 4120 4121 4122 4123 4124 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ