35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przesadziłam z tym sprzątaniem. Czasem zapominam że mam bagaż z przodu. Nogi mi z tyłka odpadają. Co poradzić jak się ma adhd. Potem wzięłam prysznic ale stwierdziłam że to za mało i zrobiłam sobie kąpiel z mandarynkowym olejkiem. Teraz mogę leżeć bykiem na kanapie
Dorka1979, Pusurek, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
polarmiś wrote:Kaca sladu nie ma bo zastosowalam metode- na kaca najlepsza praca. Wybralam sie z plecakiem po zakupy ( jako uposledzony kierowca ) , potem wyszorowalam chate. Na jutro zostaly mi podlogi. Bede mogla sie delektowac czystoscia. Mialam zamiar pojsc na rower ale jednak dzisiejsza jazda na szmacie mnie wykonczyla. Siedze w ogrodku i czytam co u Was. Potem zapodam sobie jakis filmik. To jest zycie. Basenu mu tylko brakuje:-)
Polarku chyba nie doczytałam i masz dzis urodziny?
w takim razie życze wszystkiego naj i rychłego zaciążenia!dużo zdrówka, buziak!peppapig, polarmiś, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
To Aniu odpoczywaj bo kawał dobrej roboty zrobiłaś, ja za to jutro na działkę do roboty dalej ścianę rozwalać no i przy okazji się opalić.
ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Dziewczyny Kkisia mnie prosila zeby Wam przekazac , ze na moment znika z forum i wroci jak sie upora ze smutkiem ...nie chce wspolczucia wiec nic nie piszcie na ten temat, dziekuje w jej imieniu ...
iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduje sie i ja.
Ewka, jaki slodki Tomcio, dziamgajacy.
Za nami kolejna noc dziwow i niespodzianek. Adamek, ktory nie chcial przez 2 pierwsze doby jesc, wczoraj odkryl, ze cycki sa fajne ( sa cycki, jest okejka). A u mnie fabryka ruszyla na 300% normy, wiec sie zgralismy. Efekt byl taki, ze malo nie zeszlam na serce w nocy, bo za szybko chcial ciagnac i sie zakrztusil. Zaczal machac lapkami, zrobil sie czerwony jak pomidor, oddechu zlapac nie mogl, masakra. Ja go buch na brzuszek na moja reke, poklepalam, podnioslam w pionie, dalej klepalam i dalismy rade. Ale spocilam sie jak szczur ze strachu, corka mi takich numerow nie wywijala...
Przy kolejnym karmieniu wstala corka ( chlop byl nie do obudzenia, musze sobie jakis patent na niego wymyslic, goraca cegla na piety, albo co, bo w nocy jest jak zombi ), przygotowala odciagacz, przebrala Adamka, szok, ze jest tak zaangazowana. Ciuszki i pieluszki z reki mi wyrywa, wszystko chce przy nim robic. Najlepiej, zeby z nia spal.Naprawde fajnie.
ania.g, Mango, polarmiś, moremi, iwcia77, kapturnica, Simba, Bozia3, Mega, mysza1975, mama78, peppapig, samira, Dorka1979, Lucky, Sabina, malgos741, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogole to moge siedziec i patrzec, jak maly spi i strzela miny, albo jak na nas patrzy.
I zaczelam juz wspolczuc Simbie, dziewczyna dostanie zeza rozbieznego, jak bedzie tak patrzec na dwojeczke naraz.Mango, ania.g, polarmiś, moremi, iwcia77, kapturnica, Simba, Mega, mysza1975, samira, Dorka1979, Lucky, Sabina, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ewa, moja prawie siedmioletnia córka do tej pory tak " mniummnia" przez sen. A jeszcze jak na dobranoc może się pomiziać o moje włosy to jest przeszczęśliwa. Na razie wygląda to nadal słodko
Pusur, mam nadzieję że córce nie przejdzie. A jeśli chodzi o to że facet w nocy śpi i nic go nie ruszy nawet wystrzał z armaty to chyba normalne.Pusurek, Mango, moremi, kapturnica, Mega, mysza1975, samira, Dorka1979, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Pusur, mam nadzieję że córce nie przejdzie. A jeśli chodzi o to że facet w nocy śpi i nic go nie ruszy nawet wystrzał z armaty to chyba normalne.
Spiacy chlop mnie zadziwil, on przy Adamku w dzien wszystko robi, inna sprawa, ze spimy po 3 godziny na dobe. Mnie trzyma adrenalina, a jego nie. Ale stwierdzil, ze mam go walic w nocy w leb, jesli go bede potrzebowac, bo jemu jest glupio, ze mi nie pomaga, a jeszcze glupiej, ze w ogole nie pamieta jak go budze.moremi, ania.g, Simba, mysza1975, mama78, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdas to facet dlatego taki lapczywy na cycki ze z wrazenia sie zakrztusil. Fajnie ze masz juz taka odpowiedzialna i zaangazowana corke- bedzie wam latwiej sie wyrwac i odpoczac od malego:-) ja do tej pory patrze na swoje dziecko jak w obraz. On oglada tv a ja jego! Uwielbiam.
moremi, kapturnica, ania.g, Pusurek, Mega, mysza1975, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dobry wszystkim
na zdjęciu Tomcio który ma nową ksywkę- Tupek (od tuptania tupkami)
Pusur ja mam takie krztuszenie z Tomkiem na porzadku dziennym bo ma chyba wiotką krtan czy gardło w dodatku jest straszny żarłok, na serio mozna osiwieć, dzis już od 6 nie spie bo Tupkowi sie nudzi a chłopu daje pospać bo na codzień wczesnie wstaje..
mam nowe ulubione danie, płatki górskie zalane mlekiem plus dwie łyzki miodu, pycha, dobre na produkcje mlekaiwcia77, kapturnica, ania.g, moremi, Simba, gosia7122, gosia7122, polarmiś, Pusurek, Mega, mysza1975, Bozia3, mama78, samira, Sabina, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
witam
Ewa- jakbys podlaczyla jakas muzyczke to wygladaloby ze Tomaszek spiewano po prostu jest zajebisty!
Pusur- mozesz smialo mowic o sobie " farciara"
milej niedzieli
kapturnica, moremi, Pusurek, mysza1975, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdziemy do domu!
Co prawda nie bardzo sie nam chce, bo dzis mnial byc dobry obiadAle juz czekaja na nasz pokoj i nie ma juz zadnych powodow, zeby nas tu trzymac. Jutro tylko pobranie krwi o 12, wiec znowu tu musimy przyjechac.
Jest tez ciagle tesciowa, codziennie bywala w szpitalu, delikatnie ja wywalalam, bo siedzialaby poza godzinami wizyt. A teraz przylezie na chate...
Iwka, wiem, ze jestem farciara.
Ewa, koszmarne takie akcje przy jedzeniu, trzeba naprawde miec jaja, zeby nie wpasc w panike. Albo byc ratownikiem medycznym.Ja mialam odruchy pierwszej pomocy, cos mi tam zostalo jeszcze po szkole i odnawianych kursach, ale wyobrazam sobie inne matki w takiej sytuacji...
Mega, Mango, moremi, mysza1975, iwcia77, samira, Sabina, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość