35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ewa poryczałam się
Jest śliczny i taki słodziak... Fryz pierwsza klasa
A jaki był wystrojony do chrztu
Wygląda na strasznie spokojnego, ale może to pozory
Wspaniały dzieciak, niech Wam zdrowo rośnie
no i ja za jego lokiem szaleje od początku
kapturnica, Sabina, mandragora, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry z bólem głowy i zawiasów.
Fatalna noc, koszmarne sny - adoptowalam zająca, którego chciano pozbawić życia w restauracji i przerobić na kotleta...
Dzisiaj tez nie ide do roboty. Kolejny dzien trzymania kciukow - dzisiaj za Paszczaka.
A jak sie obudziłam to aż sie do siebie uśmiechnęłam, ze Adaś sie nam wczoraj urodziłchyba sobie pobecze ze wzruszenia.
Sabina, mandragora, ania.g, Reni, moremi, kapturnica, Pusurek, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek dziewczyny
Ja też się nie wyspałam bo burza mnie obudziła o 5 rano i leje cały czas.
Paszczalin trzimie kciuki za jajeczka.Sabina, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurku wielkie gratulacje. Zuch dziewczyna ze sobie tak ładnie poradziłas. Czekamy na relacje i ciepło witamy Adamka na świecie
Dorka spóźnione sto lat!
Ewcia ale masz cudnego dżentelmena
Paszcza udanego składania jajekteraz zaczynamy trzymać za owocny seks na szkielku.
Oj tyle się działo a ja przespałam lekcje
A tak w ogóle to dzień dobry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:10
Sabina, moremi, kapturnica, Pusurek, Dorka1979, EwaT, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ej soryy ale moja mama miała ze mną parte i nie urodziła.. bo reni odwróciła się do góry nogami zaparła się stópkami nad wejściem i dupa.. trzeba było ciąć
więc proszę mnie tu nie obrażowywowywać!
a poza tym często nacinają kroka więc tak czy inaczej jest cięcie!
ps.dzień dobryBozia3 wrote:jak mieli ją ciąć, skoro pisała, że przy partych nie miała jak pisać w tel..Reni to ja mam budyń, a widzę, że Ty tracisz rozeznanie..
Pani nauczycielka od 7 boleści...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 08:59
Simba, Sabina, moremi, kapturnica, Bozia3, samira, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej soryy ale moja mama miała ze mną parte i nie urodziła.. bo reni odwróciła się do góry nogami zaparła się stópkami nad wejściem i dupa.. trzeba było ciąć
więc proszę mnie tu nie obrażowywowywać!
a poza tym często nacinają kroka więc tak czy inaczej jest cięcie!
ps.dzień dobry
Sabina, moremi, kapturnica, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
tak sobie myślę o Pusurku i...
tyle krzyku nerwów awantur
a tu pyk i po krzyku..
ciekawe jak z tą pępowiną
malgos741, Sabina, Simba, ania.g, moremi, kapturnica, Pusurek, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:tak sobie myślę o Pusurku i...
tyle krzyku nerwów awantur
a tu pyk i po krzyku..
ciekawe jak z tą pępowinąania.g, Sabina, moremi, kapturnica, Bozia3, Pusurek, mandragora, samira, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość