35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:tak w ogole to np mojego meza klezanka jadla wszystko lacznie z pizza i corce nic nie bylo, ja przy starszej uwazalam bardzo bo alergiczka itp a kolki miala cholerne, odbijanie i moja scisla dieta nc ne dawaly, potem im wiecej modyfikowanego mleka (wylacznie na moim byla tylko 3 mce), tym m iej problemow
no i pomidory jem w niewielkiej ilości
Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn Ty stary rowerze!.. jak mogłaś się na tak długo oddalić!
p.s. dzień dobry
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6a9ea617b46.jpg
Bursztyn wrote:Czesc Kochane Dziewczynymysza1975, kapturnica, Bursztyn, caffe, Sabina, moremi, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Obstawiam, ze dzisiaj albo jutro
Tez czytalam o tym relanium, ale nie bardzo rozumiem, do czego jest potrzebne??
Czymam kciuki -
poronić od razu? jak to jeszcze się nie zagnieździło? dziwne
a może raczej chodzi o to, że prl skacze i może nie dojść do zagnieżdzenia?
Dorka1979 wrote:Relanium po to aby się nie denerwować bo może porobić od razu. Moja kuzynka tak miała po zabiegu ,wydała kupę kasy a jej brat w jednej chwili wszystko zmarnował, zdenerwował ją i od razu poroniłaBursztyn, kapturnica, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Dorka, to ciekawe co piszesz o tym że przy trzecim dziecku cały czas płatne 100%. Muszę zgrzebnąć w necie albo zapytam księgowych z firmy.
Bozia, dzięki tobie przypomniało mi się że mam jeszcze urlop 20 dni do wykorzystania ( 6 się rozeszło)
W nocy musiałam spać na siedząco. Tak mnie zgaga męczyła że zbierało mi się na wymioty. A do tego jeszcze siusiu co godzinę. Masakra jakaś.
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Też czytałam o relaniun. Chodzi o to, by wyeliminować stres, który jak wiadomo przyczynia się do produkcji kortyzolu. Paszczak, może chociaż jakąś melisse sobie zapodaj. Trzymam kciuki, żeby to już, bo później możesz mieć kociokwik w domu
Sabina lubi tę wiadomość
-
Bursztyn, fajnie ze jestes, nie dziwie sie ze jestes w takim a nie innym nastroju, powiem szczerze ze mimo wszystko nie wyobrazam sobie w innym kraju mieszkac, czasem tu pieskie zycie ale mam tu najblizszych ktorzy sa dla mnie faktycznie bardzo bliscy, moze gdyby mnie sytuacja zyciowa zmusila, wiem ze tam zyje sie czesto latwiej ale mam nadzieje ze nigdy nie bede miala takej potrzeby. glowa do gory, pare dni i wrocisz na swoje tory
Caffe Ty farciaro, ja o pizzy kusze zapomniecmysza1975, Bursztyn, peppapig, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witaj Bursztynku
Na pewno znajdziesz pozytywny życia na wyspachnie smutaj, zawsze możesz wrócić, na wekend czy na stałe
Kraków się ucieszy
Wiesz że Paszczak w środę ma transfer?cieszę się jak głupia
A Kkisi się nie udało, niestety
Kkisia, nie wiedzialam, przykro mi bardzoBliska 77, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Bursztyn, fajnie ze jestes, nie dziwie sie ze jestes w takim a nie innym nastroju, powiem szczerze ze mimo wszystko nie wyobrazam sobie w innym kraju mieszkac, czasem tu pieskie zycie ale mam tu najblizszych ktorzy sa dla mnie faktycznie bardzo bliscy, moze gdyby mnie sytuacja zyciowa zmusila, wiem ze tam zyje sie czesto latwiej ale mam nadzieje ze nigdy nie bede miala takej potrzeby. glowa do gory, pare dni i wrocisz na swoje tory
i wiesz, teraz tez mi jest coraz ciezej wyobrazic sobie mieszkanie u Deszczowcow na stale...Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn starałam się Ciebie zastąpić na godzinie wychowawczej ale Mango zawsze miała usprawiedliwienie..
teraz Twoja kolej
Mango wrote:Witaj BursztynkuJa też się cieszę choć wiem co mnie zaraz spotka
Bursztyn, mysza1975, kapturnica, Mango, Sabina, moremi, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość