X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bawarka to mit. Nie zawiera nic wspomagającego produkcję mleka (mleko plus teina z herbaty). Dziewczyny pewnie więcej powiedzą.

Paszczaku, jak tam? Dzwonili? Czy Ty dzwoniłaś? Kiedy zaciskac kciuki? (Jeden już trzymambza to, żeby to dzisiaj było)
    Edit: tak wolno w telefonie piszę, że Paszczak odpowiedziała zanim pytanie zadałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 12:22

paszczakin, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie
    Paszczak, trzymam kciuki ;), uda sie zobaczysz nie ma innego wyjscia ;)
    Caffe, super ze masz takie "latwe" dziecko, oby tak dalej, u mnie w sumie tez nie jest zle, co do karmienia to nieztety ale w ciagu doby corka dostaje ok 200, 300ml modyfikowanego, mimo ze pije wode hektolotrami, bawarki i inne cuda, pokarmu mam oglednie mowiac srednio i pewnie jego jakosc pozostawia wiele do zyczenia, po moim cycku, corka spi max godzine
    milego dnia wszystkim ;)
    Nieraz niestety jest tak jak u Ciebie z karmieniem, cóż zrobić. Nie ma nic na siłę, ale dobrze żeby jednak tego cyca choć na godzinę possała, moze Ci się wszystko wyreguluje jeszcze. Ja też miałam w cały świat przez pierwszy miesiąc, a teraz z kolei zjada tyle, że też mu nieraz brakuje. Chociaż pewna nie jestem, bo tak jak pisałam kiedyś wcześniej, on lubi twarde cycki ...

"Łatwe" jest póki co :P zobaczymy co będzie dalej :)

Sabina, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    aaaa zadzwonili..

nie wiem ile jest zarodkow, ale powiedzieli ze sa bardzo dobrej jakosci wiec mozemy poczekac do 5 dnia (czyli sroda), bo transfer 5 dnia daje wiecej pewnosci..

ufff, ale ulga... normalnie tona zdjęta z plecow!
    To teraz relaks żeby przygotować "kołyskę" ")

paszczakin, moremi, Sabina, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu Paszczak to oby do środy :-) niech nie stanie <3

mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bawarka to mit. Nie zawiera nic wspomagającego produkcję mleka (mleko plus teina z herbaty). Dziewczyny pewnie więcej powiedzą.

Paszczaku, jak tam? Dzwonili? Czy Ty dzwoniłaś? Kiedy zaciskac kciuki? (Jeden już trzymambza to, żeby to dzisiaj było)
    Edit: tak wolno w telefonie piszę, że Paszczak odpowiedziała zanim pytanie zadałam :D
    no ja to przerabialam kilka lat temu z corka, ogolnie mam malo pokarmu a pije m.in.bawarke zeby miec jakies urozmaicenie, herbata ogolnie jest b.slaba a sokow nie pije z zasady

caffe, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, wszystkie jestesmy z Toba, byle do srody i bedzie git, zobaczysz ;)
    Caffe, tak jak wczesniej napisalam, niestety ogolnie mam problem z pokarmem, teraz wiekszy juz 6 lat temu, polozna powiedziala ze problem czesto jest nie tyle z iloscia pokarmu co z jego jakoscia, pogadalysmy troche o laktacji jakotakiej i tak jak mowisz, nic na sile :)

moremi, Mega, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, bardzo się cieszę. Cały czas trzymam kciuki <3

Bliska 77, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no ja to przerabialam kilka lat temu z corka, ogolnie mam malo pokarmu a pije m.in.bawarke zeby miec jakies urozmaicenie, herbata ogolnie jest b.slaba a sokow nie pije z zasady
    Ja sobie uświadomiłam, że z bawarką trzeba uważać, żeby z kolei z mlekiem nie przesadzić.

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja sobie uświadomiłam, że z bawarką trzeba uważać, żeby z kolei z mlekiem nie przesadzić.
    to prawda, herbata = teina, duza ilosc krowiego mleka = skaza, wszystko z umiarem ;) jak zawsze

Sabina, caffe, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc lasencje,

Paszczu- uda Ci sie! beda blizniaki jak u Simbulca :) teraz luzuj gumke w majtach i szykuj spokojne gniazdko dla pisklat :) <3

samira, Mega, paszczakin, mysza1975, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    to prawda, herbata = teina, duza ilosc krowiego mleka = skaza, wszystko z umiarem ;) jak zawsze
    A wszystko jesz, czy się z czymś ograniczasz (no poza oczywiście strączkowymi i kapuścianymi produktami)?

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Czesc lasencje,

Paszczu- uda Ci sie! beda blizniaki jak u Simbulca :) teraz luzuj gumke w majtach i szykuj spokojne gniazdko dla pisklat :) <3
    No iwcia, u Ciebie też licznik zapierdziela :)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A wszystko jesz, czy się z czymś ograniczasz (no poza oczywiście strączkowymi i kapuścianymi produktami)?
    powiem tak, poki co z owocow jablka, borowki i nektarynki-zero kolek, od innych owocow sa kolki, miesko drobiowe ziemniaki kasza gotowana marchew pietruszka, zero kolek, biale pieczywo tez nc a po ciemnym niiestety kolki ;)

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    powiem tak, poki co z owocow jablka, borowki i nektarynki-zero kolek, od innych owocow sa kolki, miesko drobiowe ziemniaki kasza gotowana marchew pietruszka, zero kolek, biale pieczywo tez nc a po ciemnym niiestety kolki ;)
    Bo ciemnego pieczywa, ani tego z ziarnami nie wolno. Czy po kaszach, ryżach itp. nie ma gazów?
    Ja z owoców jem tylko jabłka, borówki amerykańskie i maliny. Po bananach chyba niezbyt dobrze mu było.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo ciemnego pieczywa, ani tego z ziarnami nie wolno. Czy po kaszach, ryżach itp. nie ma gazów?
    Ja z owoców jem tylko jabłka, borówki amerykańskie i maliny. Po bananach chyba niezbyt dobrze mu było.
    no widzisz, to wszystko zalezy od mamy i dziecka, moja kolezanka przy swoim synku wcina tylko ciemne pieczywo i buleczki z ziarnami i do tegi kielbasa i zero problemow natomiast kaszy nie moze a ja kasze moge bez knsekwencji, natomiast po naszych z ogrodka malinach niczym niesypanych dostala wysypki, borowki tez mamy nasze i nic jej nie jest, po winogronie zielonym sklepowym tez nic, czekam na nasze ciemne z ogroka

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak w ogole to np mojego meza klezanka jadla wszystko lacznie z pizza i corce nic nie bylo, ja przy starszej uwazalam bardzo bo alergiczka itp a kolki miala cholerne, odbijanie i moja scisla dieta nc ne dawaly, potem im wiecej modyfikowanego mleka (wylacznie na moim byla tylko 3 mce), tym m iej problemow

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja banany ale za nimi nie przepadam, natomiasti nawet lody moge ;)

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MikiMiki Nowa

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)
    Staram się z mężem o dzidzię :)
    Cieszę się, że tu trafiłam
    Pozdrawiam

mysza1975, Mango, Dorka1979, inessa, samira, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochane Dziewczyny
    Wrocilam w nocy, film mi sie urwal, nie wiem jak sie w domu znalazlam w drodze z lotniska, tzn. maz prowadzil wiec wnioskuje ze w taki wlasnie sposob, chociaz nie przypominam sobie momentu powitania na lotnisku ;)teraz jestem nieprzytomna, niedawno wstalam i staram sie utrzymac w pionie druga kawa. Nie nadrobie wiec nawet sie nie staram, mam tez dola bo w PL bylo mi - mimo wszystko dobrze, pyszne jedzenie, piekne slonce i cudowny Krakow. Nie wiem jak poradze sobie teraz w Krainie Deszczowcow. Widzialam sie z nasza piekna Bozia, brzuch ma cudny, swietnie wyglada, no i powiedziala mi ze Kkisia czy Moremi (zapomnialam ktora ) w ciazy, wiec gratuluje :)
    O Pusurze wiem, ze urodzila Adasia, wiec rowniez gratuluje :) no wiem tez ze Simba przezylas chwile grozy, na szczescie masz to juz za soba, ale przyznam ze kiedy Bozia mi opowiadala to mi serce na moment zamarlo.
    Jakis skrot- resume' by sie przydal z pozostalych wydarzen :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 15:18

mysza1975, Bozia3, kapturnica, Bliska 77, peppapig, samira, ania.g, Pusurek, moremi, Mega, Simba, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Bursztynku :-)

Na pewno znajdziesz pozytywny życia na wyspach :-) nie smutaj, zawsze możesz wrócić, na wekend czy na stałe :-) Kraków się ucieszy :-)

Wiesz że Paszczak w środę ma transfer? :-) cieszę się jak głupia :-)

A Kkisi się nie udało, niestety :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 15:26

mysza1975, Bursztyn, peppapig, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4124 4125 4126 4127 4128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ