35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bawarka to mit. Nie zawiera nic wspomagającego produkcję mleka (mleko plus teina z herbaty). Dziewczyny pewnie więcej powiedzą.
Paszczaku, jak tam? Dzwonili? Czy Ty dzwoniłaś? Kiedy zaciskac kciuki? (Jeden już trzymambza to, żeby to dzisiaj było)
Edit: tak wolno w telefonie piszę, że Paszczak odpowiedziała zanim pytanie zadałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 12:22
paszczakin, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bliska 77 wrote:witajcie
Paszczak, trzymam kciuki, uda sie zobaczysz nie ma innego wyjscia
Caffe, super ze masz takie "latwe" dziecko, oby tak dalej, u mnie w sumie tez nie jest zle, co do karmienia to nieztety ale w ciagu doby corka dostaje ok 200, 300ml modyfikowanego, mimo ze pije wode hektolotrami, bawarki i inne cuda, pokarmu mam oglednie mowiac srednio i pewnie jego jakosc pozostawia wiele do zyczenia, po moim cycku, corka spi max godzine
milego dnia wszystkim
"Łatwe" jest póki cozobaczymy co będzie dalej
Sabina, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:aaaa zadzwonili..
nie wiem ile jest zarodkow, ale powiedzieli ze sa bardzo dobrej jakosci wiec mozemy poczekac do 5 dnia (czyli sroda), bo transfer 5 dnia daje wiecej pewnosci..
ufff, ale ulga... normalnie tona zdjęta z plecow!paszczakin, moremi, Sabina, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bawarka to mit. Nie zawiera nic wspomagającego produkcję mleka (mleko plus teina z herbaty). Dziewczyny pewnie więcej powiedzą.
Paszczaku, jak tam? Dzwonili? Czy Ty dzwoniłaś? Kiedy zaciskac kciuki? (Jeden już trzymambza to, żeby to dzisiaj było)
Edit: tak wolno w telefonie piszę, że Paszczak odpowiedziała zanim pytanie zadałamcaffe, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Paszczak, wszystkie jestesmy z Toba, byle do srody i bedzie git, zobaczysz
Caffe, tak jak wczesniej napisalam, niestety ogolnie mam problem z pokarmem, teraz wiekszy juz 6 lat temu, polozna powiedziala ze problem czesto jest nie tyle z iloscia pokarmu co z jego jakoscia, pogadalysmy troche o laktacji jakotakiej i tak jak mowisz, nic na silemoremi, Mega, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:no ja to przerabialam kilka lat temu z corka, ogolnie mam malo pokarmu a pije m.in.bawarke zeby miec jakies urozmaicenie, herbata ogolnie jest b.slaba a sokow nie pije z zasady
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A wszystko jesz, czy się z czymś ograniczasz (no poza oczywiście strączkowymi i kapuścianymi produktami)?
Mega lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:powiem tak, poki co z owocow jablka, borowki i nektarynki-zero kolek, od innych owocow sa kolki, miesko drobiowe ziemniaki kasza gotowana marchew pietruszka, zero kolek, biale pieczywo tez nc a po ciemnym niiestety kolki
Ja z owoców jem tylko jabłka, borówki amerykańskie i maliny. Po bananach chyba niezbyt dobrze mu było.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Bo ciemnego pieczywa, ani tego z ziarnami nie wolno. Czy po kaszach, ryżach itp. nie ma gazów?
Ja z owoców jem tylko jabłka, borówki amerykańskie i maliny. Po bananach chyba niezbyt dobrze mu było. -
tak w ogole to np mojego meza klezanka jadla wszystko lacznie z pizza i corce nic nie bylo, ja przy starszej uwazalam bardzo bo alergiczka itp a kolki miala cholerne, odbijanie i moja scisla dieta nc ne dawaly, potem im wiecej modyfikowanego mleka (wylacznie na moim byla tylko 3 mce), tym m iej problemow
caffe lubi tę wiadomość
-
Czesc Kochane Dziewczyny
Wrocilam w nocy, film mi sie urwal, nie wiem jak sie w domu znalazlam w drodze z lotniska, tzn. maz prowadzil wiec wnioskuje ze w taki wlasnie sposob, chociaz nie przypominam sobie momentu powitania na lotnisku ;)teraz jestem nieprzytomna, niedawno wstalam i staram sie utrzymac w pionie druga kawa. Nie nadrobie wiec nawet sie nie staram, mam tez dola bo w PL bylo mi - mimo wszystko dobrze, pyszne jedzenie, piekne slonce i cudowny Krakow. Nie wiem jak poradze sobie teraz w Krainie Deszczowcow. Widzialam sie z nasza piekna Bozia, brzuch ma cudny, swietnie wyglada, no i powiedziala mi ze Kkisia czy Moremi (zapomnialam ktora ) w ciazy, wiec gratuluje
O Pusurze wiem, ze urodzila Adasia, wiec rowniez gratulujeno wiem tez ze Simba przezylas chwile grozy, na szczescie masz to juz za soba, ale przyznam ze kiedy Bozia mi opowiadala to mi serce na moment zamarlo.
Jakis skrot- resume' by sie przydal z pozostalych wydarzenWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 15:18
mysza1975, Bozia3, kapturnica, Bliska 77, peppapig, samira, ania.g, Pusurek, moremi, Mega, Simba, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Bursztynku
Na pewno znajdziesz pozytywny życia na wyspachnie smutaj, zawsze możesz wrócić, na wekend czy na stałe
Kraków się ucieszy
Wiesz że Paszczak w środę ma transfer?cieszę się jak głupia
A Kkisi się nie udało, niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 15:26
mysza1975, Bursztyn, peppapig, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość