35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mango wrote:Witaj Bursztynku
Ja też się cieszę choć wiem co mnie zaraz spotka
i tu sie nie mylisz
Rozumiem , ze jestes juz przebadana, zgodnie z nasza umowa?
Slucham?mysza1975, caffe, Sabina, moremi, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn starałam się Ciebie zastąpić na godzinie wychowawczej ale Mango zawsze miała usprawiedliwienie..
teraz Twoja kolej
Dalas jej po lapach?mysza1975, kapturnica, Bliska 77, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Dziewczyny,
Stęskniłam sie za WamiOdzyskałam dostęp do neta a tu takie wieści
Pasurek, serdeczne gratulacje, tak pisać to tylko Ty potrafisz, rewelacyjna akcja porodowa, a Mały Adamek ślicznusi !
Iwka, Polarek, spóźnione, ale za to szczere życzenia urodzinowe
Bursztyn, witamy po takiej długiej przerwie w PL
Dziewczynki, reszty forum nie nadgonię, nie dam rady- wybaczcie
Miłego Dzionka dla Wasmysza1975, kapturnica, Bursztyn, peppapig, Bozia3, Sabina, Sabina, polarmiś, mama78, Pusurek, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ja mam budyń - a to Wy nie kumacie,..chłop Mango badał....ale nie siebie - tylko Mango zbadał zamiast lekarza - tak to zrozumiałam ciotki
Mango jest stała i niezmienna - chociaż z tego się trzeba cieszyć - zawsze to jakaś zaleta...mysza1975, Bursztyn, kapturnica, Mango, Bliska 77, polarmiś, Sabina, moremi, Simba, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
wyższy poziom.. to juz nie budyń.. to pudding !
Bozia3 wrote:ja mam budyń - a to Wy nie kumacie,..chłop Mango badał....ale nie siebie - tylko Mango zbadał zamiast lekarza - tak to zrozumiałam ciotki
Mango jest stała i niezmienna - chociaż z tego się trzeba cieszyć - zawsze to jakaś zaleta...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 16:24
Bozia3, caffe, moremi, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja mam budyń - a to Wy nie kumacie,..chłop Mango badał....ale nie siebie - tylko Mango zbadał zamiast lekarza - tak to zrozumiałam ciotki
Mango jest stała i niezmienna - chociaż z tego się trzeba cieszyć - zawsze to jakaś zaleta...zalapalam ze chlop ja badal, ale nie chce z Mango utrzymywac rozmowy w zartobliwej konwencji bo uwazam ze tu miejsca na zarty w jej sytuacji nie ma, wiec odrazu chcialam ja ustawic do pionu i z grubej rury
masz racje, pewnie ze stalosc to zaleta- jesli o wiernosc chlopa zonie chodzi, ale w jej sytuacji to szalenstwo raczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 16:30
Reni, kapturnica, Bozia3, Sabina, moremi, mysza1975, Żanet, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:No jeszcze nie
, ale za to narobiłam sobie bałaganu z inofolikiem i miałam przez niego plamienia
Po odstawieniu jest ok.
wiec slucham? nadal nie uzyskalam odpowiedzikapturnica, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość