35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:spokojnie,,,tak szybko w ciążę się nie zachodzi....
masz już doświadczenie i wiesz, że to nie takie hop siup...
a swoją drogą - czy Twój chłop przejął się radą mamusi, że już koniec z dziećmi - czy tak jak Ty - planuje kolejne?samira, Sabina, ania.g, mysza1975, iwcia77, caffe, polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
no ale szlak już przetarła
były niepokalane poczęcia, ciąże z bezowulacyjnych więc i tu może być kolejna niespodzianka
Bozia3 wrote:spokojnie,,,tak szybko w ciążę się nie zachodzi....masz już doświadczenie i wiesz, że to nie takie hop siup...
moremi, EwaT, mysza1975, Mega, kapturnica, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
aaa bo żem się przestraszyła
no to dobrze dobrze pakuj się na spokojnie
Bozia3 wrote:Boże.....spałam do 11:15 coraz lepiej...
Reni zakupy fotelowe były wczoraj do południa...- zanim doczytałam o rewelacjach Gosi....mysza1975 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:moj małż nie zwraca uwagi na złote rady mamuś
i wtedy nawet toksyczna teściowa nie ma żadnej kontroli nad związkiem...i to jest ważne - postawa chłopa....lub kobiety, kiedy to toksyna wypływa z jej korzeni....
moremi, Bursztyn, EwaT, mysza1975, Mega, iwcia77, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:spokojnie,,,tak szybko w ciążę się nie zachodzi....
masz już doświadczenie i wiesz, że to nie takie hop siup...
a swoją drogą - czy Twój chłop przejął się radą mamusi, że już koniec z dziećmi - czy tak jak Ty - planuje kolejne?
Żanet, EwaT, ania.g, mysza1975, Mega, kapturnica, iwcia77, caffe, paszczakin, polarmiś, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:aaa bo żem się przestraszyła
no to dobrze dobrze pakuj się na spokojnie
2 koszule mam przygotowane do karmienia i muszę coś wymyśleć na sam poród..nie wiem - czy brać jakiś stary łach - czy się pięknie wystroić..moremi, samira, EwaT, Sabina, mysza1975, Mega, iwcia77, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mój brat jest ode mnie młodszy o 11 miesiący i dwa tygodnie. Parentsy chciały różnicę dwóch lat. Co najmniej. I też twierdzili, że zajść w ciążę to nie tak hop siup.
tylko, że Ewka jest po cesarce...powinien troszkę brzuch odpocząć i się zrosnąć...
EwaT, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jadę dziś do rossmana....po te wszyskie podkłady, nakłady, siaty, majty itp...
2 koszule mam przygotowane do karmienia i muszę coś wymyśleć na sam poród..nie wiem - czy brać jakiś stary łach - czy się pięknie wystroić..Bozia3, samira, Żanet, mysza1975, iwcia77, moremi, polarmiś, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jadę dziś do rossmana....po te wszyskie podkłady, nakłady, siaty, majty itp...
2 koszule mam przygotowane do karmienia i muszę coś wymyśleć na sam poród..nie wiem - czy brać jakiś stary łach - czy się pięknie wystroić..
na poród jestem za starym dużym rozciągniętym T-shirtem najlepiej Twojego M(a nawet dwoma jak się znajdą )
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
w mojego małego coś wstapiło i przestał być grzeczniusi, domaga sie rozrywek, noszenia pokazywania itp...nawet bujaczek już nie wystarcza na dłuzej
a tak było spokojnieSabina, mysza1975, Mega, Reni, Bozia3, moremi, caffe, polarmiś, gosia7122, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:witam, mam stresa
wczoraj małż nie uważał, nie wiem co go napadło
ja do niego -oszalałeś? a on na to- przeciez i tak nie masz jeszcze okresu...
a chciało mi sie jak nigdy...no i mam co chciałam
Chociaz mam nadzieje ze w ciazy teraz nie bedziesz, bo jednak te kilka miesiecy trzeba dac bebechom na wygojenie sie i odpoczynekEwaT, Sabina, mysza1975, kapturnica, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:w mojego małego coś wstapiło i przestał być grzeczniusi, domaga sie rozrywek, noszenia pokazywania itp...nawet bujaczek już nie wystarcza na dłuzej
a tak było spokojnieEwaT, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:chcesz żebym zeszła z padołu? 2 miechy po cc?
Mam sąsiadkę, które 11 sierpnia urodziła córeczkę przez cc, a w lipcu jej synek skończył rok i też przy nim miała cesarkę, więc wszystko możliwe.Sabina, EwaT, moremi, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:w dodatku mnie lewy jajnik napieprza
Ewa i tą o to wiadomością wszystkie nas obudzilasa myślałam że w taki dzień nic ne da rady ¡
EwaT, mysza1975, Mega, kapturnica, iwcia77, moremi, caffe, mama78, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja czekam od dwóch miesięcy na @ i ci nic,kazała mi gin czekać (tz. nie wywoływać lutką czy dupkiem)jak byłam na początku sierpnia u niej bo nawet endo nie wskazywało na to że może być @,no ale ile można czekać ...@ była 26.06 (cykle średnio 34-35dni)
caffe, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wiecie jak to jest ze życie bywa przekorne: jak chcesz zajść w ciążę to sie starasz, stajesz prawie na głowie i mijają kolejne cykle i nic, a jak nie chcesz to pyk i ciąża od razu. Ewa oczywiscie ci nie życzę tak szybko, ale wiesz jak to bywa.
Paszczaku a gdzie fota z dzisiejszego testa? I masz racje leż, leżenie ci nie zaszkodzi.EwaT, mysza1975, Żanet, kapturnica, iwcia77, moremi, paszczakin, ania.g, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość