X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    spokojnie,,,tak szybko w ciążę się nie zachodzi....:) masz już doświadczenie i wiesz, że to nie takie hop siup...:)
    a swoją drogą - czy Twój chłop przejął się radą mamusi, że już koniec z dziećmi - czy tak jak Ty - planuje kolejne?
    moj małż nie zwraca uwagi na złote rady mamuś

samira, Sabina, ania.g, mysza1975, iwcia77, caffe, polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże.....spałam do 11:15 coraz lepiej...:)
    Reni zakupy fotelowe były wczoraj do południa...- zanim doczytałam o rewelacjach Gosi....:)

Reni, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale szlak już przetarła ;-)

były niepokalane poczęcia, ciąże z bezowulacyjnych więc i tu może być kolejna niespodzianka :-)
    Bozia3 wrote:
    spokojnie,,,tak szybko w ciążę się nie zachodzi....:) masz już doświadczenie i wiesz, że to nie takie hop siup...:)

moremi, EwaT, mysza1975, Mega, kapturnica, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa bo żem się przestraszyła :-)
    no to dobrze dobrze pakuj się na spokojnie
    Bozia3 wrote:
    Boże.....spałam do 11:15 coraz lepiej...:)
    Reni zakupy fotelowe były wczoraj do południa...- zanim doczytałam o rewelacjach Gosi....:)

mysza1975 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    moj małż nie zwraca uwagi na złote rady mamuś
    no to całe szczęscie...:) i wtedy nawet toksyczna teściowa nie ma żadnej kontroli nad związkiem...i to jest ważne - postawa chłopa....lub kobiety, kiedy to toksyna wypływa z jej korzeni....:)

moremi, Bursztyn, EwaT, mysza1975, Mega, iwcia77, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a swoją drogą - czy Twój chłop przejął się radą mamusi, że już koniec z dziećmi - czy tak jak Ty - planuje kolejne?
    Mój brat jest ode mnie młodszy o 11 miesiący i dwa tygodnie. Parentsy chciały różnicę dwóch lat. Co najmniej. I też twierdzili, że zajść w ciążę to nie tak hop siup.

Żanet, EwaT, ania.g, mysza1975, Mega, kapturnica, iwcia77, caffe, paszczakin, polarmiś, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa bo żem się przestraszyła :-)
    no to dobrze dobrze pakuj się na spokojnie
    jadę dziś do rossmana....po te wszyskie podkłady, nakłady, siaty, majty itp...:)
    2 koszule mam przygotowane do karmienia i muszę coś wymyśleć na sam poród..nie wiem - czy brać jakiś stary łach - czy się pięknie wystroić..;)

moremi, samira, EwaT, Sabina, mysza1975, Mega, iwcia77, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mój brat jest ode mnie młodszy o 11 miesiący i dwa tygodnie. Parentsy chciały różnicę dwóch lat. Co najmniej. I też twierdzili, że zajść w ciążę to nie tak hop siup.
    no to ładnie..:) tylko, że Ewka jest po cesarce...powinien troszkę brzuch odpocząć i się zrosnąć...

EwaT, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no ale szlak już przetarła ;-)

były niepokalane poczęcia, ciąże z bezowulacyjnych więc i tu może być kolejna niespodzianka :-)
    oby oby...:) niech się tylko wygoi :)

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jadę dziś do rossmana....po te wszyskie podkłady, nakłady, siaty, majty itp...:)
    2 koszule mam przygotowane do karmienia i muszę coś wymyśleć na sam poród..nie wiem - czy brać jakiś stary łach - czy się pięknie wystroić..;)
    zadnych starych lachow! wystroic sie! Bedziesz miala lepsze samopoczucie

Bozia3, samira, Żanet, mysza1975, iwcia77, moremi, polarmiś, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

na poród jestem za starym dużym rozciągniętym T-shirtem najlepiej Twojego M :) (a nawet dwoma jak się znajdą )

iwcia77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w mojego małego coś wstapiło i przestał być grzeczniusi, domaga sie rozrywek, noszenia pokazywania itp...nawet bujaczek już nie wystarcza na dłuzej
    a tak było spokojnie :)

Sabina, mysza1975, Mega, Reni, Bozia3, moremi, caffe, polarmiś, gosia7122, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja mama jest tylko dlatego że babcia myślała że jak karmi piersią to nie zajdzie :)

EwaT, mysza1975, Reni, Bozia3, kapturnica, iwcia77, moremi, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    witam, mam stresa
    wczoraj małż nie uważał, nie wiem co go napadło
    ja do niego -oszalałeś? a on na to- przeciez i tak nie masz jeszcze okresu...
    a chciało mi sie jak nigdy...no i mam co chciałam
    no niby w ciaze tak latwo sie nie zachodzi, jak statystyki tegoforum pokazuja, ale zawsze sa wyjatki od reguly...
    Chociaz mam nadzieje ze w ciazy teraz nie bedziesz, bo jednak te kilka miesiecy trzeba dac bebechom na wygojenie sie i odpoczynek

EwaT, Sabina, mysza1975, kapturnica, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    w mojego małego coś wstapiło i przestał być grzeczniusi, domaga sie rozrywek, noszenia pokazywania itp...nawet bujaczek już nie wystarcza na dłuzej
    a tak było spokojnie :)
    znudziło mu się i stwierdził ze musi rodzicom zapewnić więcej rozrywki :)

EwaT, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dodatku mnie lewy jajnik napieprza

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    chcesz żebym zeszła z padołu? 2 miechy po cc?

Mam sąsiadkę, które 11 sierpnia urodziła córeczkę przez cc, a w lipcu jej synek skończył rok i też przy nim miała cesarkę, więc wszystko możliwe.

Sabina, EwaT, moremi, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    w dodatku mnie lewy jajnik napieprza
    Czyżby owulejszyn? ;-)

Ewa i tą o to wiadomością wszystkie nas obudzilas ;-) a myślałam że w taki dzień nic ne da rady ¡;-)

EwaT, mysza1975, Mega, kapturnica, iwcia77, moremi, caffe, mama78, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam od dwóch miesięcy na @ i ci nic,kazała mi gin czekać (tz. nie wywoływać lutką czy dupkiem)jak byłam na początku sierpnia u niej bo nawet endo nie wskazywało na to że może być @,no ale ile można czekać ...@ była 26.06 (cykle średnio 34-35dni)

caffe, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie jak to jest ze życie bywa przekorne: jak chcesz zajść w ciążę to sie starasz, stajesz prawie na głowie i mijają kolejne cykle i nic, a jak nie chcesz to pyk i ciąża od razu. Ewa oczywiscie ci nie życzę tak szybko, ale wiesz jak to bywa.
    Paszczaku a gdzie fota z dzisiejszego testa? I masz racje leż, leżenie ci nie zaszkodzi.

EwaT, mysza1975, Żanet, kapturnica, iwcia77, moremi, paszczakin, ania.g, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4205 4206 4207 4208 4209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ