SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina no co ty wyprawiasz! Urlop masz i okna myjesz? Rozumiem ze walka firanek interesująca ;) no i masz racje info od Ewy trochę mnie dobudzilo, bo 2 kawy nie zadziałały

mysza1975, EwaT, Sabina, kapturnica, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja czekam od dwóch miesięcy na @ i ci nic,kazała mi gin czekać (tz. nie wywoływać lutką czy dupkiem)jak byłam na początku sierpnia u niej bo nawet endo nie wskazywało na to że może być @,no ale ile można czekać ...@ była 26.06 (cykle średnio 34-35dni)
    to może już za długo czekasz i wypadałoby się udać do gina i wspólnymi siłami zaprosić @?

samira, Parka, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja czekam od dwóch miesięcy na @ i ci nic,kazała mi gin czekać (tz. nie wywoływać lutką czy dupkiem)jak byłam na początku sierpnia u niej bo nawet endo nie wskazywało na to że może być @,no ale ile można czekać ...@ była 26.06 (cykle średnio 34-35dni)
    Samirka z tego co pamiętam - to nie pierwszy raz tak masz...może taka Twoja uroda?

Parka lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie to na szcZescie ominie- spadek po siostrze Alojza :P
    caffe wrote:
    Poczekaj jak pójdziesz kupować wózek albo fotelik samochodowy...

Mega, moremi, Żanet, caffe, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak to bywa nie raz..Starasz se stajesz na glowie i ni hu hu .A nie starasz i zonk jest.....Oczywiscie zadna ciaza po ciazy zaraz nie jest wskazana a zwl konczona przez cc ale nie takie rzeczy sie fizjonomom nie snilo =D

3kawy i ledwo dalej zyje..Ale mnie wywalilo przedtem..Glowa zaczela tak cmic ,ze nie dalo rade na oczy patrzyc i musialam sie walnac..
    Teraz pytanie za sto pkt ostatnio czesto boli mnie glowa , moze to byc wina szacownego bromka czy zwalac wsio na pogode... ????

Mega, iwcia77, moremi, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, Sami- foty doszly :)dzieki wielkie :)

Ewa- bedzie sie dzialo,bedzie wesolo :) tez sie obudzilam po tym poscie :) adrenaina mi skoczyla a ja musze cisnienie miec ksiazkowe :)

...a we mnie budzi sie chec do bara bara :) bosze -tyle miechow nic mi sie nie chcialao a teraz piczkins "zaswedzial" :D...a Alojz daleko :( kurde :) ale tzn ze hormony szaleja :D

Mega, moremi, mysza1975, samira, Sabina, Żanet, caffe, Bozia3, Bursztyn, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale senny dzień, ziewam i ziewam i ziewam....

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam, Sami- foty doszly :)dzieki wielkie :)

Ewa- bedzie sie dzialo,bedzie wesolo :) tez sie obudzilam po tym poscie :) adrenaina mi skoczyla a ja musze cisnienie miec ksiazkowe :)

...a we mnie budzi sie chec do bara bara :) bosze -tyle miechow nic mi sie nie chcialao a teraz piczkins "zaswedzial" :D...a Alojz daleko :( kurde :) ale tzn ze hormony szaleja :D
    :P umyj ;)

iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, caffe, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia taki żarcik ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde znowu sama ze sobą piszę ....

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole mam pytanie odnosnie do 1 ruchow ...ja od jakiegos czasu czuje takie pekajace banki w podbrzuszu...tzn nie wszystkie na raz tylko pojedyncze...ale wczesniej nie zwrocilam na to uwagi, bo myslalam ze to jelita..bo nie powiem gazy sa takie ze bron biologiczna to pikus :(. czytalam ze pierwsze ruchy laski opisija jak babelki czy trzepotanie skrzydel motyla...a ja mam banki mydlane...

Pusurek, mysza1975, Sabina, Żanet, Simba, Parka, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jadę dziś do rossmana....po te wszyskie podkłady, nakłady, siaty, majty itp...:)
    2 koszule mam przygotowane do karmienia i muszę coś wymyśleć na sam poród..nie wiem - czy brać jakiś stary łach - czy się pięknie wystroić..;)
    No raczej, ze sie wystroic! :P Ja mialam do porodu ful mejkap, bo przeciez po rozmowie z lekarka mielismy isc na szoping. :D
    Nie chcesz koszuliny szpitalnej? Bo jak zafajdasz 2 wlasne podczas porodu, to w czym potem bedziesz lazic?

iwcia77, kapturnica, mysza1975, Sabina, caffe, Bozia3, macduska, Bursztyn, Parka, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie sama :) jam ci jest :)
    Mega wrote:
    kurde znowu sama ze sobą piszę ....

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tak wogole mam pytanie odnosnie do 1 ruchow ...ja od jakiegos czasu czuje takie pekajace banki w podbrzuszu...tzn nie wszystkie na raz tylko pojedyncze...ale wczesniej nie zwrocilam na to uwagi, bo myslalam ze to jelita..bo nie powiem gazy sa takie ze bron biologiczna to pikus :(. czytalam ze pierwsze ruchy laski opisija jak babelki czy trzepotanie skrzydel motyla...a ja mam banki mydlane...
    Jak masz banki, to wiedz, ze cos sie dzieje. :) Ja mysle, ze to mlody daje znac o sobie, bo juz i czas na to. :)

kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toc wiem zes dowcipnisia :D
    Mega wrote:
    Iwcia taki żarcik ;)

Mega lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia- tak jak pisze Bursztyn i Pusur- wystroic sie trza ! ja juz szykuje peruke ,sztuczne rzesy i piorka z cekinami :P :D

Pusurek, kapturnica, mysza1975, Mega, Sabina, Żanet, Bozia3, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzis dzien zaskoczen.
    1. Poszlam na krotkie odwiedziny do pracy, zeby skonstatowac, ze w ogole za nia nie tesknie! Tyle ludzi, gwar jakis, zadawali pytania ( ciagle te same ). Nawet laska zatrudniona za mnie jakos malo mnie obeszla. ;)Mam ochote siedziec w domu kolejne 2 lata. ;)
    2. Adamek wazy 2660 g, czyli 200 g wiecej niz waga urodzeniowa. Za chwile bede sie meczyla biorac go na rece. ;)
    3. Schudlam 11 kg od dnia porodu. Duzo jakos chyba.

iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, Bozia3, ania.g, moremi, Bliska 77, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Bozia- tak jak pisze Bursztyn i Pusur- wystroic sie trza ! ja juz szykuje peruke ,sztuczne rzesy i piorka z cekinami :P :D
    Czerwone pazury, stringi i brokat na ramionach obowiazkowy. :P

kapturnica, iwcia77, mysza1975, samira, Mega, Sabina, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Czerwone pazury, stringi i brokat na ramionach obowiazkowy. :P

Nie wolno zapomniec o szmince ..Bez niej porod jest nie wazny =D

mysza1975, iwcia77, Mega, Sabina, Bozia3, Simba, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

To jest to :-)

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 4206 4207 4208 4209 4210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ