X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina no co ty wyprawiasz! Urlop masz i okna myjesz? Rozumiem ze walka firanek interesująca ;) no i masz racje info od Ewy trochę mnie dobudzilo, bo 2 kawy nie zadziałały

mysza1975, EwaT, Sabina, kapturnica, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja czekam od dwóch miesięcy na @ i ci nic,kazała mi gin czekać (tz. nie wywoływać lutką czy dupkiem)jak byłam na początku sierpnia u niej bo nawet endo nie wskazywało na to że może być @,no ale ile można czekać ...@ była 26.06 (cykle średnio 34-35dni)
    to może już za długo czekasz i wypadałoby się udać do gina i wspólnymi siłami zaprosić @?

samira, Parka, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja czekam od dwóch miesięcy na @ i ci nic,kazała mi gin czekać (tz. nie wywoływać lutką czy dupkiem)jak byłam na początku sierpnia u niej bo nawet endo nie wskazywało na to że może być @,no ale ile można czekać ...@ była 26.06 (cykle średnio 34-35dni)
    Samirka z tego co pamiętam - to nie pierwszy raz tak masz...może taka Twoja uroda?

Parka lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie to na szcZescie ominie- spadek po siostrze Alojza :P
    caffe wrote:
    Poczekaj jak pójdziesz kupować wózek albo fotelik samochodowy...

Mega, moremi, Żanet, caffe, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak to bywa nie raz..Starasz se stajesz na glowie i ni hu hu .A nie starasz i zonk jest.....Oczywiscie zadna ciaza po ciazy zaraz nie jest wskazana a zwl konczona przez cc ale nie takie rzeczy sie fizjonomom nie snilo =D

3kawy i ledwo dalej zyje..Ale mnie wywalilo przedtem..Glowa zaczela tak cmic ,ze nie dalo rade na oczy patrzyc i musialam sie walnac..
    Teraz pytanie za sto pkt ostatnio czesto boli mnie glowa , moze to byc wina szacownego bromka czy zwalac wsio na pogode... ????

Mega, iwcia77, moremi, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, Sami- foty doszly :)dzieki wielkie :)

Ewa- bedzie sie dzialo,bedzie wesolo :) tez sie obudzilam po tym poscie :) adrenaina mi skoczyla a ja musze cisnienie miec ksiazkowe :)

...a we mnie budzi sie chec do bara bara :) bosze -tyle miechow nic mi sie nie chcialao a teraz piczkins "zaswedzial" :D...a Alojz daleko :( kurde :) ale tzn ze hormony szaleja :D

Mega, moremi, mysza1975, samira, Sabina, Żanet, caffe, Bozia3, Bursztyn, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale senny dzień, ziewam i ziewam i ziewam....

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam, Sami- foty doszly :)dzieki wielkie :)

Ewa- bedzie sie dzialo,bedzie wesolo :) tez sie obudzilam po tym poscie :) adrenaina mi skoczyla a ja musze cisnienie miec ksiazkowe :)

...a we mnie budzi sie chec do bara bara :) bosze -tyle miechow nic mi sie nie chcialao a teraz piczkins "zaswedzial" :D...a Alojz daleko :( kurde :) ale tzn ze hormony szaleja :D
    :P umyj ;)

iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, caffe, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia taki żarcik ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde znowu sama ze sobą piszę ....

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole mam pytanie odnosnie do 1 ruchow ...ja od jakiegos czasu czuje takie pekajace banki w podbrzuszu...tzn nie wszystkie na raz tylko pojedyncze...ale wczesniej nie zwrocilam na to uwagi, bo myslalam ze to jelita..bo nie powiem gazy sa takie ze bron biologiczna to pikus :(. czytalam ze pierwsze ruchy laski opisija jak babelki czy trzepotanie skrzydel motyla...a ja mam banki mydlane...

Pusurek, mysza1975, Sabina, Żanet, Simba, Parka, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jadę dziś do rossmana....po te wszyskie podkłady, nakłady, siaty, majty itp...:)
    2 koszule mam przygotowane do karmienia i muszę coś wymyśleć na sam poród..nie wiem - czy brać jakiś stary łach - czy się pięknie wystroić..;)
    No raczej, ze sie wystroic! :P Ja mialam do porodu ful mejkap, bo przeciez po rozmowie z lekarka mielismy isc na szoping. :D
    Nie chcesz koszuliny szpitalnej? Bo jak zafajdasz 2 wlasne podczas porodu, to w czym potem bedziesz lazic?

iwcia77, kapturnica, mysza1975, Sabina, caffe, Bozia3, macduska, Bursztyn, Parka, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie sama :) jam ci jest :)
    Mega wrote:
    kurde znowu sama ze sobą piszę ....

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tak wogole mam pytanie odnosnie do 1 ruchow ...ja od jakiegos czasu czuje takie pekajace banki w podbrzuszu...tzn nie wszystkie na raz tylko pojedyncze...ale wczesniej nie zwrocilam na to uwagi, bo myslalam ze to jelita..bo nie powiem gazy sa takie ze bron biologiczna to pikus :(. czytalam ze pierwsze ruchy laski opisija jak babelki czy trzepotanie skrzydel motyla...a ja mam banki mydlane...
    Jak masz banki, to wiedz, ze cos sie dzieje. :) Ja mysle, ze to mlody daje znac o sobie, bo juz i czas na to. :)

kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toc wiem zes dowcipnisia :D
    Mega wrote:
    Iwcia taki żarcik ;)

Mega lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia- tak jak pisze Bursztyn i Pusur- wystroic sie trza ! ja juz szykuje peruke ,sztuczne rzesy i piorka z cekinami :P :D

Pusurek, kapturnica, mysza1975, Mega, Sabina, Żanet, Bozia3, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzis dzien zaskoczen.
    1. Poszlam na krotkie odwiedziny do pracy, zeby skonstatowac, ze w ogole za nia nie tesknie! Tyle ludzi, gwar jakis, zadawali pytania ( ciagle te same ). Nawet laska zatrudniona za mnie jakos malo mnie obeszla. ;)Mam ochote siedziec w domu kolejne 2 lata. ;)
    2. Adamek wazy 2660 g, czyli 200 g wiecej niz waga urodzeniowa. Za chwile bede sie meczyla biorac go na rece. ;)
    3. Schudlam 11 kg od dnia porodu. Duzo jakos chyba.

iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, Bozia3, ania.g, moremi, Bliska 77, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Bozia- tak jak pisze Bursztyn i Pusur- wystroic sie trza ! ja juz szykuje peruke ,sztuczne rzesy i piorka z cekinami :P :D
    Czerwone pazury, stringi i brokat na ramionach obowiazkowy. :P

kapturnica, iwcia77, mysza1975, samira, Mega, Sabina, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Czerwone pazury, stringi i brokat na ramionach obowiazkowy. :P

Nie wolno zapomniec o szmince ..Bez niej porod jest nie wazny =D

mysza1975, iwcia77, Mega, Sabina, Bozia3, Simba, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

To jest to :-)

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 4206 4207 4208 4209 4210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ