35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina no co ty wyprawiasz! Urlop masz i okna myjesz? Rozumiem ze walka firanek interesująca
no i masz racje info od Ewy trochę mnie dobudzilo, bo 2 kawy nie zadziałały
mysza1975, EwaT, Sabina, kapturnica, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a ja czekam od dwóch miesięcy na @ i ci nic,kazała mi gin czekać (tz. nie wywoływać lutką czy dupkiem)jak byłam na początku sierpnia u niej bo nawet endo nie wskazywało na to że może być @,no ale ile można czekać ...@ była 26.06 (cykle średnio 34-35dni)
samira, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a ja czekam od dwóch miesięcy na @ i ci nic,kazała mi gin czekać (tz. nie wywoływać lutką czy dupkiem)jak byłam na początku sierpnia u niej bo nawet endo nie wskazywało na to że może być @,no ale ile można czekać ...@ była 26.06 (cykle średnio 34-35dni)
Parka lubi tę wiadomość
-
No tak to bywa nie raz..Starasz se stajesz na glowie i ni hu hu .A nie starasz i zonk jest.....Oczywiscie zadna ciaza po ciazy zaraz nie jest wskazana a zwl konczona przez cc ale nie takie rzeczy sie fizjonomom nie snilo
3kawy i ledwo dalej zyje..Ale mnie wywalilo przedtem..Glowa zaczela tak cmic ,ze nie dalo rade na oczy patrzyc i musialam sie walnac..
Teraz pytanie za sto pkt ostatnio czesto boli mnie glowa , moze to byc wina szacownego bromka czy zwalac wsio na pogode... ????Mega, iwcia77, moremi, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
witam, Sami- foty doszly :)dzieki wielkie
Ewa- bedzie sie dzialo,bedzie wesolotez sie obudzilam po tym poscie
adrenaina mi skoczyla a ja musze cisnienie miec ksiazkowe
...a we mnie budzi sie chec do bara barabosze -tyle miechow nic mi sie nie chcialao a teraz piczkins "zaswedzial"
...a Alojz daleko
kurde
ale tzn ze hormony szaleja
Mega, moremi, mysza1975, samira, Sabina, Żanet, caffe, Bozia3, Bursztyn, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam, Sami- foty doszly :)dzieki wielkie
Ewa- bedzie sie dzialo,bedzie wesolotez sie obudzilam po tym poscie
adrenaina mi skoczyla a ja musze cisnienie miec ksiazkowe
...a we mnie budzi sie chec do bara barabosze -tyle miechow nic mi sie nie chcialao a teraz piczkins "zaswedzial"
...a Alojz daleko
kurde
ale tzn ze hormony szaleja
umyj
iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
a tak wogole mam pytanie odnosnie do 1 ruchow ...ja od jakiegos czasu czuje takie pekajace banki w podbrzuszu...tzn nie wszystkie na raz tylko pojedyncze...ale wczesniej nie zwrocilam na to uwagi, bo myslalam ze to jelita..bo nie powiem gazy sa takie ze bron biologiczna to pikus
. czytalam ze pierwsze ruchy laski opisija jak babelki czy trzepotanie skrzydel motyla...a ja mam banki mydlane...
Pusurek, mysza1975, Sabina, Żanet, Simba, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jadę dziś do rossmana....po te wszyskie podkłady, nakłady, siaty, majty itp...
2 koszule mam przygotowane do karmienia i muszę coś wymyśleć na sam poród..nie wiem - czy brać jakiś stary łach - czy się pięknie wystroić..Ja mialam do porodu ful mejkap, bo przeciez po rozmowie z lekarka mielismy isc na szoping.
Nie chcesz koszuliny szpitalnej? Bo jak zafajdasz 2 wlasne podczas porodu, to w czym potem bedziesz lazic?iwcia77, kapturnica, mysza1975, Sabina, caffe, Bozia3, macduska, Bursztyn, Parka, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a tak wogole mam pytanie odnosnie do 1 ruchow ...ja od jakiegos czasu czuje takie pekajace banki w podbrzuszu...tzn nie wszystkie na raz tylko pojedyncze...ale wczesniej nie zwrocilam na to uwagi, bo myslalam ze to jelita..bo nie powiem gazy sa takie ze bron biologiczna to pikus
. czytalam ze pierwsze ruchy laski opisija jak babelki czy trzepotanie skrzydel motyla...a ja mam banki mydlane...
Ja mysle, ze to mlody daje znac o sobie, bo juz i czas na to.
kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie dzis dzien zaskoczen.
1. Poszlam na krotkie odwiedziny do pracy, zeby skonstatowac, ze w ogole za nia nie tesknie! Tyle ludzi, gwar jakis, zadawali pytania ( ciagle te same ). Nawet laska zatrudniona za mnie jakos malo mnie obeszla. ;)Mam ochote siedziec w domu kolejne 2 lata.
2. Adamek wazy 2660 g, czyli 200 g wiecej niz waga urodzeniowa. Za chwile bede sie meczyla biorac go na rece.
3. Schudlam 11 kg od dnia porodu. Duzo jakos chyba.
iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, Bozia3, ania.g, moremi, Bliska 77, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Bozia- tak jak pisze Bursztyn i Pusur- wystroic sie trza ! ja juz szykuje peruke ,sztuczne rzesy i piorka z cekinami
kapturnica, iwcia77, mysza1975, samira, Mega, Sabina, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a tak wogole mam pytanie odnosnie do 1 ruchow ...ja od jakiegos czasu czuje takie pekajace banki w podbrzuszu...tzn nie wszystkie na raz tylko pojedyncze...ale wczesniej nie zwrocilam na to uwagi, bo myslalam ze to jelita..bo nie powiem gazy sa takie ze bron biologiczna to pikus
To jest toiwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość