35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie wolno zapomniec o szmince ..Bez niej porod jest nie wazny
iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
tak jest! kazda wazna chwile w zyciu trzeba celebrowac z fajerwerkami i w stroju galowym i porod nie zwalnia nas od zaniechania bycia piekna :)w tym wyjatkowym dniuPusurek wrote:Czerwone pazury, stringi i brokat na ramionach obowiazkowy.
Pusurek, mysza1975, Mega, Bozia3, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
ooooooooooooo! gdyby wczoraj moja mama mnie o te ruchy nie zapytala to nawet bym nie zwrocila uwagi na te banki
najlepsze to jest to ze tak od 2 tyg je mam
chuj ze mnie nie matka - dla Ewy =5 zl
mysza1975 wrote:To jest tosamira, Mega, Sabina, EwaT, Żanet, polarmiś, kapturnica, Simba, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
brokat na dole ofkors też .. no jak to tak bez brokata?Pusurek wrote:Czerwone pazury, stringi i brokat na ramionach obowiazkowy.
iwcia77, samira, Mega, Sabina, Pusurek, Bozia3, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:brokat na dole ofkors też .. no jak to tak bez brokata?
Mega, Sabina, mysza1975, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
a teraz to sobie naprawde wyobrazilam taka rodzaca kobiete jakiej rysopis podalysmy na forum i wyszla mi rodzaca prostytutka
a swoja droga ciekawa jestem jakby lekarze zareagowali na taka babke na porodowce
beka!
samira wrote:Jeszcze kolczyki,naszyjnik,perfumy i rajstopy kabaretkisamira, Mega, Sabina, Bozia3, mysza1975, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:witam, Sami- foty doszly :)dzieki wielkie
Ewa- bedzie sie dzialo,bedzie wesolotez się obudziłam po tym poście
adrenalina mi skoczyła a ja muszę ciśnienie mieć książkowe
...a we mnie budzi się chęć do bara barabosze -tyle miechow nic mi się nie chcialao a teraz piczkins "zaswedzial"
...a Alojz daleko
kurde
ale tzn ze hormony szaleja
jak ochota przyszła to działajiwcia77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:witam, mam stresa
wczoraj małż nie uważał, nie wiem co go napadło
ja do niego -oszalałeś? a on na to- przeciez i tak nie masz jeszcze okresu...
a chciało mi sie jak nigdy...no i mam co chciałamiwcia77, EwaT, Bozia3, Mega, mysza1975, Sabina, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
sama? ? ...chociaz Woody Allen powiedzial w pewnym filmie ze " masturbowanie sie to uprawianie milosci z kims kogo naprawde sie kocha "samira wrote:to dobrze, tamte miały za duży rozmiar widocznie
jak ochota przyszła to działajsamira, Reni, Mega, mysza1975, Sabina, polarmiś, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jadę dziś do rossmana....po te wszyskie podkłady, nakłady, siaty, majty itp...
2 koszule mam przygotowane do karmienia i muszę coś wymyśleć na sam poród..nie wiem - czy brać jakiś stary łach - czy się pięknie wystroić..taką koszulkę za 35zł żeby mi nie żal jej było ewentualnie wywalić. Prać nie zamierzałam, bo chodzić w niej też nie. No i się nie zabrudziła i zalega w szafie... Może komuś dam.
moremi lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:w mojego małego coś wstapiło i przestał być grzeczniusi, domaga sie rozrywek, noszenia pokazywania itp...nawet bujaczek już nie wystarcza na dłuzej
a tak było spokojnie
Teraz tak już będziePokazuj mu dużo, ale staraj się też rozsądną ilość czasu go nosić, bo jak mu się spodoba to wiesz co będzie potem, a jemu kilogramów przybywa
Nad bujaczkiem ma karuzelkę z maskotkami? Jeśli nie, to polecam zamontować. Wiem, bo już ten etap mam za sobąchociaż karuzelka nadal ciekawi i ma swoje ulubione stworki
Możesz go nosić na prosto, pod warunkiem, ze nóżki będą się układały jak żabce i zbytnio nie będzie "siedział" - chodzi o bioderka.
Ja swojego noszę po domu albo po ogrodzie, ale zaraz odkładam i staram się czymś zainteresować, coby nie myslał, że tylko na rękach jest fajnie. Wsadzam go też do fotelika, który montuję do wózka i razem opróżniamy i ładujemy zmywarkępoznaje wtedy jak można tłuc się talerzami albo sztućcami
Ot tak sobie urozmaicamy czas
A jak go usypiasz?Mega, mysza1975, Simba, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:sama? ? ...chociaz Woody Allen powiedzial w pewnym filmie ze " masturbowanie sie to uprawianie milosci z kims kogo naprawde sie kocha "
ale wiesz kamerki internetowe istnieja
iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a ja czekam od dwóch miesięcy na @ i ci nic,kazała mi gin czekać (tz. nie wywoływać lutką czy dupkiem)jak byłam na początku sierpnia u niej bo nawet endo nie wskazywało na to że może być @,no ale ile można czekać ...@ była 26.06 (cykle średnio 34-35dni)
samira, iwcia77, Mega, mysza1975, Bursztyn, kapturnica, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja na Twoim miejscu zmieniła bym gina, bo to co Ty masz z tą @ samo się nie wyreguluje. Wiem, bo sama to przeszłam. Jak nic z tym nie zrobisz, to zacznie Ci się pod beretem ryć, poważnie. To nie jest zdrowe.
Caffe wiem ,dlatego do niej chodzę sporadycznie ,mam tego nowego gina ale każda wizyta to 150zyta no chyba ze są jakieś promocje i bezpłatne badania ,ostatnio jak byłam to kazał zrobić AMH i przyjść z wynikiem i wtedy coś zaczniemy działać może tez da skierowanie na histero z laparo (na NFZ oczywiście bo tak mówił)iwcia77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polecam ksiazke , ktora obecnie czytam o etapach rozwoju dzieci od 0 do 10 roku zycia : " Rozwoj psychiczny dziecka od 0 do 10 lat" - poradnik dla rodzicow , psychologow i lekarzy autorstwa Frances L.Ilg, Louise Bates Ames i Sidney M. Baker.
Fajnie i przystepmnie opisane sa fazy rozwoju psychicznego dzieci ( oczywiscie to nie jest szablon, to tylko wytlumaczenie , ze np po fazie spokoju przyjdzie faza niepewnosci i niepokoju i ze to jest wszystko normalne i trzeba tylko umiejetnie do tych faz podejsc.
jutro w empiku kupie " dzieci w Paryzu nie grymasza" , bo zanim Simbulec ja polecil to juz ja mialam w reku a poza tym czytalam dobre recenzjeSimba lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Caffe wiem ,dlatego do niej chodzę sporadycznie ,mam tego nowego gina ale każda wizyta to 150zyta no chyba ze są jakieś promocje i bezpłatne badania ,ostatnio jak byłam to kazał zrobić AMH i przyjść z wynikiem i wtedy coś zaczniemy działać może tez da skierowanie na histero z laparo (na NFZ oczywiście bo tak mówił)
Bo takie sztuczne napędzanie nie jest dobre (pomijam kobiety, które rzeczywiście mają problemy) dlatego, ze organizm jedzie na tabsach, a potem gdy je odstawiasz to nie może sobie poradzić i jest to niebezpieczne dla ciąży.samira, mysza1975, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
no własnie.. oszroń się .. jakimś brokatem ewentualnie brylantami ale farbować się na różowo.. kicz..
Pusurek wrote:To zalezy, bo jak masz ladnie przycietego bobra w fajnym kolorze ( np. rozowym ), to brokat juz bedzie przesada. Reni, eleganckim trza byc, nie kiczowatym, no!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 14:37
Bozia3, Mega, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość