X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia a ta dojarka medela to reczna czy elektryczna?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Saaamiraa nie mówi, że jeszcze nie miałaś HSG.. a może masz właśnie pozapychane i na nic Twoje starania.. zobacz nawet my panikary z Bursztynem zrobiłyśmy
    Zrób, zrób to nie jest takie straszne. U mnie okazało się,że miałam 2/3 macicy niedrożne. Mogłam się starać do emerytury i nic.
    To znaczy dalej jest NIC ale macica jak nówka po histeroskopii.

iwcia77, Bozia3, moremi, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to wpadłam w szał gotowania pierogów- wczoraj z jagodami i dzisiaj ze szpinakiem. Chyba ze 200 sztuk. A jeszcze ciasto drożdżowe mi się piecze i kruche mam zamiar zrobić.

iwcia77, Mega, moremi, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy moze mieszkasz w trojmiesci? wskoczylabym na degustacje :D
    macduska wrote:
    A w ogóle to wpadłam w szał gotowania pierogów- wczoraj z jagodami i dzisiaj ze szpinakiem. Chyba ze 200 sztuk. A jeszcze ciasto drożdżowe mi się piecze i kruche mam zamiar zrobić.

Mega, macduska, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    co bralas ze masz takiego powera? ;)

macduska, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, ogladalam te laktatory medela i z elektrycznych sa Swing za 300 zl uzywane i jakies minielectric za 160 zl tez uzywane...jak moze byc roznica? hm mini to jakis torebkowy rozmiar ma podobno..., bo jak sie okaze ze ta moja kolezanka mi nie pozyczy to bede miala inwestycje :( :(

Mega, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a czy moze mieszkasz w trojmiesci? wskoczylabym na degustacje :D
    Niestety na Roztoczu, ale zapraszam.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    co bralas ze masz takiego powera? ;)
    Luteinę :-)

iwcia77, Mega, moremi, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Popieram. Ja pojechałam do porodu niemalze od fryzjera prosto i świeżo po robieniu paznokci. Moja mama myślała, że gdzieś na imprezę idziemy a nie do szpitala.
    Jak wczoraj robiłam sobie paznokcie to się zastanawiałam czy powinnam jeszcze malować bo nigdy nie wiadomo. W końcu jednak pomalowałam, a co tam najwyżej szanowny nauczy się go szybko zmywać :) A do dwóch poprzednich porodów też jechałam wylansowana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 16:57

iwcia77, macduska, Bursztyn, Żanet, Sabina, moremi, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde, ogladalam te laktatory medela i z elektrycznych sa Swing za 300 zl uzywane i jakies minielectric za 160 zl tez uzywane...jak moze byc roznica? hm mini to jakis torebkowy rozmiar ma podobno..., bo jak sie okaze ze ta moja kolezanka mi nie pozyczy to bede miala inwestycje :( :(
    ja bym kupiła taki

http://allegro.pl/lovi-laktator-elektroniczny-prolactis-odciagacz-i4529851468.html

albo

http://allegro.pl/laktator-elektryczny-philips-avent-natural-scf332-i4531266762.html

z Medeli cena zależny od akcesoriów,z reszta jak i w tych z Avent czy Lovi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 17:04

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy stamtad pochodzi slynny Rogas z doliny Roztocza?
    macduska wrote:
    Niestety na Roztoczu, ale zapraszam.

macduska, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sami, wszystko fajne ale te ceny...:(
    samira wrote:
    ja bym kupiła taki

http://allegro.pl/lovi-laktator-elektroniczny-prolactis-odciagacz-i4529851468.html

albo

http://allegro.pl/laktator-elektryczny-philips-avent-natural-scf332-i4531266762.html

samira lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to nie ten od Marty? kupilas inny?
    Pusurek wrote:
    Ja mam Avent elektryczny, sprawilam sobie teraz, ma fantastyczna funkcje pamieci. Programujesz sobie jak chcesz szybko i mocno odciagac, i on pamieta. Za chwile chcesz delikatniej, to przeprogmamowujesz. Medela moze ma podobnie, nie wiem. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Sami, wszystko fajne ale te ceny...:(
    no ceny wysokie ,można używany a dokupić tylko te silikony co do piersi przylega i butelki i już :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ba! innej opcji nie widze...tzn szkoda mi kasy na nowencje :)
    samira wrote:
    no ceny wysokie ,można używany a dokupić tylko te silikony co do piersi przylega i butelki i już :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    czy stamtad pochodzi slynny Rogas z doliny Roztocza?

Nie, on pochodził z Doliny Roztoki to jest w Tatrach bodjaże a ja mieszkam na Roztoczu Zachodnim. Niedaleko Szczebrzeszyna gdzie świerszcz brzmiał w trzcinie jeśli już literaturą jedziemy.

iwcia77, Mega, moremi, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ooooooooooooo! gdyby wczoraj moja mama mnie o te ruchy nie zapytala to nawet bym nie zwrocila uwagi na te banki :) najlepsze to jest to ze tak od 2 tyg je mam :) chuj ze mnie nie matka - dla Ewy =5 zl :D
    Wkrotce Ewka bedzie miala taki zysk ze Londyn nie bedzie jej w glowie:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 17:23

iwcia77, Mega, kapturnica, EwaT, Sabina, moremi, mysza1975, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jak wczoraj robiłam sobie paznokcie to się zastanawiałam czy powinnam jeszcze malować bo nigdy nie wiadomo. W końcu jednak pomalowałam, a co tam najwyżej szanowny nauczy się go szybko zmywać :) A do dwóch poprzednich porodów też jechałam wylansowana :)
    I bardzo dobrze niech se dochtory nie myślą ze baba sroce spod ogona wyleciała!!!

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D tez piknie :D
    macduska wrote:
    Nie, on pochodził z Doliny Roztoki to jest w Tatrach bodjaże a ja mieszkam na Roztoczu Zachodnim. Niedaleko Szczebrzeszyna gdzie świerszcz brzmiał w trzcinie jeśli już literaturą jedziemy.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Luteinę :-)
    to ona też daje takiego kopa??? :D

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4209 4210 4211 4212 4213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ