35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Reni ja bardzo chcę zrobić HSG bo myślę ze tu może być przyczyna tak długich starań a potem stymulacja jak coś i teraz mu nie odpuszczę ,powiem ze na ostatniej wizycie sugerował zrobienie i ze na kolejnej obiecał wypisać skierowanie i nawet kiedyś mówił ze od razu termin ustalimy
-
polarmiś wrote:Mega- amh zalecaja po to ze w zaleznosci od jego wyniku i Twojego wieku moga zakwalifikowac do rzadowego czyt. Darmowego in vitro.
samira lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Etam. Pewnie nie, mam czasem takie fazy. A wiem. Deszcz pada a ja nie cierpię słońca więc może dlatego.
-
nick nieaktualnyMega wrote:ale moja lekarka od razu ze tak powiem w progu została poinformowana ze ani iinseminacja ani in vitro nie wchodzi w grę wiec nadal nie rozumiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 17:46
Mega, samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:no ceny wysokie ,można używany a dokupić tylko te silikony co do piersi przylega i butelki i już
One sa po to, zeby stymulowac piers, kiedy nie ma pokarmu albo jest go malo. Do samego odciagania pokarmu nie sa potrzebne.
samira, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Te silikony to sa do doopy normalnie, mi sie cycek nie miescil do lejka, musialam silikony usunac.
One sa po to, zeby stymulowac piers, kiedy nie ma pokarmu albo jest go malo. Do samego odciagania pokarmu nie sa potrzebne.
cyckow - nie sprawia bolu? Bo az mi skora cierpnie na sama mysl...
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:ja bym kupiła taki
http://allegro.pl/laktator-elektryczny-philips-avent-natural-scf332-i4531266762.html
Iwka, kupilam elektryczny, bo teraz kiedy sciagam np w nocy 100 ml, to bym umarla na recznym. Ten od Marty jest tez rewelacyjny,bo maly i lekki, uzywam go w dzien albo kiedy musze wyjsc i wiem, ze bede karmic. Wtedy musze odciagnac ciutke mleka, zeby Adas chwycil sutek. Dostaniesz go.
Co prawda ten elektryczny jest tez na baterie, ze mozna go sobie dowolnie przenosic, ale nie doszlismy jeszcze jak dzialano i waga jest inna.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a czy taki oBciagacz
cyckow - nie sprawia bolu? Bo az mi skora cierpnie na sama mysl...
iwcia77, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moze byc nieprzyjemne, jesli pokarmu jest duzo, ale na pewno mniej boli niz przystawienie glodnego, szalejacego niemowlecia, machajacego glowa i ciagnacego cycka na wszystkie strony.
iwcia77, Pusurek, kapturnica, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moze byc nieprzyjemne, jesli pokarmu jest duzo, ale na pewno mniej boli niz przystawienie glodnego, szalejacego niemowlecia, machajacego glowa i ciagnacego cycka na wszystkie strony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 17:54
iwcia77, Mega, Pusurek, EwaT, kapturnica, Sabina, Simba, moremi, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie bójcie sie, karmienie to czysta przyjemność. No wiadomo, początki są trudne...
iwcia77, samira, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość