35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn nie wierz im! Jaka krew, jakie pogryzione suty! Mnie nic nie bolało, Młoda mnie nigdy nie gryzla, nawet jak juz miala zabki
. Więc nie każdy ma takie straszne początki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:13
Bursztyn, Mega, moremi, mysza1975, kapturnica, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bursztyn nie wierz im! Jaka krew, jakie pogryzione suty! Mnie nic nie bolało, Młoda mnie nie gryzla. Więc nie każdy ma takie straszne początki
Sabina, Mega, moremi, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja zdecydowanie lacze sie z Bursztynem w przerazeniu..
jaki czlowiek niedoinformowany jest- ja np jakos nigdy nie pomyslalam, ze po porodzie sie tak dlugo krwawi- no dzien to tak..cZysta przyjemność
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ooo, apropos- a pokarm przy ludziach tez mozna sciagac?
mojej kolezanki wspolpracownica sciaga pokarm w biurze, przy niej.. kolezanka ma dwoje wlasnych dzieci ale takimi widokami zachwycona nie jest..kapturnica lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Najlepiej przeciez w toalecie bo tak w jednym pokoju to obrzydliwe! Jak ta kobieta moze narazac druga na tak ohydny widok! Skandal.
polarkowi sie czułe miejsce podgrzałoBursztyn, moremi, Sabina, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa krwawilam krotko po porodzie, krew z cyckow mi nie leciala ale przez pierwsze dwa tygodnie bolaly bo nie hartowalam ich przed porodem. Dziecko mnie nigdy nie ugryzlo ( pierwsze zabki w wieku 6 miesiecy) mimo ze karmilam do drugiego roku zycia. Poczatkowo zmian pieluszek bylo ok 13 na dobe. Nic mi specjalnie nie smierdzialo ale moje dziecko do tej pory pachnie cudowanie:-)
Pusurek, mysza1975, Sabina, kapturnica, caffe, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:hehe
polarkowi sie czułe miejsce podgrzałoEwaT, Pusurek, Parka, mysza1975, Sabina, kapturnica, caffe, samira, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja krwawilam krotko po porodzie, krew z cyckow mi nie leciala ale przez pierwsze dwa tygodnie bolaly bo nie hartowalam ich przed porodem. Dziecko mnie nigdy nie ugryzlo ( pierwsze zabki w wieku 6 miesiecy) mimo ze karmilam do drugiego roku zycia. Poczatkowo zmian pieluszek bylo ok 13 na dobe. Nic mi specjalnie nie smierdzialo ale moje dziecko do tej pory pachnie cudowanie:-)
2lata to troche długo ale lepiej za długo niż za krótko w mojej opiniimysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Najlepiej przeciez w toalecie bo tak w jednym pokoju to obrzydliwe! Jak ta kobieta moze narazac druga na tak ohydny widok! Skandal.
polarmiś, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Tak. Bo ten temat nie powinien istniec. Nigdy nie potepialam niekarmiacej cycem matki. Nie przeszkadza mi karmienie butelka nowordkow sztucznymi swinstwami czy potem obrzydliwymi przecierkami ze sloiczkow. To kazdego sprawa ale wukrwa mam oburzenie karmienia naturalnego w miejscach publicznych. Nik tego specjalnie nie robi ale raczej ciezko wytlumaczyc dziecku ze za godzinke bedziemy w domu a teraz przestan drzec ryja bo ludziom to tez przeszkadza - a maly glodek ci moje dziecko nie zaszkodzi. No chyba ze kobieta na 6- 12miesiecy lub jak chce zamknie sie w chacie bo wyjsc nie moze bo moze dziecku zachce sie pic lub jesc a to obrzydliwy widok matka karmiaca dziecko.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:polarku jesteś mamą na piatke, aż dziw że masz tylko jedno dziecko
2lata to troche długo ale lepiej za długo niż za krótko w mojej opiniiEwaT, mysza1975, samira, anek42 lubią tę wiadomość