X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    też mi serce krwawiło jak mi synka w szpitalu nutramigenem karmili a ja nie mogłam nic zrobić....w dodatku był ciężko chory, uważam że to skandal
    Ale to nie byl Twoj wybor. Nie potepiam bo nie znam przyczyny tego stanu. Ale jak slysze ze nie karmi bo bedzie miala brzydki biust albo ze ja to brzydzi - to raczej mam zle zdanie ale na stos nie wysle:-)

EwaT, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dlugo ale niczego nie zaluje choc bylam tym troche zmeczona i sama przerwalam ten proceder bo maly juz jadl. Ale jeszcze bardzo dlugo jak zasypial( ja zawsze obok bo sam nie zasypial) trzymal reke miedzy cycami i dwie minutki i zalapywal senny odlocik- moj brat mial dokladnie to samo choc mama karmial go tylko 5 miesiecy.

myśle że dałas mu cenny ładunek w pakiecie na zycie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mis, Ty masz jakiegos tripa z tym karmieniem.. ja tylko pytam, a ty od razu ataken..
    Ktos musi bronic natury....i dobra z tego plynacego.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    myśle że dałas mu cenny ładunek w pakiecie na zycie :)
    Zdrowy z niego chlopczyk i pierwsza chorobe zalapal w wieku 5 lat. To chyba ok. Drugiego nie mam bo chuj nie moge zajsc w ciaze. Chyba termin waznosci sie skonczyl:-(

EwaT, mysza1975, caffe, Pusurek, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też i dodatkowo wedżajna wywinela na lewą stronę... Bosz przypomniało mi się jak moja siostra pożarła mamie cycki... Krew się lała mama płakała ..qrwa nie chciałam tego pamiętać.. Koniec..
    Bursztyn wrote:
    wreszcie cos nie przerazajacego!
    mi sie narazie cycki skurczyly, ze strachu...

mysza1975, moremi, Bursztyn, samira, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Troszkę mnie nie było ale się melduje. Działo się u mnie troszkę. Staś się buntuje :( teraz mam zalecenie się oszczędzać wiec czeka mnie pewnie leżakowania aż do porodu. W związku z tym pewnie będę częściej zabijać czas na forum ;)
    Paszcza gratki wielgachne jeszcze raz ;) ja bym nie rozróżnia po inv czy nie tylko jak się przedłuża plamienie to zasuwaj do lekarza.

Reni, Sabina, mysza1975, moremi, Pusurek, samira, caffe, Parka lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę ze Pani odhaczyla mnie na liście obecności ;) nie będzie uwagi do dzienniczka?

moremi, Reni lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mi też i dodatkowo wedżajna wywinela na lewą stronę... Bosz przypomniało mi się jak moja siostra pożarła mamie cycki... Krew się lała mama płakała ..qrwa nie chciałam tego pamiętać.. Koniec..
    Nie pamietaj, a jak nie bedziesz chciala z roznych powodow karmic cycem to nie karm, ale wlasnie chodzi o to zeby sie nie oburzac jak dewota wywalonym cycem jakiejs matki ( nie widzialam) w miejscach publicznych. Tylko o to mi chodzi w tej dyskusji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni pisze nie ad persona ale ad meritum!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co przyszedl polarowy, wkurwil polowe i cisza?

kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mnie to tylko @ wkurza. A Ty wisisz Ewce 5 zeta :p

mysza1975, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    oj tam oj tam
    czasami trzeba

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To juz nie 5 ale 25 - ale zaraz nie uzylam slowa chuj nie matka, tylko pieszczotliwie chuj.

EwaT, moremi, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mandragora, co Stas za bunty odstawia?

z tym moim chwaleniem to chyba sie troche pospieszylam :/ caly dzien mam plamienia, malutkie, ale jednak.. a tu na tym etapie nikt mi nic nie zrobi.. ciaza przed beta nie istnieje..
    Ale masz wspomagacze typu luteina?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mnie tez wkurwia jak @ przychodzi ale tez sie ciesze jak @ przychodzi bo to oznacza ze jeszcze nie musze zakladac watku " starajace sie po menopauzie" :-)

mysza1975, Bursztyn, Sabina, moremi, kapturnica, Bliska 77, ania.g, caffe, Parka, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mam polar, konska dawke..
    To lez. Kiedy beta i progesteron( rozumiem ze tak od siebie w cywilizolandzie nie mozesz zrobic na zyczenie).

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabralam sie za piwo co by rilaks!

EwaT, moremi, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mandragora, co Stas za bunty odstawia?

z tym moim chwaleniem to chyba sie troche pospieszylam :/ caly dzien mam plamienia, malutkie, ale jednak.. a tu na tym etapie nikt mi nic nie zrobi.. ciaza przed beta nie istnieje..
    trzymam kciuki zeby plamienia ustaly, ponoc czesto sie takie zdarzaja w dodatku w dniu wystapienia @. Wiem, ze Cie to pewnie za bardzo nie pocieszy, ale moze chociaz troche uspokoi.

paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    beta w srode.. progesteronu nie ma co robic przy przyjmowaniu 600mg na dobe..
    Mi robila ( jak wyjatkowo zaszlam w ciaze) by sprawdzic czy dodac czy nie. W pierwszej ciazy ( tej z powodzeniem) tez bez przerwy mialam bete i progesteron i prolaktyne robiona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 20:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak ale to wciąż tylko plamienie, prawda? Tobie pewnie i tak się serce łamie na kawałki ze strachu, ale to wciąz plamienie. I ja wierzę, że plamieniem pozostanie <3 A bjebe spokojnie się kokosi w Twoim brzuchu :)

paszczakin, moremi, mandragora, kapturnica, caffe, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 4213 4214 4215 4216 4217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ