35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle to nie byl Twoj wybor. Nie potepiam bo nie znam przyczyny tego stanu. Ale jak slysze ze nie karmi bo bedzie miala brzydki biust albo ze ja to brzydzi - to raczej mam zle zdanie ale na stos nie wysle:-)EwaT wrote:też mi serce krwawiło jak mi synka w szpitalu nutramigenem karmili a ja nie mogłam nic zrobić....w dodatku był ciężko chory, uważam że to skandal
EwaT, samira lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dlugo ale niczego nie zaluje choc bylam tym troche zmeczona i sama przerwalam ten proceder bo maly juz jadl. Ale jeszcze bardzo dlugo jak zasypial( ja zawsze obok bo sam nie zasypial) trzymal reke miedzy cycami i dwie minutki i zalapywal senny odlocik- moj brat mial dokladnie to samo choc mama karmial go tylko 5 miesiecy.
myśle że dałas mu cenny ładunek w pakiecie na zycie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdrowy z niego chlopczyk i pierwsza chorobe zalapal w wieku 5 lat. To chyba ok. Drugiego nie mam bo chuj nie moge zajsc w ciaze. Chyba termin waznosci sie skonczyl:-(EwaT wrote:myśle że dałas mu cenny ładunek w pakiecie na zycie

EwaT, mysza1975, caffe, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
Mi też i dodatkowo wedżajna wywinela na lewą stronę... Bosz przypomniało mi się jak moja siostra pożarła mamie cycki... Krew się lała mama płakała ..qrwa nie chciałam tego pamiętać.. Koniec..Bursztyn wrote:wreszcie cos nie przerazajacego!
mi sie narazie cycki skurczyly, ze strachu...
mysza1975, moremi, Bursztyn, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Troszkę mnie nie było ale się melduje. Działo się u mnie troszkę. Staś się buntuje
teraz mam zalecenie się oszczędzać wiec czeka mnie pewnie leżakowania aż do porodu. W związku z tym pewnie będę częściej zabijać czas na forum 
Paszcza gratki wielgachne jeszcze raz
ja bym nie rozróżnia po inv czy nie tylko jak się przedłuża plamienie to zasuwaj do lekarza.
Reni, Sabina, mysza1975, moremi, Pusurek, samira, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie pamietaj, a jak nie bedziesz chciala z roznych powodow karmic cycem to nie karm, ale wlasnie chodzi o to zeby sie nie oburzac jak dewota wywalonym cycem jakiejs matki ( nie widzialam) w miejscach publicznych. Tylko o to mi chodzi w tej dyskusji.Reni wrote:Mi też i dodatkowo wedżajna wywinela na lewą stronę... Bosz przypomniało mi się jak moja siostra pożarła mamie cycki... Krew się lała mama płakała ..qrwa nie chciałam tego pamiętać.. Koniec..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie to tylko @ wkurza. A Ty wisisz Ewce 5 zeta :ppolarmiś wrote:I co przyszedl polarowy, wkurwil polowe i cisza?
mysza1975, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle masz wspomagacze typu luteina?paszczakin wrote:Mandragora, co Stas za bunty odstawia?
z tym moim chwaleniem to chyba sie troche pospieszylam
caly dzien mam plamienia, malutkie, ale jednak.. a tu na tym etapie nikt mi nic nie zrobi.. ciaza przed beta nie istnieje.. -
nick nieaktualnyMnie tez wkurwia jak @ przychodzi ale tez sie ciesze jak @ przychodzi bo to oznacza ze jeszcze nie musze zakladac watku " starajace sie po menopauzie"moremi wrote:Mnie to tylko @ wkurza. A Ty wisisz Ewce 5 zeta :p
mysza1975, Bursztyn, Sabina, moremi, kapturnica, Bliska 77, ania.g, caffe, Parka, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trzymam kciuki zeby plamienia ustaly, ponoc czesto sie takie zdarzaja w dodatku w dniu wystapienia @. Wiem, ze Cie to pewnie za bardzo nie pocieszy, ale moze chociaz troche uspokoi.paszczakin wrote:Mandragora, co Stas za bunty odstawia?
z tym moim chwaleniem to chyba sie troche pospieszylam
caly dzien mam plamienia, malutkie, ale jednak.. a tu na tym etapie nikt mi nic nie zrobi.. ciaza przed beta nie istnieje..
paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi robila ( jak wyjatkowo zaszlam w ciaze) by sprawdzic czy dodac czy nie. W pierwszej ciazy ( tej z powodzeniem) tez bez przerwy mialam bete i progesteron i prolaktyne robiona.paszczakin wrote:beta w srode.. progesteronu nie ma co robic przy przyjmowaniu 600mg na dobe..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 20:37
-
nick nieaktualnyPaszczak ale to wciąż tylko plamienie, prawda? Tobie pewnie i tak się serce łamie na kawałki ze strachu, ale to wciąz plamienie. I ja wierzę, że plamieniem pozostanie
A bjebe spokojnie się kokosi w Twoim brzuchu
paszczakin, moremi, mandragora, kapturnica, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH