35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:też mi serce krwawiło jak mi synka w szpitalu nutramigenem karmili a ja nie mogłam nic zrobić....w dodatku był ciężko chory, uważam że to skandal
EwaT, samira lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dlugo ale niczego nie zaluje choc bylam tym troche zmeczona i sama przerwalam ten proceder bo maly juz jadl. Ale jeszcze bardzo dlugo jak zasypial( ja zawsze obok bo sam nie zasypial) trzymal reke miedzy cycami i dwie minutki i zalapywal senny odlocik- moj brat mial dokladnie to samo choc mama karmial go tylko 5 miesiecy.
myśle że dałas mu cenny ładunek w pakiecie na zycie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:myśle że dałas mu cenny ładunek w pakiecie na zycie
EwaT, mysza1975, caffe, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
Mi też i dodatkowo wedżajna wywinela na lewą stronę... Bosz przypomniało mi się jak moja siostra pożarła mamie cycki... Krew się lała mama płakała ..qrwa nie chciałam tego pamiętać.. Koniec..Bursztyn wrote:wreszcie cos nie przerazajacego!
mi sie narazie cycki skurczyly, ze strachu...mysza1975, moremi, Bursztyn, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Troszkę mnie nie było ale się melduje. Działo się u mnie troszkę. Staś się buntuje
teraz mam zalecenie się oszczędzać wiec czeka mnie pewnie leżakowania aż do porodu. W związku z tym pewnie będę częściej zabijać czas na forum
Paszcza gratki wielgachne jeszcze razja bym nie rozróżnia po inv czy nie tylko jak się przedłuża plamienie to zasuwaj do lekarza.
Reni, Sabina, mysza1975, moremi, Pusurek, samira, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Mi też i dodatkowo wedżajna wywinela na lewą stronę... Bosz przypomniało mi się jak moja siostra pożarła mamie cycki... Krew się lała mama płakała ..qrwa nie chciałam tego pamiętać.. Koniec..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:I co przyszedl polarowy, wkurwil polowe i cisza?
mysza1975, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Mandragora, co Stas za bunty odstawia?
z tym moim chwaleniem to chyba sie troche pospieszylamcaly dzien mam plamienia, malutkie, ale jednak.. a tu na tym etapie nikt mi nic nie zrobi.. ciaza przed beta nie istnieje..
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mnie to tylko @ wkurza. A Ty wisisz Ewce 5 zeta :p
mysza1975, Bursztyn, Sabina, moremi, kapturnica, Bliska 77, ania.g, caffe, Parka, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Mandragora, co Stas za bunty odstawia?
z tym moim chwaleniem to chyba sie troche pospieszylamcaly dzien mam plamienia, malutkie, ale jednak.. a tu na tym etapie nikt mi nic nie zrobi.. ciaza przed beta nie istnieje..
paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:beta w srode.. progesteronu nie ma co robic przy przyjmowaniu 600mg na dobe..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 20:37
-
nick nieaktualnyPaszczak ale to wciąż tylko plamienie, prawda? Tobie pewnie i tak się serce łamie na kawałki ze strachu, ale to wciąz plamienie. I ja wierzę, że plamieniem pozostanie
A bjebe spokojnie się kokosi w Twoim brzuchu
paszczakin, moremi, mandragora, kapturnica, caffe, Mega lubią tę wiadomość