X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Moremi ja na szydelkowanie to się zapatruje podobnie jak ty. Chociaż. ... może kto wie może wam nowe berety wydziergam ;)
    luz, ja chcę z pomponem :)

ps.
    ja kiedyś i szydełkowałam i robiłam na drutach. Ale nie wiem czy bym potrafiła teraz coś zrobić, w każdym razie w czapce przeze mnie zrobionej mój brat jeździł na narty i mówił, że nikt takiej nie ma!

mandragora, Bliska 77, mysza1975, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, z moja corka jest podobnie, coraz bardziej absorbuje i wszystko zaczyna ja interesowac ;), no i nie martw sie na zapas ....a jakby cos to dacie rade :)
    Pusur to co napisalas o macierzynstwie bylo piekne, prawdziwe, nic dodac nic ujac
    milego wieczoru

mysza1975, EwaT, samira, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mam problem. Jak nie pracowalam to wstawalam o 5 rano bez problemow niczym skowronek teraz nie reaguje na budziki i budze sie o 7 a o szostej 40 powinnam wyjsc by byc punktualnie! Kuzwa o co chodzi? Nie chodze pozniej niz o 22 spac!
    Moja córka wstaje o 6,15, nieważne czy mam wolne czy idę do pracy ;) Idzie się przyzwyczaić ;) Ona przyzwyczaja mnie do tego od narodzin ;) Na początku zdarzały się takie noce, kiedy nie spała wcale wcale ;) Przynajmniej będę jej miała co wypominać jak będzie nastolatką ;)

kapturnica, Alis, moremi, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Moja córka wstaje o 6,15, nieważne czy mam wolne czy idę do pracy ;) Idzie się przyzwyczaić ;) Ona przyzwyczaja mnie do tego od narodzin ;) Na początku zdarzały się takie noce, kiedy nie spała wcale wcale ;) Przynajmniej będę jej miała co wypominać jak będzie nastolatką ;)

Kochana ja od zawsze wstaje o 5! A teraz tzn od trzech tygodni odkad zaczelam prace mam problem z pobudka. To mnie niepokoi. Moze jak rodzina wroci to i wstawanie o stalej porze czyli 5 wroci:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 05:44

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spac. Mam nastawione trzy budziki! Dobranoc. Paszcza mocno trzymamkciuki!

Bliska 77, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, spokojnej nocy i pozytywnego poranka <3

Bliska 77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Parka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, dalej trzymam kciuki &

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Kochana jak od zawsze wstaje o 5! A teraz tzn od trzech tygodni odkad zaczelam prace mam problem z pobudka. To mnie niepokoi. Moze jak rodzina wroci to i wstawanie o stalej porze czyli 5 wroci:-)
    to chyba w glowie siedzi, wtedy wstawalas bo chcialas, nie musialas, teraz MUSISZ ;)

Mega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, nie przestaje Wam kibicowac, wszystko bedze dobrze <3

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laski :)
    Miałam wczoraj bardzo udany wieczór z kumpelkami, a dzisiaj polowe dnia spędziliśmy z córka M a druga, ja ze swoja mama, a reszta kampanii poszła do kina. Lubie ten stan :)
    Oprócz tego zrobiłam sobie badania krwi - ostatnio jeszcze w BE wyszła mi bardzo kiepska hemoglobina i hematokryt oraz próby wątrobowe ALT i AST do tego bardzo wysokie żelazo. Miałam nadzieje, ze to po tym zatruciu pokarmowym ale dzisiejsze wyszły równie słabe, a nawet trochę gorsze. Oczywiscie internet mi tu wywala cholestaze...i wcale mi to dobrze nie wyglada...
    No nic - trza byc dobrej myśli.
    Dobranoc i czuwaj!

Mega, Sabina, Bursztyn, ania.g, mysza1975, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakos &&&&&""

mysza1975 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Moremi ja na szydelkowanie to się zapatruje podobnie jak ty. Chociaż. ... może kto wie może wam nowe berety wydziergam ;)
    Tylko zeby nie były za ciasne ;) mój mnie ostatnio uwiera...

kapturnica, Simba, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uważam ze karmienie piersią to indywidualna sprawa. Ja karmiłam rok i nie żałuje ani jednej chwili. To były piękne czasy, choć początki okropne, wiedziałam ze jestem potrzebna, ba - niezastąpiona ;) a mała tak słodko wygladała. Wiedziałam ze czuje sie bezpieczna bo zasypiala przy piersi, mogłam tak siedzieć godzinami... Na spacerach normalnie ja karmiłam na ławce w parku siadajac bokiem i nie w centralnej części parku ;)
    A gdyby zaistniała taka sytuacja ze wracam do pracy, karmie wiec muszę odciągać pokarm to na pewno nie robiłabym tego centralnie na oczach współpracowników tylko w jakimś ustronnym miejscu. W ściąganiu pokarmu nie ma nic pięknego dla postronnej osoby i inni nie musza być narażeni na takie widoki. I ściągając pokarm "na odludziu" wcale nie uwazalabym sie za chujowa matkę. No.

kapturnica, moremi, samira, Parka, Bozia3, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku kochany kciuki mocno zaciśniętej dalej. Trzymaj sie i nie czytaj tyle tego interneta bo to ci na pewno nie służy, szkoda nerwów, masz myślec pozytywnie a nie tworzyć tragiczne scenariusze. Będzie wszystko dobrze <3

Sabina, Parka, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Laski :)
    Miałam wczoraj bardzo udany wieczór z kumpelkami, a dzisiaj polowe dnia spędziliśmy z córka M a druga, ja ze swoja mama, a reszta kampanii poszła do kina. Lubie ten stan :)
    Oprócz tego zrobiłam sobie badania krwi - ostatnio jeszcze w BE wyszła mi bardzo kiepska hemoglobina i hematokryt oraz próby wątrobowe ALT i AST do tego bardzo wysokie żelazo. Miałam nadzieje, ze to po tym zatruciu pokarmowym ale dzisiejsze wyszły równie słabe, a nawet trochę gorsze. Oczywiscie internet mi tu wywala cholestaze...i wcale mi to dobrze nie wyglada...
    No nic - trza byc dobrej myśli.
    Dobranoc i czuwaj!
    Simba kurka ty tez za dużo czytasz ;)

Simba, moremi, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc laski <3

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ozesz w mordę ale późno!

kapturnica, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Tylko zeby nie były za ciasne ;) mój mnie ostatnio uwiera...
    No ja właśnie zauważyłam że niektóre to ostatnio uwiera ;) miłego dnia dziewuszki. Idę okupowanej kanapę może mi ktoś jakieś śniadanie przyniesie ;)

moremi, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    rano kiblu zauważyłam śluz przezroczysty i rozciągliwy
    mam nadzieje że to niekoniecznie musi iść w parze z owulką

Simba, Sabina, mandragora, Mega, ania.g, mysza1975, Bliska 77, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ewa made my day :D

EwaT, samira, kapturnica, Sabina, Mega, mysza1975, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 4215 4216 4217 4218 4219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ