35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ooo, miod na moje polane meliska serce.. troszke nadziei wiecej..
dzieki polarSabina, polarmiś, moremi, samira, Bliska 77, mysza1975, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie laseczki. Wróciłam z wakacji i mam qźwa 62 strony do nadrobienia . Nie wiem kiedy to zrobię. A na wtorek mam USG prenatalne
samira, polarmiś, mandragora, moremi, Sabina, kapturnica, Bliska 77, mysza1975, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mandragora, co Stas za bunty odstawia?
z tym moim chwaleniem to chyba sie troche pospieszylamcaly dzien mam plamienia, malutkie, ale jednak.. a tu na tym etapie nikt mi nic nie zrobi.. ciaza przed beta nie istnieje..
moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Macica się zaczęła stawiać jakieś skurcze się pojawiły. Przy okazji wyszło łożysko przodujace. I już raczej takie zostanie. Wiec zaczynam wygrywać kanapę i będę ćwiczyć kciuka na pilocie od tv do mam nadzieje chociaż grudnia.
moremi, mandragora, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny zobaczcie wzruszające ale z nadzieją :)są tam tez zdjęcia
http://fakty.interia.pl/galerie/swiat/tak-walczyli-o-swoja-wczesniaczke-wzruszajace-zdjecia-zdjecie,iId,1547958,iAId,124116#1547958Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 21:23
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam problem. Jak nie pracowalam to wstawalam o 5 rano bez problemow niczym skowronek teraz nie reaguje na budziki i budze sie o 7 a o szostej 40 powinnam wyjsc by byc punktualnie! Kuzwa o co chodzi? Nie chodze pozniej niz o 22 spac!
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka, czytaj, czytaj, bo pani sprawdzi
Mandragora, możesz zrobić sobie kurs szydelkowania. Co prawda mnie by tylko wk..., ale ponoć istnieją kobiety, które przy tym odpoczywają
Małż mnie właśnie uświadomił, że koty co miesiąc ode mnie uciekająpolarmiś, Bozia3, Sabina, kapturnica, mysza1975, Simba, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
polarmiś wrote:Nie pamietaj, a jak nie bedziesz chciala z roznych powodow karmic cycem to nie karm, ale wlasnie chodzi o to zeby sie nie oburzac jak dewota wywalonym cycem jakiejs matki ( nie widzialam) w miejscach publicznych. Tylko o to mi chodzi w tej dyskusji.
po prostu kogoś to może brzydzić - karmienie własnego dziecka jak i widok innych kobiet karmiących....i nie ma się co oburzać - bo CIebie też na pewno coś brzydzi - co innym sprawia przyjemność....i tyle - takie życie..
ja odciągałam ze 3 miesiące mleko z piersi w pracy i nigdy nie obarczałam tym widokiem koleżanek...albo siadałam sobie gdzieś bokiem, żeby nie epatować widokiem, albo wychodziłam do innego pomieszczenia...i korona mi z głowy nie spadła - a w kiblu na klopie nie musiałam tego robić...Bursztyn, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Mam problem. Jak nie pracowalam to wstawalam o 5 rano bez problemow niczym skowronek teraz nie reaguje na budziki i budze sie o 7 a o szostej 40 powinnam wyjsc by byc punktualnie! Kuzwa o co chodzi? Nie chodze pozniej niz o 22 spac!
ja zawsze w weekend budziłam się o 7 rano - jak można pospać, a w tygodniu o tej samej porze nieprzytomna
polarmiś, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a znasz kogoś - kto tak się oburza jak dewota - że to kogoś gorszy?
po prostu kogoś to może brzydzić - karmienie własnego dziecka jak i widok innych kobiet karmiących....i nie ma się co oburzać - bo CIebie też na pewno coś brzydzi - co innym sprawia przyjemność....i tyle - takie życie..
ja odciągałam ze 3 miesiące mleko z piersi w pracy i nigdy nie obarczałam tym widokiem koleżanek...albo siadałam sobie gdzieś bokiem, żeby nie epatować widokiem, albo wychodziłam do innego pomieszczenia...i korona mi z głowy nie spadła - a w kiblu na klopie nie musiałam tego robić... -
nick nieaktualny