X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak czy o takie wykresy Ci chodziło?
    https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html?page_no=1

paszczakin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak wrzuc sobie tez wykres naszej angeli - ona dlugo krwiwla po iv.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=Angela

Paszcza wykres angeli

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaczej nie wiem jak ? niestety

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To idę się płuknąć (nie puknąć!) pod prysznicem :) Nie piszcie za dużo :)

polarmiś, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdz wykres Ferda - nie moge go skopiowac bo ma powyzej 200 komentarzy a na sm artfonie juz wtedy wyrzuca z ovu:-(

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ooo, miod na moje polane meliska serce.. troszke nadziei wiecej..
    dzieki polar
    Angela zaznaczyla tylko plamienia, ale miala ostre krwawienie przez wiecej niz jeden dzien na pewno, wiec myslala ze nic z tego, to bylo jej drugie podejscie do ivf,i urodzila zdrowa corke. Pisze to po to, zebys wiedziala ze sie udaje pomimo ostrych akcji. Wierze ze bedzie dobrze.

Sabina, polarmiś, moremi, samira, Bliska 77, mysza1975, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie laseczki. Wróciłam z wakacji i mam qźwa 62 strony do nadrobienia . Nie wiem kiedy to zrobię. A na wtorek mam USG prenatalne

samira, polarmiś, mandragora, moremi, Sabina, kapturnica, Bliska 77, mysza1975, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mandragora, co Stas za bunty odstawia?

z tym moim chwaleniem to chyba sie troche pospieszylam :/ caly dzien mam plamienia, malutkie, ale jednak.. a tu na tym etapie nikt mi nic nie zrobi.. ciaza przed beta nie istnieje..
    Macica się zaczęła stawiać jakieś skurcze się pojawiły. Przy okazji wyszło łożysko przodujace. I już raczej takie zostanie. Wiec zaczynam wygrywać kanapę i będę ćwiczyć kciuka na pilocie od tv do mam nadzieje chociaż grudnia.

moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Macica się zaczęła stawiać jakieś skurcze się pojawiły. Przy okazji wyszło łożysko przodujace. I już raczej takie zostanie. Wiec zaczynam wygrywać kanapę i będę ćwiczyć kciuka na pilocie od tv do mam nadzieje chociaż grudnia.
    Bedzie dobrze. Programy w tv strasznie nudne po tygodniu:-) warto zaopatrzyc sie w dobra lekture i obecnosc na ovu!!!!

moremi, mandragora, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie plany tez mam. Ponadrabiam te wszystkie książki co je zaczęłam a nie było kiedy kończyć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 21:22

polarmiś, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zobaczcie wzruszające ale z nadzieją :)są tam tez zdjęcia
    http://fakty.interia.pl/galerie/swiat/tak-walczyli-o-swoja-wczesniaczke-wzruszajace-zdjecia-zdjecie,iId,1547958,iAId,124116#1547958

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 21:23

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem. Jak nie pracowalam to wstawalam o 5 rano bez problemow niczym skowronek teraz nie reaguje na budziki i budze sie o 7 a o szostej 40 powinnam wyjsc by byc punktualnie! Kuzwa o co chodzi? Nie chodze pozniej niz o 22 spac!

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres,231288c07dd7c70c9ae08756ce18b2f3.html

tu masz Paszcza wykres Fedry...

polarmiś lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, czytaj, czytaj, bo pani sprawdzi ;)
    Mandragora, możesz zrobić sobie kurs szydelkowania. Co prawda mnie by tylko wk..., ale ponoć istnieją kobiety, które przy tym odpoczywają ;)

Małż mnie właśnie uświadomił, że koty co miesiąc ode mnie uciekają ;)

polarmiś, Bozia3, Sabina, kapturnica, mysza1975, Simba, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie pamietaj, a jak nie bedziesz chciala z roznych powodow karmic cycem to nie karm, ale wlasnie chodzi o to zeby sie nie oburzac jak dewota wywalonym cycem jakiejs matki ( nie widzialam) w miejscach publicznych. Tylko o to mi chodzi w tej dyskusji.
    a znasz kogoś - kto tak się oburza jak dewota - że to kogoś gorszy?
    po prostu kogoś to może brzydzić - karmienie własnego dziecka jak i widok innych kobiet karmiących....i nie ma się co oburzać - bo CIebie też na pewno coś brzydzi - co innym sprawia przyjemność....i tyle - takie życie..
    ja odciągałam ze 3 miesiące mleko z piersi w pracy i nigdy nie obarczałam tym widokiem koleżanek...albo siadałam sobie gdzieś bokiem, żeby nie epatować widokiem, albo wychodziłam do innego pomieszczenia...i korona mi z głowy nie spadła - a w kiblu na klopie nie musiałam tego robić...

Bursztyn, samira, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mam problem. Jak nie pracowalam to wstawalam o 5 rano bez problemow niczym skowronek teraz nie reaguje na budziki i budze sie o 7 a o szostej 40 powinnam wyjsc by byc punktualnie! Kuzwa o co chodzi? Nie chodze pozniej niz o 22 spac!
    no bo to przymus...:) ja zawsze w weekend budziłam się o 7 rano - jak można pospać, a w tygodniu o tej samej porze nieprzytomna

polarmiś, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a znasz kogoś - kto tak się oburza jak dewota - że to kogoś gorszy?
    po prostu kogoś to może brzydzić - karmienie własnego dziecka jak i widok innych kobiet karmiących....i nie ma się co oburzać - bo CIebie też na pewno coś brzydzi - co innym sprawia przyjemność....i tyle - takie życie..
    ja odciągałam ze 3 miesiące mleko z piersi w pracy i nigdy nie obarczałam tym widokiem koleżanek...albo siadałam sobie gdzieś bokiem, żeby nie epatować widokiem, albo wychodziłam do innego pomieszczenia...i korona mi z głowy nie spadła - a w kiblu na klopie nie musiałam tego robić...
    Nic mnie nie brzydzi co dotyczy dziecka i nie tylko mojego. Brzydza mńie ludzie ktorzy robia problemy tam gdzie ich nie ma.

• mandragora Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi ja na szydelkowanie to się zapatruje podobnie jak ty. Chociaż. ... może kto wie może wam nowe berety wydziergam ;)

Sabina, kapturnica, mysza1975, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no bo to przymus...:) ja zawsze w weekend budziłam się o 7 rano - jak można pospać, a w tygodniu o tej samej porze nieprzytomna
    To jest straszne. Bo jade do pracy jak Zombi! Dlaczego ? Zobacze jak w weekend bedzie.

‹‹ 4214 4215 4216 4217 4218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ