35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A poważnie mógł to być też wynik wczorajszej zabawy. Jeżeli jutro wieczorem też będziesz miała, to jednak owulka.
EwaT, samira, Sabina, Mega, mysza1975, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wybacz Miśku ale..
może i piękne jest karmienie dziecka piersią.. może jest w tym jakiś cud i coś tam..
mnie osobiście to obrzydza ( sensie jak ktoś to robi) i nie jestem dewotą (SJP - człowiek świętoszkowaty, przesadnie religijny; bigot; pobożniś)
Nie widzę nic pięknego w opuchniętych cycach z żyłami na wierzchu z ogromnymi brązowymi brodawami.. jeśli już wracamy do dawnych czasów.. to kobiety nie łaziły po centrach handlowych tylko karmiły w zaciszu domowym albo gdzieś na polu..
ja rozumiem potrzeby dziecka ale można cycka zakryć są chusty, pieluszki, odpowiednie staniki czy koszulki.. karmienie w tramw lub autobusach uważam za grubą przesadę..
nie podoba mi się to i nie chcę tego oglądać..
robienie kupy też jest naturalne i dobre dla zdrowia a nikt się z tym nie afiszuje.. tyle w temacie
p.s. dzień dobry
polarmiś wrote:Nie pamietaj, a jak nie bedziesz chciala z roznych powodow karmic cycem to nie karm, ale wlasnie chodzi o to zeby sie nie oburzac jak dewota wywalonym cycem jakiejs matki ( nie widzialam) w miejscach publicznych. Tylko o to mi chodzi w tej dyskusji.samira, Bursztyn, moremi, paszczakin, Mega, ania.g, Bozia3, Bliska 77, Sabina, Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewka! narozrabiałaś hahah
mam przeczucie, że to owulkaEwaT wrote:witam
rano kiblu zauważyłam śluz przezroczysty i rozciągliwy
mam nadzieje że to niekoniecznie musi iść w parze z owulkąkapturnica, EwaT, moremi, Mega, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
samira wrote:aaa Ewa zapomniałam napisać Tomek w bujaku extra wygląda i te pyzy na buźce do zacałowania
samira, Mega, mysza1975, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wybacz Miśku ale..
może i piękne jest karmienie dziecka piersią.. może jest w tym jakiś cud i coś tam..
mnie osobiście to obrzydza ( sensie jak ktoś to robi) i nie jestem dewotą (SJP - człowiek świętoszkowaty, przesadnie religijny; bigot; pobożniś)
Nie widzę nic pięknego w opuchniętych cycach z żyłami na wierzchu z ogromnymi brązowymi brodawami.. jeśli już wracamy do dawnych czasów.. to kobiety nie łaziły po centrach handlowych tylko karmiły w zaciszu domowym albo gdzieś na polu..
ja rozumiem potrzeby dziecka ale można cycka zakryć są chusty, pieluszki, odpowiednie staniki czy koszulki.. karmienie w tramw lub autobusach uważam za grubą przesadę..
nie podoba mi się to i nie chcę tego oglądać..
robienie kupy też jest naturalne i dobre dla zdrowia a nikt się z tym nie afiszuje.. tyle w temacie
p.s. dzień dobrykapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny