35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno dobra karmienie piersią to coś bardzo naturalnego ale w miejscach publicznych powinno się to robić dyskretnie,są specjalne bluzki do karmienia ,bardzo wygodne i nawet ładne...nie mówiąc już o odciąganiu pokarmu w pracy offen przy ludziach.
I nawet wam powiem ze bym się krępowała karmić nawet przy rodzinie ,nie mówię tu o moim G ale wszyscy inni nie muszą tego oglądać,to intymna chwila moja ,mojego dziecka i mojego G bo wtedy dzidzia się przytula ,nawiązuje się więź,myślę ze wśród przybyłych gości ciężko się dziecku skupić na ssaniu a matce na kamieniu tegoż bobasa,chociaż są i takie kobitki co nie maja z tym zupełnie problemu
dlatego popieram wypowiedzi Mega,Reni...i jeszcze wielu dziewczyn które wypowiedziały się w podobny sposób
Polarmisku troszkę za bardzo przezywasz ten temat i niby mówisz ze nie potępiasz jak jakaś nie karmi czy karmi krótko,czy nie chce karmić na widoku w miejscu publicznym ale twoje słowa przeczą temu
Uważam że mleko matki w pierwszych miesiącach życia jest najlepsze dla dziecka ,kiedyś nawet czytałam i słyszałam ze najbardziej wartościowe jest mleko z piersi do 6 miesięcy i ze powinno jeść więcej innych pokarmów niż ono samo (mleko) właśnie od 6m życia .
A to czy karmi ,nie karmi i jak długo to nikomu nic to tego NOkapturnica, moremi, Mega, Sabina, Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:dzięki Samirko, tak sobie wczoraj myślałam o Tobie, tak długo juz tutaj jesteś. ja bym na twoim miejscu podjęła jakieś radykalne kroki..
no właśnie podejmuję jak pisałam wczoraj ,molestuje na kolejnej wizycie nowego gina o o HSG z laparo , robię AMH bo mi ostatnio prosił o zrobienie i jak nie wyjdzie u niego stymulacja to walę na rządowe in vitro ,mam z nim czas do kwietnia przyszłego roku ,tylko jeszcze muszę się zakwalifikować no i AmH nie mogę mieć niższego od tych ich norm bo to przede wszystkim decyduje o przystąpieniu do in vitroEwaT, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:no właśnie podejmuję jak pisałam wczoraj ,molestuje na kolejnej wizycie nowego gina o o HSG z laparo , robię AMH bo mi ostatnio prosił o zrobienie i jak nie wyjdzie u niego stymulacja to walę na rządowe in vitro ,mam z nim czas do kwietnia przyszłego roku ,tylko jeszcze muszę się zakwalifikować no i AmH nie mogę mieć niższego od tych ich norm bo to przede wszystkim decyduje o przystąpieniu do in vitro
samira, kapturnica, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wlasnie, a propos- wczoraj Cie pytalam (ale pewnie zniknal moj post w morzu innych) dlaczego ostatnio nie dal Ci juz skierowania na hsg czy laparo? moglas byc juz po zabiegu....po cholere tyle czekac?
no właśnie na pewno już bym była po zabiegu
-
Reni wrote:teraz ja spożywam! Ewka!
Z tymi moimi kotami to dziwna sprawa jednak. W dzień szły do męża, a w nocy na mnie spały. 9 kg! A mi tak gorąco byłokapturnica, Mega, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny