X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Misiek usunęła konto.
    No tego to się nie spodziwalam. Ma nadzieję, że jak ochlonie, to jednak wróci <3
    No to lipa. Też mam nadzieję że wróci.

Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek <3

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarku wroc do nas ,nie swiruj :(

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarku kto teraz będzie promował karmienie cycem? ;)

ania.g, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    faken, ja jestem od 4 lat na bezcukrowej (oprocz okazjonalnych dyspens i jedzenia poza domem).. Ale na takiej bezcukrowej, ze produktow z syropem glukozowo-fruktozowym, czy syropem inwertowanym tez nie kupuje (chleby, wedliny). I powiem Wam, ze do czasu dopóki nie zaczelam sie faszerowac hormonami bylo genialnie.. szczegolnie z figura..
    nawet fruktoza, ktora jest prawie tak gowniana jak cukier dawala nieporownywalnie lepsze efekty.. chociaz i tego od 2 lat nie jemy..
    ksylitol rzadzi.. luby jeszczce uzywa stevii, ja ze wzgledow smakowym nie moge..
    zadnych syropow glukoz=frukt., nawet miodu nie, nic

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha. i zarcie o niskim indeksie glikemicznym, jesli ryz to tylko ciemny, chleb tylko pelnoziarnisty itd.

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Simba gratki. Chłopaki rosną w siłę ;) a teraz to już chyba będą dzieciaki ważone a nie mierzona. U mojego tez crl juz nie podawali.
    Aha, no to mnie uspokoilas :)
    Jeden wazy 209 gr a drugi 220 gr.

Sabina, Parka, iwcia77, Dorka1979, ania.g lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Hej....ja sie wypisalam rzeczywiscie na kilka dni bo powtarzajce sie jednakowe, bezproduktywne, nie wnoszace nic do sprawy dyskusje o karmienie po prostu mnie znudzily i zmeczyly, a dodatkowo kiedy zaraz potem pojawil sie krowi gnat w zupie uznalam ze nic tu po mnie :)
    Odrazu obalam wszelkie spekulacje na temat wykresu- nie nakrecajcie sie bo nie ma czym, kazdy mam tak samo cudny i jak zawsze czuje sie @ + zadnych objawow. Jutro na 8 rano idziemy z mezem na badanie nasienia i zaraz pozniej na konsultacje z ginem- stal sie cud i przyspieszyli nam wizyte- pewnie licza ze wcisna nam ivf po promocji ;)
    Nie bede czytac wstecz, bo sie boje natknac na ogony lub cycki karmiace, wiec odnosze sie tylko do tej strony:
    Paszcza, gratuluje bety
    Simba, gratuluje chlopakow- wiedzialam! :) nawet Ci napisalam kiedys no i Leon piekne imie :)
    Inessa, kciuki za firme
    Bozia, to ze w dwupaku jestes to sobie wyjasnilysmy innymi kanalami ;)
    Iwcia, ciesze sie ze wszystko Ok

:)
    Fajnie ze jestes :)
    Chyba zostaniemy przy Leonie i Maksie po prostu. Chociaz nie ma "r" w imionach...;)

EwaT, Bursztyn, Sabina, ania.g, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, gratulacje chlopakow! Czyli jednak beda mogli miec wspolny pokoj do 18 roku zycia. ;)
    No wlasnie i dzieki Twoim tlumaczeniom jeszcze bardziej sie ciesze :)

Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dorka trzymam kciuki za usg.
    No dobra mogę już na spokojnie napisać co i jak po badaniu, chociaż nadal z telefonu i oczywiście jak zwykle wracam do nadrabiania czytania całego dnia ,żeby wiedzieć co się u Was dzieje. Poradni szukałam 40 minut w biegu, bo adres mi podali ul. Piaskowa 1/8 tylko że na piaskowej takiego budynku nie było, okazało się, że jest wielki budynek na którym jest napisane dużymi literami piaskowa 1 tyle, że to wcale nie było przy tej ulicy tylko przy innej. No ale w końcu znalazłam. Ku memu zaskoczeniu zrobili mi od razu test PAPPA z krwi i po pobraniu pan doktor zaprosił mnie do środka. Zapytałam teściowej czy wchodzi ze mną aby podglądać małego Henia, a ona : a mogę? . Ogólnie wszystko bardzo dobrze, jest kość nosowa , przezierność karkowa 2,1mm co powiedział, że mieści się w normie . Długość to 7,33 cm. Wszystkie przepływy są w porządku, pępowina i łożysko też. Wszystkie narządy na swoim miejscu i ok, dzidzia nie chciała współpracować więc trochę musiał ją powqrwiać . A na koniec powiedział, że według niego to na dzień dzisiejszy to jest to dziewczynka ale oczywiście nie ma co się sugerować na 100% . No i tym oto sposobem będzie Henrietta a nie Heniu ( tak dla jasności to imię chcemy dać po moim teściu ,który dwa lata temu zginął śmiercią tragiczną na polowaniu. To był cudowny człowiek i dlatego jesteśmy jednomyślni co do imienia ).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:15

Sabina, samira, EwaT, iwcia77, Parka, Bozia3, Simba, caffe, mandragora, Mega, mysza1975, moremi, Lucky, ania.g, Pusurek, Niuta lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mam od nich bieliznę nie ciążową i jestem zadowolona. Jeden biustonosz to mam ze trzy lata, piorę go w pralce i nic go nie rusza. Te do karmienia kupiłam w rozmiarze który noszę normalnie bo cyc ani obwód pod nie powiększyły się. Te co wzięłam teraz są miękkie bez fiszbin, ładnie leżą a jednocześnie jest jeszcze miejsce jak będzie pokarm i wkładka.
    Ja sie spotkalam z kumpela ktora ma 1,5 roczna coreczke i jest w piatym miesiacu ciazy (powiem ze nadal karmi piersia). Ona polecala biustonosze Alles Mama.

iwcia77, mandragora, ania.g lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :)
    Fajnie ze jestes :)
    Chyba zostaniemy przy Leonie i Maksie po prostu. Chociaz nie ma "r" w imionach...;)
    Dziekuje :)
    Piekne imiona :) i "r" im nie potrzbne jest wcale

Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aha, no to mnie uspokoilas :)
    Jeden wazy 209 gr a drugi 220 gr.

gratuluję chłopaczków :) niech rosną wielkie, zuchy

Simba lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar! :-O

Bursztyn- clositol dziala! :D

Simba- mamy armie chlopa na forum :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:29

Simba, Mega, Bursztyn, mysza1975, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    obecna, Dorka trzymam kciuki i czekam na fote :D
    w gdansku swieci slonce , wiec chyba zapowiada sie w miare cieply dzien.
    no ja dzisiaj jade do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy tzw- chinskie tortury, bo metoda bedzie klasyczna ze wzgledu na ciaze ...hm
    milego dnia babeczki
    Proszę , tylko że jak zwykle piszę z telefonu wiec zdjęcie też zrobiłam telefonem i tu wstawiam małego marsjanina
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8af0e390f6f.jpg

iwcia77, Bozia3, Simba, Parka, caffe, Mega, BISCA, kapturnica, mysza1975, Sabina, moremi, ania.g, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba Venusjanka jest :), widac, widac juz zarys czlowieczka :)

Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziekuje :)
    Piekne imiona :) i "r" im nie potrzbne jest wcale
    No tylko zastanawiam sie czy nie za bardzo kocio-pieskie?
    Moze jednak Kot i Lew? ;)

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka - dobrze, że wszystko ok :) to najważniejsze - a płeć to jeszcze troszkę chyba za wcześnie - może się jeszcze wszystko zmienić....

Simba - no to gratuluję dwójki rozbójników - powiem CI, że będziesz mieć niezłą szkołę życia....:)

Simba, iwcia77, Mega, mysza1975, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Polar! :-O

Bursztyn- clositol dziala! :D

Simba- mamy armie chlopa na forum :D
    W kontekscie ostatnich wydarzen, ilosc chlopakow i slowo "armia" troche mnie przeraza :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:35

iwcia77, Mega, kapturnica, mysza1975, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    gratuluję chłopaczków :) niech rosną wielkie, zuchy
    Yyyyyy wielkie tak...jak sie juz urodza. Teraz to tak do 2600 ;)

iwcia77, Mega, mysza1975, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 4244 4245 4246 4247 4248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ