35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:faken, ja jestem od 4 lat na bezcukrowej (oprocz okazjonalnych dyspens i jedzenia poza domem).. Ale na takiej bezcukrowej, ze produktow z syropem glukozowo-fruktozowym, czy syropem inwertowanym tez nie kupuje (chleby, wedliny). I powiem Wam, ze do czasu dopóki nie zaczelam sie faszerowac hormonami bylo genialnie.. szczegolnie z figura..
nawet fruktoza, ktora jest prawie tak gowniana jak cukier dawala nieporownywalnie lepsze efekty.. chociaz i tego od 2 lat nie jemy..
ksylitol rzadzi.. luby jeszczce uzywa stevii, ja ze wzgledow smakowym nie moge.. -
mandragora wrote:Simba gratki. Chłopaki rosną w siłę
a teraz to już chyba będą dzieciaki ważone a nie mierzona. U mojego tez crl juz nie podawali.
Jeden wazy 209 gr a drugi 220 gr.Sabina, Parka, iwcia77, Dorka1979, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Hej....ja sie wypisalam rzeczywiscie na kilka dni bo powtarzajce sie jednakowe, bezproduktywne, nie wnoszace nic do sprawy dyskusje o karmienie po prostu mnie znudzily i zmeczyly, a dodatkowo kiedy zaraz potem pojawil sie krowi gnat w zupie uznalam ze nic tu po mnie
Odrazu obalam wszelkie spekulacje na temat wykresu- nie nakrecajcie sie bo nie ma czym, kazdy mam tak samo cudny i jak zawsze czuje sie @ + zadnych objawow. Jutro na 8 rano idziemy z mezem na badanie nasienia i zaraz pozniej na konsultacje z ginem- stal sie cud i przyspieszyli nam wizyte- pewnie licza ze wcisna nam ivf po promocji
Nie bede czytac wstecz, bo sie boje natknac na ogony lub cycki karmiace, wiec odnosze sie tylko do tej strony:
Paszcza, gratuluje bety
Simba, gratuluje chlopakow- wiedzialam!nawet Ci napisalam kiedys no i Leon piekne imie
Inessa, kciuki za firme
Bozia, to ze w dwupaku jestes to sobie wyjasnilysmy innymi kanalami
Iwcia, ciesze sie ze wszystko Ok
Fajnie ze jestes
Chyba zostaniemy przy Leonie i Maksie po prostu. Chociaz nie ma "r" w imionach...EwaT, Bursztyn, Sabina, ania.g, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dorka trzymam kciuki za usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:15
Sabina, samira, EwaT, iwcia77, Parka, Bozia3, Simba, caffe, mandragora, Mega, mysza1975, moremi, Lucky, ania.g, Pusurek, Niuta lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mam od nich bieliznę nie ciążową i jestem zadowolona. Jeden biustonosz to mam ze trzy lata, piorę go w pralce i nic go nie rusza. Te do karmienia kupiłam w rozmiarze który noszę normalnie bo cyc ani obwód pod nie powiększyły się. Te co wzięłam teraz są miękkie bez fiszbin, ładnie leżą a jednocześnie jest jeszcze miejsce jak będzie pokarm i wkładka.
iwcia77, mandragora, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:obecna, Dorka trzymam kciuki i czekam na fote
w gdansku swieci slonce , wiec chyba zapowiada sie w miare cieply dzien.
no ja dzisiaj jade do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy tzw- chinskie tortury, bo metoda bedzie klasyczna ze wzgledu na ciaze ...hm
milego dnia babeczki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8af0e390f6f.jpgiwcia77, Bozia3, Simba, Parka, caffe, Mega, BISCA, kapturnica, mysza1975, Sabina, moremi, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
Dorka - dobrze, że wszystko ok
to najważniejsze - a płeć to jeszcze troszkę chyba za wcześnie - może się jeszcze wszystko zmienić....
Simba - no to gratuluję dwójki rozbójników - powiem CI, że będziesz mieć niezłą szkołę życia....Simba, iwcia77, Mega, mysza1975, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Polar!
Bursztyn- clositol dziala!
Simba- mamy armie chlopa na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:35
iwcia77, Mega, kapturnica, mysza1975, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość