35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Polar nie wygłupiał się i wracaj - nie takie tu odchodziły dyskusje i nic się nikomu nie stało...
Mam wrażenie, że jesteś o coś mocno wkur...i to tylko pretekst był, żeby się wylogować...
WracajSkarbnico wiedzy
iwcia77, caffe, Mega, Bursztyn, kapturnica, mysza1975, Sabina, samira, moremi, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dorka - dobrze, że wszystko ok
to najważniejsze - a płeć to jeszcze troszkę chyba za wcześnie - może się jeszcze wszystko zmienić....
Simba - no to gratuluję dwójki rozbójników - powiem CI, że będziesz mieć niezłą szkołę życia....Poza tym faceci sa mniej gadatliwi.
Moj M wrocil od swoich rodzicow i przywiozl twixom piekna ksiazke z rosyjskimi bajkami, oraz swoje zdjecia jak byl malyTeraz juz sobie moge powoli wizualizowac jak beda wygladac nasze chlopaczki
iwcia77, Bozia3, Mega, Bursztyn, mysza1975, Sabina, samira, moremi, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
Ja bardzo lubiłam rosyjskie bajki, jak byłam mała...i filmy też te bajkowe mieli bardzo ładne i przyjemne - w porównaniu z dzisiejszymi idioctwami w TV dla dzieci - to po prostu był raj
iwcia77, Simba, mysza1975, moremi, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Andzej zapomnialem sie z tobom personalnie przywitac i powiedziec ze nadal jestem fanem Tomeczka i jego punkowej grzywy
W.Zajebista po prostu
Simba, kapturnica, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba alles są wygodne i ładne ale z jednego po kilku praniach powylazily fiszbiny. Zobaczymy jak się sprawdza z karmieniem. Ta firma ma w ogóle ładną bieliznę ciążowa. Mam dwie koszule nocne z opcją do karmienia
Simba, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina uwielbiam cie
Iwcia będzie dobrze, nie stresuj sie
Dorka super ze wszystko ok, wylamalas sie z szeregu z dziewczynka
Polar nie rób cyrkow i wracaj do nas, jestem w szoku, bo nadal nie rozumiem co cie tak wqrwilo, czytałam tekst Bursztyna kilka razy i nie kumam...mysza1975, moremi, Dorka1979, samira, Sabina, iwcia77, mandragora, Parka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Polar nie wygłupiał się i wracaj - nie takie tu odchodziły dyskusje i nic się nikomu nie stało...
Mam wrażenie, że jesteś o coś mocno wkur...i to tylko pretekst był, żeby się wylogować...
WracajSkarbnico wiedzy
Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej moje drogie
padam ten biznes plan dla spółdzielni wymiata juz nie wiem co tam pisac a jeszcze musimy znaleść 5 osobe bo wczoraj jedna z kobietek nam zrezygnowała!!!
w czwartek mają do nas dzwonic z osrodka adopcyjnego no jesteśmy ciekawi czy to zrobią ??!!
Paszczakin piekna beta
Ewa ta tempka to całkiem podejrzana
Mega,Bursztyn,Lucky no no no !!!!!!!!!
Super,ze tu tyle zielonosci az tak troszke "zazdraszczam" ale tak wiecie jak nie złosliwiei sie ciesze,że coraz wiecej kobietkom tu po 35+ sie udaje
i mam nadzieje,ze teraz po wakacjach znowu bedzie wiele zieleni
Pamietam o Was
Bozia3, Mega, kapturnica, mysza1975, samira, iwcia77, mandragora, ania.g lubią tę wiadomość