35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczynki
Jak dziś brzydko i zimno aż się nigdzie wychodzić nie chce a do roboty trza iść.ania.g, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
mandragora wrote:Moremi lekarz z białostockiego bociana?
Swoją drogą, to gniazda już puste. W weekend ostatnie widziałam. Przyleca zatem na wiosne
kapturnica, mandragora, Parka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnywitam ,miłego dnia
dziewczyny a teraz na tvp2 w Pytaniu na śniadanie będą mówić o Szpitalu Bonifratrów w Katowicach ,znów jakieś skandale ,będą ludzie składać pozew zbiorowyoczywiście oddział położniczy
a jeszcze niedawno dobre opinie słyszałam i myślałam o lekarzu z tego szpitala co by się udaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 09:50
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dorka, gratuluję córeczki. Fakt może się zmienić jeszcze na synka. U mnie na tym badaniu było widać że chłopak i tak póki co zostało
Obudził mnie ból prawego barku, no co za cholera. Czy ciągle musi się coś dziać.
A u nas zamiast bociana od miesiąca lata papuga po okolicy. Jest duża żółto niebieska. Właścicielka próbowała ją złapać kilka razy ale jej się nie udało.samira, mysza1975, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Dorka, gratuluję córeczki. Fakt może się zmienić jeszcze na synka. U mnie na tym badaniu było widać że chłopak i tak póki co zostało
Obudził mnie ból prawego barku, no co za cholera. Czy ciągle musi się coś dziać.
A u nas zamiast bociana od miesiąca lata papuga po okolicy. Jest duża żółto niebieska. Właścicielka próbowała ją złapać kilka razy ale jej się nie udało. -
nick nieaktualnyiwcia super ze badanie dobrze wyszło ,teraz trzymam kciuki za toxo negatywne
Bozia to od dzisiaj już możesz bez oporów rodzić bo masz za sobą 37tcWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:15
Mega, kapturnica, mysza1975, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A to bardzo możliwe. Zwykle śpię na jednej płaskiej poduszce ale teraz przez tą zarazę zgagę miałam dwie a wczoraj dołożyłam trzecią.
to już widocznie dla barków za wysoko,zgaga oj znienawidzona przeze mnie ,a próbowałaś gluty z siemienia albo GEALCID można go w ciąży, pokrywa przełyk chroniąc przed działaniem kwasów i niweluje kwas, jest super ,ja używam,to są tabletki do rozgryzania,żucia ,najlepiej rozgryźć na papkę i wtedy dopiero połknąć ,30minut przed jedzeniem albo 30 po jedzeniu (2na raz),lub w momencie wystąpienia zgagi ,uczucia kwasu w przełyku
http://www.doz.pl/apteka/p9743-Gealcid_tabletki_40_sztWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:18
ania.g lubi tę wiadomość
-
samira wrote:to już widocznie dla barków za wysoko,zgaga oj znienawidzona przeze mnie ,a próbowałaś gluty z siemienia albo GEALCID można go w ciąży, pokrywa przełyk chroniąc przed działaniem kwasów i niweluje kwas, jest super ,ja używam,to są tabletki do rozgryzania,żucia ,najlepiej rozgryźć na papkę i wtedy dopiero połknąć ,30minut przed jedzeniem albo 30 po jedzeniu (2na raz),lub w momencie wystąpienia zgagi ,uczucia kwasu w przełyku
http://www.doz.pl/apteka/p9743-Gealcid_tabletki_40_sztsamira lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyaniu jest dobry ,mam refluks także wiem co mówię ,ja nawet niekiedy biorę takie na receptę u mnie to z nerwów się zaczęło i do tego błędy żywieniowe a 19 lat temu w ciąży z synem nie miałam takich dolegliwości jak zgaga czy jej podobne...stres rządzi niestety...mam to od ok. 10 lat + chore jelita
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:47
Parka, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Simba alles są wygodne i ładne ale z jednego po kilku praniach powylazily fiszbiny. Zobaczymy jak się sprawdza z karmieniem. Ta firma ma w ogóle ładną bieliznę ciążowa. Mam dwie koszule nocne z opcją do karmienia
Dzien dobry w ogole.mysza1975, mandragora, Parka, Mega, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaa Inessko trzymam kciuki za firmę i za to aby w końcu z adopcją ruszyło z kopyta
Pusurku fajny prezent z tym koncertem dostałaś od M , pomysłowy ten twój facetWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:56
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie polecam osobiscie z fiszbinami do karmienia. Tam gdzie drut uciska robia sie zlogi i boli. Chyba, ze to kwestia, ze ja mam duzo pokarmu. Teraz same miekkie staniczki i cyc dobrze wyglada, i nic nie cisnie.
Dzien dobry w ogole.a poza tym jeden już zgubił fiszbiny to będzie bezfiszbinowy
w razie czego to mąż będzie cyckonoszy po porodzie szukał
ale dobrze ze o tym piszesz bo nie wiedziałam że fiszbiny mogą tak namieszać.
Sabina, moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o tu np:
http://www.forumginekologiczne.pl/forum/czy-jest-roznica-miedzy-hcg-a-bhcg/watek/1130/1.html
czytam, czytam, a slysze tylko szszszszszszszszssz.. ktos to rozumie?
edit:
a tu troche bardziej zrozumiale:
http://www.novum.com.pl/pl/dla-pacjentow/forum-embriologiczne/lista-pytan/pytanie/311/
jesli kumam, to w takim razie dupa, nie mam sobie co wynikow porownywac, bo to dwa rozne badania, tak? Ja pierdziele, tyle kombinowania i wszystko na nic?
Dzien dobry,
Paszczakinku, ja to zrozumialam tak, ze beta hcg jest czulsze niz hcg. Hcg jest bardziej ogolne, natomiast jest jeszcze alfa hcg. I Ty masz skierowanie na alfa hcg. Czy oba: alfa i beta zawieraja sie w tym ogolnym hcg? Nie wiem moze zamotalam.
Moze zrobia Ci po prostu to ogolne hcg bo ono jest mniej czule niz beta, wiec wychodza z zalozenia ze mozna je zrobic bo jestes juz w pozniejszej (co prawda o 3 dni) ciazy niz wtedy gdy robilas beta hcg. Tylko, ze rzeczywiscie, wtedy nie ma co porownywac przyrostu. Moze w PL sa wytyczne zeby bada przyrost bety, a w BE sa inne wytyczne? Moze ich zapytac, bo to w sumie ciekawe.