X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, czytalam o tym....jestem od prawie od poltora miesiaca na diecie bezcukrowej no i efekt widac na twarzy, a i na usg u gienka w PL pod koniec lipca tez sie okazalo ze pcos zniknelo....moja mama tez na bezcukrowej, bo okazalo sie ze nowotwor byl hormonozalezny- ale to juz pisalam, w kazdym razie odradzono jej spozywanie cukru.
    A o co chodzi z tą dietą bezcukrową ? Chodzi tylko o cukier czy o jakieś konkretne produkty ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :)
    Fajnie ze jestes :)
    Chyba zostaniemy przy Leonie i Maksie po prostu. Chociaz nie ma "r" w imionach...;)
    A po co R ?

Simba lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A o co chodzi z tą dietą bezcukrową ? Chodzi tylko o cukier czy o jakieś konkretne produkty ?
    chodzi o wyklucznie cukru w kazdej postaci i produktow o wysokim indeksie glikemicznym, czyli pieczywa z bialej, rafinowanej maki, bialego ryzu itp.

Dorka1979 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Dorka super ze wszystko Oki i cieszymy się z dziewuszki ;)
    Ja też tylko starsza się burzy, że takie imię to siara

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Zmieniłam avatara, prosze bardzo :D
    Czyżby chów klatkowy? hmmm...?
    A miałam Miśka zapytać o parę rzeczy. Mój małż zrobił badanie nasienia i w sumie nie wyszło najgorzej. Jedynie lekarz z bociana kazał mu zakupić bodymax.
    Za to mój lekarz jest właśnie na urlopie i wróci po mojej owulce. Zatem stymulacja dopiero od kolejnego cyklu.
    Dziewuchy, czytam Was na bieżąco, ale mój srajfon do interneta jest w niedyspozycji, dlatego nie piszę. Trzymam kciuki za wszystkie. Ciężarne mają o siebie dbać. Nieciężarne również.

Dorka1979, Sabina, Mega, Simba, iwcia77, mandragora, Bozia3, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    chodzi o wyklucznie cukru w kazdej postaci i produktow o wysokim indeksie glikemicznym, czyli pieczywa z bialej, rafinowanej maki, bialego ryzu itp.
    Aha, dzięki

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam blizniaczke ;-) Tylko że Mega ma 156 cm i waży tyle co dobry kogut, a ja mam 180 cm i waze tyle co świnia. ;-)
    Jak wrócę do domu to poszukam nowego avatarka, zeby się Wam już nie mylić ;-)

Dobrej nocy dziewczyny :-)

moremi, Dorka1979, kapturnica, Simba, iwcia77, mandragora, ania.g, mysza1975, Parka, Niuta lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A miałam Miśka zapytać o parę rzeczy. Mój małż zrobił badanie nasienia i w sumie nie wyszło najgorzej. Jedynie lekarz z bociana kazał mu zakupić bodymax.
    Za to mój lekarz jest właśnie na urlopie i wróci po mojej owulce. Zatem stymulacja dopiero od kolejnego cyklu.
    Dziewuchy, czytam Was na bieżąco, ale mój srajfon do interneta jest w niedyspozycji, dlatego nie piszę. Trzymam kciuki za wszystkie. Ciężarne mają o siebie dbać. Nieciężarne również.
    Papuga mojej córci... Straszna panikara, dzikus jakich mało, nie daje sie oswoić, nawet jak ma klatkę otwarta to sie boi wylecieć :D

moremi, kapturnica, iwcia77, samira, caffe, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No i mam blizniaczke ;-) Tylko że Mega ma 156 cm i waży tyle co dobry kogut, a ja mam 180 cm i waze tyle co świnia. ;-)
    Jak wrócę do domu to poszukam nowego avatarka, zeby się Wam już nie mylić ;-)

Dobrej nocy dziewczyny :-)
    Sabinko nie przesadzaj z tymi porównaniami, jak możesz siebie do świni? A mnie mam zawsze mówiła ze wazę tyle co gęś wyścigowa ;)

moremi, kapturnica, Simba, iwcia77, samira, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam spać, spokojnej nocki!

Dorka1979, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Papuga mojej córci... Straszna panikara, dzikus jakich mało, nie daje sie oswoić, nawet jak ma klatkę otwarta to sie boi wylecieć :D
    Mi to się bardziej z wysiadywaniem jaj skojarzyło ;)
    Sabina! 180! suuuuper :) do najwyższych półek możesz sięgać po piwo :)
    Zmykam
    Dobranoc

Mega, kapturnica, Simba, iwcia77, samira, caffe, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ja myślałam, że to kogut ;)

Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A ja myślałam, że to kogut ;)
    nimfa taka szara odmiana...

iwcia77, Dorka1979, moremi, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie denerwują te wahania temperatury!
    Znowu zimno... pogoda listopadowa... a ja do pracy i do 17;00 mam laske na szkoleniu, a mi sie tak nie chce...
    Tak w ogóle to dzień dobry :D

iwcia77, moremi, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa....

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A po co R ?
    Bo sie latwiej dzieci tresuje ;)

kapturnica, iwcia77, Dorka1979, moremi, Mega, Reni, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Moremi lekarz z białostockiego bociana?

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witam wszystkie. Miłego dnia dziewczęta ;)

Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry i milego udanego dnia zycze wszystkim....

Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4246 4247 4248 4249 4250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ