35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:tak, czytalam o tym....jestem od prawie od poltora miesiaca na diecie bezcukrowej no i efekt widac na twarzy, a i na usg u gienka w PL pod koniec lipca tez sie okazalo ze pcos zniknelo....moja mama tez na bezcukrowej, bo okazalo sie ze nowotwor byl hormonozalezny- ale to juz pisalam, w kazdym razie odradzono jej spozywanie cukru.
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:A o co chodzi z tą dietą bezcukrową ? Chodzi tylko o cukier czy o jakieś konkretne produkty ?
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Zmieniłam avatara, prosze bardzo
A miałam Miśka zapytać o parę rzeczy. Mój małż zrobił badanie nasienia i w sumie nie wyszło najgorzej. Jedynie lekarz z bociana kazał mu zakupić bodymax.
Za to mój lekarz jest właśnie na urlopie i wróci po mojej owulce. Zatem stymulacja dopiero od kolejnego cyklu.
Dziewuchy, czytam Was na bieżąco, ale mój srajfon do interneta jest w niedyspozycji, dlatego nie piszę. Trzymam kciuki za wszystkie. Ciężarne mają o siebie dbać. Nieciężarne również.Dorka1979, Sabina, Mega, Simba, iwcia77, mandragora, Bozia3, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i mam blizniaczke
Tylko że Mega ma 156 cm i waży tyle co dobry kogut, a ja mam 180 cm i waze tyle co świnia.
Jak wrócę do domu to poszukam nowego avatarka, zeby się Wam już nie mylić
Dobrej nocy dziewczynymoremi, Dorka1979, kapturnica, Simba, iwcia77, mandragora, ania.g, mysza1975, Parka, Niuta lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czyżby chów klatkowy? hmmm...?
A miałam Miśka zapytać o parę rzeczy. Mój małż zrobił badanie nasienia i w sumie nie wyszło najgorzej. Jedynie lekarz z bociana kazał mu zakupić bodymax.
Za to mój lekarz jest właśnie na urlopie i wróci po mojej owulce. Zatem stymulacja dopiero od kolejnego cyklu.
Dziewuchy, czytam Was na bieżąco, ale mój srajfon do interneta jest w niedyspozycji, dlatego nie piszę. Trzymam kciuki za wszystkie. Ciężarne mają o siebie dbać. Nieciężarne również.moremi, kapturnica, iwcia77, samira, caffe, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No i mam blizniaczke
Tylko że Mega ma 156 cm i waży tyle co dobry kogut, a ja mam 180 cm i waze tyle co świnia.
Jak wrócę do domu to poszukam nowego avatarka, zeby się Wam już nie mylić
Dobrej nocy dziewczynymoremi, kapturnica, Simba, iwcia77, samira, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Papuga mojej córci... Straszna panikara, dzikus jakich mało, nie daje sie oswoić, nawet jak ma klatkę otwarta to sie boi wylecieć
Sabina! 180! suuuuperdo najwyższych półek możesz sięgać po piwo
Zmykam
DobranocMega, kapturnica, Simba, iwcia77, samira, caffe, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Jak mnie denerwują te wahania temperatury!
Znowu zimno... pogoda listopadowa... a ja do pracy i do 17;00 mam laske na szkoleniu, a mi sie tak nie chce...
Tak w ogóle to dzień dobryiwcia77, moremi, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czyżby chów klatkowy? hmmm...?
Dziewuchy, czytam Was na bieżąco, ale mój srajfon do interneta jest w niedyspozycji, dlatego nie piszę. Trzymam kciuki za wszystkie. Ciężarne mają o siebie dbać. Nieciężarne również.