X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Parka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No , to juz wszystko jasne! Paszczakinku, tylko sie cieszyc! Wielkie gratulacje! <3

paszczakin lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, czy dobrze zauwazylam, ze mowia Ci ze wyniki badan beda wtedy i wtedy ( Ty sie troche wsciekasz ze trzeba tyle czekac), a potem sie okazuje, ze dzwonia do Ciebie z wynikami wczesniej? Czy u nich takie niespodzianki to standard, czy tylko to takie moje wrazenie? Bo to chyba ktorys juz raz tak jest

paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak moje wielkie gratulacje <3 rosnijcie zdrowo <3

paszczakin, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza - no to oficjalnie gratuluję :). Cieszę się, że coś ruszyło do przodu :).

A co do staników - zgadzam się w 100 % - dobrze dobrany stanik nie goni po cyckach fiszbinami...:) No ale te od Triumpha uparcie swoje...;)

kapturnica, paszczakin, mysza1975, Parka, Mega, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku szybciorem Ci gratuluje bardzo bardzo!!!!

Boziu ty juz tuz tuz zycze szybko i bezbolesnie juz tak na zapasj ;) ale ten czas leci.

Pozdrowienia dla wszystkich

kapturnica, mysza1975, Parka, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Andzej zapomnialem sie z tobom personalnie przywitac i powiedziec ze nadal jestem fanem Tomeczka i jego punkowej grzywy ;)
    W.
    no jusz myślałem że o mnie zapomniałeś
    W.

mysza1975, Parka, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:

Boziu ty juz tuz tuz zycze szybko i bezbolesnie juz tak na zapasj ;) ale ten czas leci.
    No leci, leci - dopiero nie dawno omawiałyśmy zbawienny wpływ ziół Sroki - a tu proszę...już prawie na wylocie jestem - chociaż tak jeszcze ze 3 tygodnie bym pociągnęła...:) Marzy mi się data 17 września - tak jak mam termin..ale to zbyt piękne, by mogło być prawdziwe - w dniu terminu chyba mało która rodzi...Ja urodziłam tak pierwsze dziecko - dokładnie w tym dniu (też z 7 w dacie..;)), no ale to się nie liczy - bo to była prowokacja i na siłę wyrywane...:)

mysza1975, kapturnica, moremi, Parka, ania.g, samira, iwcia77, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• mandragora Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza gratulacje! To teraz porywająca resztę dziewczyn na zieloną falę ;) mnie tam żadna fiszbina nie pilowała nigdy w cycki czy od tryumpha czy nie. No chyba ze biustonosz źle do dobrałam. Ale osobiście to nigdy nie lubiłam bezfiszbinowych może dlatego że po biust to ja w kolejce gdzieś tam na szarym końcu stałam ;)

mysza1975, kapturnica, moremi, Parka lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kawą, przerzucamy sie z mężem na ksylitol zamiast cukru
    nie wiem co mam z tym lewym jajniorem, całą noc 30sek bólu 2min przerwy i tak w kółko, mam nadzieje że to nic poważnego

Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza a czy ja też moge na brzegu tej fali tak delikatnie przycupnąć? bede sie streszczać co by starczyło miejsca dla innych ;)

Bozia3, mysza1975, moremi, Parka, Mega, samira, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no ja mysle. wsiadac, ale to juz!

DecgCu.jpg

To ja wsiadam i trzymam sie srodka , zeby mnie po bokach fala nie wypchnela na brzeg..Plyne z checia z Toba =D

EwaT, mysza1975, moremi, Parka, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza! Mordo kochana, tak się cieszę :D
    Co do koty, to możesz ją głaskać, całować ile chcesz. Jeżeli nie jest wychodząca, to marne szanse na toxo. Przede wszystkim unikać grzebania w ziemi (a jeżeli już, to rękawice po łokcie i mycie rąk), czyszczenie kuwety hmmm... ja tam kupy ręką nie wyrzucam, ale i tak- mycie rąk. Piasek z kuwety i jej mycie zrzuc na męża. Szybciej toxo można się zarazić od surowego mięsa czy niemytych warzyw niż od domowego kota. Poza tym jeżeli go regularnie odrobaczasz to niby skąd? :)

paszczakin, mysza1975, Mega, samira, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Parka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakinku, fala ogromna i wszystkie się zmieścimy z naszymi kropkami. Bardzo się cieszę z Twojej bety :)
    Czy MacDuska nie powinna już testować, bo mówiła coś o 4 dniach, czy one juz nie mijają?
    Mega, my dopiero w weekend, co?
    Bursztyn chyba też ...
    Ale na razie ciiiiicho szaaaa

mysza1975, Lucky, moremi, Mega, kapturnica, samira, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT, a Ty byś chciała już w tym cyklu na zieloną falę?

mysza1975, EwaT, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    moja kota jest wychodzaca.. co prawda ona sie brzydzi wszystkiego jeszcze bardziej niz ja, z innymi kotami nie gada, ale np trawe zre jak koza.. ona miesa surowego nie tknie (ja tez nie), a jak jest trawe pokazesz to leci jak dzika..
    odrobaczana jest 2 razy w roku, a kuwety ja od poczatku staran nie tykam, maz wychowany..

co do prac ogrodowych to na razie zawias.. zreszta, teraz to tylko trawe skosic, ew zywoplot przyciac, wiec chuop tez da rade..
    Toxo jest w kupie przenoszona i rozwija się w tej kupie po kilku dniach. Przy kotach wychodzących zaleca się częstsze odrobaczanie. Co 3 miesiące. Jak w kupie nie grzebiesz to nie powinnas się zarazić.
    Dzieciaki mojej koleżanki zaraziły się toxo bawiąc się w piaskownicy. Nietrudno domyślić się, że była to wielka kuweta kotów wolnobytujacych.
    Koty są nosicielami i głównymi zywicielami, ale jeżeli chodzi o zarażenia, to najszybciej przez niemycie rąk po kontakcie z ziemią i niemycie warzyw. Jeżeli pies ma zwyczaj tarzac się po ziemi, to może też roznosic toxo.

paszczakin, kapturnica, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    EwaT, a Ty byś chciała już w tym cyklu na zieloną falę?

nie mam narazie zadnych cykli, ja bym chciała tak ogólnie ;)

mysza1975, Parka, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakusiu kochany oficjalne gratulacje, fala piękna, wskakuje na nią i sie trzymam ;)

mysza1975, paszczakin, Parka, kapturnica, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Paszczakinku, fala ogromna i wszystkie się zmieścimy z naszymi kropkami. Bardzo się cieszę z Twojej bety :)
    Czy MacDuska nie powinna już testować, bo mówiła coś o 4 dniach, czy one juz nie mijają?
    Mega, my dopiero w weekend, co?
    Bursztyn chyba też ...
    Ale na razie ciiiiicho szaaaa
    w sobote, wytrzymam, ale mnie skręca...

mysza1975, moremi, EwaT, Parka, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    w sobote, wytrzymam, ale mnie skręca...

Pamiętam swój dzień testowania. Ja raczej starłam się odwlec tą chwilę, bo bałam się wyniku. To były mieszane uczucia niby pragnęłam tych dwóch kresek, a z drugiej strony się ich bałam.

moremi, Mega, Parka, kapturnica, ania.g, Bozia3, iwcia77, Bursztyn, Dorka1979, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Paszczaku <3 teraz juz tylko do przodu i czekamy na pierwsze zdjecie

mysza1975, Mega, paszczakin, Parka, samira, ewka80, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4248 4249 4250 4251 4252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ