35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Po badaniach KTG, mam hiperaktywne dziecko, mały skopał mi macicę - jak się lekarz wyraził
wszystko w najlepszym porządku
Bursztyn, mysza1975, EwaT, moremi, iwcia77, Reni, caffe, Parka, malgos741, Bozia3, paszczakin, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reniek, olej wszystko, jedz, wygrzewaj sie, relaksuj, upijaj, laduj baterie, nieczego sobie nie odmawiaj i wracaj ewentualnie w dwupaku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 21:00
Żanet, mysza1975, Mega, samira, moremi, Reni, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej babeczki,
Nie udzielam sie czesto, ale podczytuje wa od (bardzo) dawna ... Mam nadzieje,ze nie bedziecie mi mialy tego za zle
Jestem troche po przejscach, i prawdopodobnie ostatni cykl przed planem "B" czyli IVF. Bardzo duzo sie dzieki Wam nauczylam i uwielbiam atmosfere jaka panuje na tym watku. Moge nawet stwierdzic, ze sie do Was przywiazalam.
Do tego stopnia,ze po 3 tygodniach wakacji (bez zagladanie do OVU), rzucilam sie na laptopa, i nadrobilam te 3 tygodnie!!! bylam bardzo wzruszona, ze Pusurek urodzila ( spoznione gratulacje)
Jestescie wszystkie super ! Moimi idolami sa Reni i Ewa; niektore z wazych wypowiedzi moglyby ntchnic slynnych komikow do ONE MEN CHOW
W sumie, nie mam nic konkretnego do powiedzenia, chcialam sie tylko .. ujawnic hihi.
Czesto brakuje mi czasu/natchnienia,zeby cos napisac, ale wiedzcie, ze Was co dzien podczytuje. Dzieki, ze jestecieZycze wzystkim powodzenia w staraniach, w karmieniach, w zakupach, porodach i zajebistych wakacji Reni
mysza1975, Żanet, samira, Mega, inessa, EwaT, macduska, mandragora, moremi, Reni, ania.g, kkisia, caffe, Parka, malgos741, Bozia3, Dorka1979, Simba, paszczakin, Panda, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie zagladalam parę godzin i ciężko mi to nadrobić, a Bisca wzięła i trzy tygodnie machnęła
Cześć Biscakkisia, mysza1975, Żanet, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja nawet nie staram się rozkminiać dlaczemu aż usunęła konto
..myślę, że powód był inny
jadem tylko do Edzipta ale może będzie ciepło
samira wrote:
a do jakiego kraju jedziecie ??
co do Polarmiska nie odgadłam do tej pory o co jej chodzi ze się wyemigrowała z ovukkisia, moremi, Parka, malgos741, mysza1975, Żanet, samira, Mega, iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni, Samira dzięki.
Reni, samira lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no dobra a teraz palec pod budkę, która z dziewcząt zrobi dla Pani teleexpress po powrocie?
słucham?
ja moge
ale pani na pszerwie stawia flaszke
A.Reni, moremi, malgos741, Żanet, ania.g, Mega, iwcia77, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
niestety Hurgada.. nie bardzo tu chciałam, bo przy hotelach rafy są zorane no ale chyba fajny wzięłm Hiltona
będe leżeć i pływać
zwiedzanie mam juz za sobąwięc mogę się tylko moczyć
czasu mi zabraknie.. ale mam nadzieję, ze jednak popływam z delfinami w dolphin house,jeszcze z mężem nie ustaliliśmy gdzie popłyniemy..może skoczymy na rybykkisia wrote:Reni cieplo to malo powiedziane
Zdradzisz jaki hotel , masz zamiar tylko lezec czy chcesz zwiedzac nurkowac ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 22:07
moremi, kkisia, malgos741, mysza1975, Żanet, ania.g, samira, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
aaaa Andżej kupiłam jednak nową sukienkę..
namierzyłam się..kilkanaście przymierzyłam i co jedna to większa.. załamka..
w pewnym momencie mówie.. qźwa przeciez nie mogę być taka gruba! cysterna!
i miałam wyjść ze sklepu ale moja siostra mnie zatrzymała i kazała przymierzyć ostatnią..
no i to była ta.. ocipiałam na jej punkcie.. do tego trafiłam zajebiaszcze butki
i mam komplecik
biało-niebieska.. coś jak lata 20 .. mój mąż mówi, ze jak do czasrlstona
no i nie wyglądam jak krowa.. jest smukła zgrabna..
jednak krój robi swojeParka, mysza1975, Żanet, ania.g, samira, Bozia3, Mega, moremi, Dorka1979, iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość