35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Po badaniach KTG, mam hiperaktywne dziecko, mały skopał mi macicę - jak się lekarz wyraził
wszystko w najlepszym porządku
Bursztyn, mysza1975, EwaT, moremi, iwcia77, Reni, caffe, Parka, malgos741, Bozia3, paszczakin, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reniek, olej wszystko, jedz, wygrzewaj sie, relaksuj, upijaj, laduj baterie, nieczego sobie nie odmawiaj i wracaj ewentualnie w dwupaku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 21:00
Żanet, mysza1975, Mega, nick nieaktualny, moremi, Reni, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej babeczki,
Nie udzielam sie czesto, ale podczytuje wa od (bardzo) dawna ... Mam nadzieje,ze nie bedziecie mi mialy tego za zle
Jestem troche po przejscach, i prawdopodobnie ostatni cykl przed planem "B" czyli IVF. Bardzo duzo sie dzieki Wam nauczylam i uwielbiam atmosfere jaka panuje na tym watku. Moge nawet stwierdzic, ze sie do Was przywiazalam.
Do tego stopnia,ze po 3 tygodniach wakacji (bez zagladanie do OVU), rzucilam sie na laptopa, i nadrobilam te 3 tygodnie!!! bylam bardzo wzruszona, ze Pusurek urodzila ( spoznione gratulacje)
Jestescie wszystkie super ! Moimi idolami sa Reni i Ewa; niektore z wazych wypowiedzi moglyby ntchnic slynnych komikow do ONE MEN CHOW
W sumie, nie mam nic konkretnego do powiedzenia, chcialam sie tylko .. ujawnic hihi.
Czesto brakuje mi czasu/natchnienia,zeby cos napisac, ale wiedzcie, ze Was co dzien podczytuje. Dzieki, ze jestecie
Zycze wzystkim powodzenia w staraniach, w karmieniach, w zakupach, porodach i zajebistych wakacji Reni
mysza1975, Żanet, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, EwaT, nick nieaktualny, mandragora, moremi, Reni, ania.g, nick nieaktualny, caffe, Parka, malgos741, Bozia3, nick nieaktualny, Simba, paszczakin, Panda, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie zagladalam parę godzin i ciężko mi to nadrobić, a Bisca wzięła i trzy tygodnie machnęła

Cześć Bisca
nick nieaktualny, mysza1975, Żanet, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja nawet nie staram się rozkminiać dlaczemu aż usunęła konto
..myślę, że powód był inny
jadem tylko do Edzipta ale może będzie ciepło
samira wrote:
a do jakiego kraju jedziecie ??
co do Polarmiska nie odgadłam do tej pory o co jej chodzi ze się wyemigrowała z ovu
nick nieaktualny, moremi, Parka, malgos741, mysza1975, Żanet, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni, Samira dzięki.
Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio
Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt 
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka
-
no dobra a teraz palec pod budkę, która z dziewcząt zrobi dla Pani teleexpress po powrocie?
słucham?
Parka, malgos741, Żanet, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, Simba, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no dobra a teraz palec pod budkę, która z dziewcząt zrobi dla Pani teleexpress po powrocie?
słucham?
ja moge
ale pani na pszerwie stawia flaszke
A.
Reni, moremi, malgos741, Żanet, ania.g, Mega, iwcia77, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
niestety Hurgada.. nie bardzo tu chciałam, bo przy hotelach rafy są zorane no ale chyba fajny wzięłm Hiltona

będe leżeć i pływać
zwiedzanie mam juz za sobą
więc mogę się tylko moczyć
czasu mi zabraknie.. ale mam nadzieję, ze jednak popływam z delfinami w dolphin house,jeszcze z mężem nie ustaliliśmy gdzie popłyniemy..może skoczymy na ryby
kkisia wrote:Reni cieplo to malo powiedziane
Zdradzisz jaki hotel , masz zamiar tylko lezec czy chcesz zwiedzac nurkowac ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 22:07
moremi, nick nieaktualny, malgos741, mysza1975, Żanet, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
aaaa Andżej kupiłam jednak nową sukienkę..
namierzyłam się..kilkanaście przymierzyłam i co jedna to większa.. załamka..
w pewnym momencie mówie.. qźwa przeciez nie mogę być taka gruba! cysterna!
i miałam wyjść ze sklepu ale moja siostra mnie zatrzymała i kazała przymierzyć ostatnią..
no i to była ta.. ocipiałam na jej punkcie.. do tego trafiłam zajebiaszcze butki
i mam komplecik
biało-niebieska.. coś jak lata 20 .. mój mąż mówi, ze jak do czasrlstona
no i nie wyglądam jak krowa.. jest smukła zgrabna..
jednak krój robi swoje
Parka, mysza1975, Żanet, ania.g, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość