35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Brzuch mnie pobolewa, wprawdzie nie tak mocno jak na @ ale jednak... Plamienie bez zmian...
Masz wszystko jak ja tylko u mnie plamien nie ma..
Ale u mnie @ po dupku przychodzi do 5dni wiec czekam dalej....Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja sie dzis pozbylam heheheh..Znaczy sie jakos mnie nie rozczarowalo ,ze jedna krecha..
Zycze Ci ,zeby jednak u Cb bylo 2[/QUOTE
Dziękuję, ale chyba te plamienia oznaczają nic innego jak @, która nie chce się rozkręcić.
Jutro rano się dowiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 18:15
Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:beaa, jak jestes tutaj to pewnie oscylujesz juz kolo 35 (sorki, nie pamietam) i czas sie dowiedziec- od przytulania nie ma sie dzieci.. Zmien lekarza koniecznie!
A teraz serio- jesli kochaliscie sie dzien czy nawet dwa przed owulacja, to jest jak najbardziej ok. Ale nie zaszkodzi poprawic, bo objawy bywaja zludne i bol moze miec miejsce jeszczce przed owulacja..Bozia3, Mega, Żanet, samira, kapturnica, paszczakin, mysza1975, moremi, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja sie dzis pozbylam heheheh..Znaczy sie jakos mnie nie rozczarowalo ,ze jedna krecha..
Zycze Ci ,zeby jednak u Cb bylo 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 19:13
Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:A ile jesteś po owulce? I ewentualnie po wykresowym zagnieżdżeniu tzn. chodzi mi o to że mówiłaś że na wykresie masz tak jak Mega bo jak tak to za wcześnie na testowanie a że nie widze wykresu to tylko się domyślam
nie ma mowy o zagniezdzeniu u mnie..Mialam na mysli ,ze mi tempka leciala na dol.. -
nick nieaktualnyDzien dobry wieczor
Caly dzien dzis w kuchninie cierpie gosci a cos im jutro trzeba dac jesc
Musze sie pochwalic dostalam wczoraj sliczny pierscionek i kolczykikapturnica, iwcia77, Mega, Dorka1979, EwaT, ania.g, malgos741, Żanet, inessa, samira, mandragora, mysza1975, macduska, moremi, Parka, caffe, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb296a37a3d5.jpg
dzień dobry dziewczęta
zniknęłam na chwilę, bo musiałam wziąć oddech..
wqrwiła mnie dyskusja z Polarkiem
wqrwiła mnie moja kierownica..która wniosek urlopowy podpisała mi dopiero dzisiaj o 14:30 kurwa czujecie to!
wqrwiło mnie to, że nie ma fajnych ofert z lasta
wqrwiło mnie to, że mój mąż dostał tylko tydz urlopu mimo, że w wakacje nie brał więc tym bardziej nie ma fajnych ofert, bo większość lotów jest w sobote (ale mam ślub siostry) albo w poniedziałek ..
groziło mi http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7668f5d579f0.jpg
wqrwiło mnie to, że zgubiłam tablicę rejestracyjną skutera albo ktoś się nie bał i zaje..ł
wqrwiło mnie to, ze kantory pozamykane..
a tak poza tym wszyscy zdrowi, mam piękną owulkę w tym miesiącu.. śluzu tyle, i przez tyle dni nigdy nie mialam
dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy i teraz mam dwa tyg wolnego..bo już też mnie wqrwiała
dzisiaj rano wstałam zmęczona jak koń po westernie..i stwierdziłam, że tak być nie może.. pogrążona w morzu prolaktyny otworzyłam internet i zarezerwowałam pierwszą z brzegu wycieczkę.. niestety nie lecę gdzie chciałam ale też jest ok kawałek piachu, palmy, leżak i styka
wybrałam hotel bez dostępu do netu i wifi, żebym mogła się całkowicie od wszystkiego odciąć
no i ... pożegnam się z Wami na chwilę..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9e453c47ef0.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 20:25
kapturnica, samira, EwaT, Mega, BISCA, Bursztyn, Żanet, ania.g, mysza1975, moremi, iwcia77, caffe, Parka, malgos741, Bozia3, Dorka1979, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od kiedy liczycie pierwszy dzień cyklu? Jeśli np. @ dostajecie dzisiaj np. o godz. 15 czy 16, to liczycie 1 dc dzisiaj czy jutro?
samira, Parka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Pierwszy dzień cyklu ja liczę od momentu kiedy poleci tak grubo
czyli czasami jest to drugi dzień @
pierwszy wtedy licze jako plamienie
tak mi lekarz powiedział kiedys.. wiec tak robię
Ania1602 wrote:Dziewczyny od kiedy liczycie pierwszy dzień cyklu? Jeśli np. @ dostajecie dzisiaj np. o godz. 15 czy 16, to liczycie 1 dc dzisiaj czy jutro?
kapturnica, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb296a37a3d5.jpg
dzień dobry dziewczęta
zniknęłam na chwilę, bo musiałam wziąć oddech..
wqrwiła mnie dyskusja z Polarkiem
wqrwiła mnie moja kierownica..która wniosek urlopowy podpisała mi dopiero dzisiaj o 14:30 kurwa czujecie to!
wqrwiło mnie to, że nie ma fajnych ofert z lasta
wqrwiło mnie to, że mój mąż dostał tylko tydz urlopu mimo, że w wakacje nie brał więc tym bardziej nie ma fajnych ofert, bo większość lotów jest w sobote (ale mam ślub siostry) albo w poniedziałek ..
groziło mi http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7668f5d579f0.jpg
wqrwiło mnie to, że zgubiłam tablicę rejestracyjną skutera albo ktoś się nie bał i zaje..ł
wqrwiło mnie to, ze kantory pozamykane..
a tak poza tym wszyscy zdrowi, mam piękną owulkę w tym miesiącu.. śluzu tyle, i przez tyle dni nigdy nie mialam
dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy i teraz mam dwa tyg wolnego..bo już też mnie wqrwiała
dzisiaj rano wstałam zmęczona jak koń po westernie..i stwierdziłam, że tak być nie może.. pogrążona w morzu prolaktyny otworzyłam internet i zarezerwowałam pierwszą z brzegu wycieczkę.. niestety nie lecę gdzie chciałam ale też jest ok kawałek piachu, palmy, leżak i styka
wybrałam hotel bez dostępu do netu i wifi, żebym mogła się całkowicie od wszystkiego odciąć
no i ... pożegnam się z Wami na chwilę..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9e453c47ef0.jpg
Reni to życzę wam miłego,owocnego i pięknego urlopu i wróćcie we trójeczkęmysza1975, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1602 wrote:Dziewczyny od kiedy liczycie pierwszy dzień cyklu? Jeśli np. @ dostajecie dzisiaj np. o godz. 15 czy 16, to liczycie 1 dc dzisiaj czy jutro?
a jeśli to krwawienie o 15-16 godz to jak najbardziej 1dc -
nick nieaktualnyReni wrote:Oj Samira fajnie byłoby
no cóż będę się nagrzewać zgodnie z zaleceniami Sroki
niech się dzieje
a do jakiego kraju jedziecie ??
co do Polarmiska nie odgadłam do tej pory o co jej chodzi ze się wyemigrowała z ovuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 20:37
Reni lubi tę wiadomość