Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro już chyba test zrobię w końcu, już kupiony. Pora pozbyć się złudzeń.

mysza1975, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Brzuch mnie pobolewa, wprawdzie nie tak mocno jak na @ ale jednak... Plamienie bez zmian... :(

Masz wszystko jak ja tylko u mnie plamien nie ma..
    Ale u mnie @ po dupku przychodzi do 5dni wiec czekam dalej....

Mega, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jutro już chyba test zrobię w końcu, już kupiony. Pora pozbyć się złudzeń.
    Ja sie dzis pozbylam heheheh..Znaczy sie jakos mnie nie rozczarowalo ,ze jedna krecha..
    Zycze Ci ,zeby jednak u Cb bylo 2

Parka lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja sie dzis pozbylam heheheh..Znaczy sie jakos mnie nie rozczarowalo ,ze jedna krecha..
    Zycze Ci ,zeby jednak u Cb bylo 2[/QUOTE

Dziękuję, ale chyba te plamienia oznaczają nic innego jak @, która nie chce się rozkręcić.
    Jutro rano się dowiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 18:15

Parka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    beaa, jak jestes tutaj to pewnie oscylujesz juz kolo 35 (sorki, nie pamietam) i czas sie dowiedziec- od przytulania nie ma sie dzieci.. Zmien lekarza koniecznie!

A teraz serio- jesli kochaliscie sie dzien czy nawet dwa przed owulacja, to jest jak najbardziej ok. Ale nie zaszkodzi poprawic, bo objawy bywaja zludne i bol moze miec miejsce jeszczce przed owulacja..
    Ty cwaniaro, Ty to się nawet nie przytulałaś a zaszłaś. :-D

Bozia3, Mega, Żanet, nick nieaktualny, kapturnica, paszczakin, mysza1975, moremi, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, polecam wam wrzesniowy nr "skarbu" Rossmannowego, sa fajne artykuly o wyprawce dla dziecka, o ciazy i porodzie, o poznym macierzynstwie.

Bozia3, Żanet, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zycze Ci ,zeby jednak u Cb bylo 2
    A ile jesteś po owulce? I ewentualnie po wykresowym zagnieżdżeniu tzn. chodzi mi o to że mówiłaś że na wykresie masz tak jak Mega bo jak tak to za wcześnie na testowanie a że nie widze wykresu to tylko się domyślam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 19:13

Mega, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A ile jesteś po owulce? I ewentualnie po wykresowym zagnieżdżeniu tzn. chodzi mi o to że mówiłaś że na wykresie masz tak jak Mega bo jak tak to za wcześnie na testowanie a że nie widze wykresu to tylko się domyślam

nie ma mowy o zagniezdzeniu u mnie..Mialam na mysli ,ze mi tempka leciala na dol..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wieczor :)

Caly dzien dzis w kuchni :( nie cierpie gosci a cos im jutro trzeba dac jesc :)

Musze sie pochwalic dostalam wczoraj sliczny pierscionek i kolczyki :)

kapturnica, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, EwaT, ania.g, malgos741, Żanet, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mandragora, mysza1975, nick nieaktualny, moremi, Parka, caffe, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb296a37a3d5.jpg

dzień dobry dziewczęta

zniknęłam na chwilę, bo musiałam wziąć oddech..
    wqrwiła mnie dyskusja z Polarkiem
    wqrwiła mnie moja kierownica..która wniosek urlopowy podpisała mi dopiero dzisiaj o 14:30 kurwa czujecie to!
    wqrwiło mnie to, że nie ma fajnych ofert z lasta
    wqrwiło mnie to, że mój mąż dostał tylko tydz urlopu mimo, że w wakacje nie brał więc tym bardziej nie ma fajnych ofert, bo większość lotów jest w sobote (ale mam ślub siostry) albo w poniedziałek ..
    groziło mi http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7668f5d579f0.jpg
    wqrwiło mnie to, że zgubiłam tablicę rejestracyjną skutera albo ktoś się nie bał i zaje..ł
    wqrwiło mnie to, ze kantory pozamykane..

a tak poza tym wszyscy zdrowi, mam piękną owulkę w tym miesiącu.. śluzu tyle, i przez tyle dni nigdy nie mialam
    dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy i teraz mam dwa tyg wolnego..bo już też mnie wqrwiała

dzisiaj rano wstałam zmęczona jak koń po westernie..i stwierdziłam, że tak być nie może.. pogrążona w morzu prolaktyny otworzyłam internet i zarezerwowałam pierwszą z brzegu wycieczkę.. niestety nie lecę gdzie chciałam ale też jest ok kawałek piachu, palmy, leżak i styka
    wybrałam hotel bez dostępu do netu i wifi, żebym mogła się całkowicie od wszystkiego odciąć

no i ... pożegnam się z Wami na chwilę..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9e453c47ef0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 20:25

kapturnica, nick nieaktualny, EwaT, Mega, BISCA, Bursztyn, Żanet, ania.g, mysza1975, moremi, iwcia77, caffe, Parka, malgos741, Bozia3, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Ania1602 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od kiedy liczycie pierwszy dzień cyklu? Jeśli np. @ dostajecie dzisiaj np. o godz. 15 czy 16, to liczycie 1 dc dzisiaj czy jutro?

nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

* Czerwiec 2014 Aniołek :(
    * Czerwiec 2015 Aniołek :(
    Do trzech razy sztuka?
    * Wrzesień 2016 IVF
    * 19.09. transfer :(
    * 24.10. crio :(
    * 27.12. crio :) Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 :) ; 26dpt <3
    * TP 12.09.2017r.
    * 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy dzień cyklu ja liczę od momentu kiedy poleci tak grubo
    czyli czasami jest to drugi dzień @
    pierwszy wtedy licze jako plamienie
    tak mi lekarz powiedział kiedys.. wiec tak robię
    Ania1602 wrote:
    Dziewczyny od kiedy liczycie pierwszy dzień cyklu? Jeśli np. @ dostajecie dzisiaj np. o godz. 15 czy 16, to liczycie 1 dc dzisiaj czy jutro?

kapturnica, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jesli krwawienie mocne dostaje tak jak piszesz popoludniu to trajktuje ten dzien jako pierwszy..Jesli to tylko plamienie odpuszczam i licze kolejnego...

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb296a37a3d5.jpg

dzień dobry dziewczęta

zniknęłam na chwilę, bo musiałam wziąć oddech..
    wqrwiła mnie dyskusja z Polarkiem
    wqrwiła mnie moja kierownica..która wniosek urlopowy podpisała mi dopiero dzisiaj o 14:30 kurwa czujecie to!
    wqrwiło mnie to, że nie ma fajnych ofert z lasta
    wqrwiło mnie to, że mój mąż dostał tylko tydz urlopu mimo, że w wakacje nie brał więc tym bardziej nie ma fajnych ofert, bo większość lotów jest w sobote (ale mam ślub siostry) albo w poniedziałek ..
    groziło mi http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7668f5d579f0.jpg
    wqrwiło mnie to, że zgubiłam tablicę rejestracyjną skutera albo ktoś się nie bał i zaje..ł
    wqrwiło mnie to, ze kantory pozamykane..

a tak poza tym wszyscy zdrowi, mam piękną owulkę w tym miesiącu.. śluzu tyle, i przez tyle dni nigdy nie mialam
    dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy i teraz mam dwa tyg wolnego..bo już też mnie wqrwiała

dzisiaj rano wstałam zmęczona jak koń po westernie..i stwierdziłam, że tak być nie może.. pogrążona w morzu prolaktyny otworzyłam internet i zarezerwowałam pierwszą z brzegu wycieczkę.. niestety nie lecę gdzie chciałam ale też jest ok kawałek piachu, palmy, leżak i styka
    wybrałam hotel bez dostępu do netu i wifi, żebym mogła się całkowicie od wszystkiego odciąć

no i ... pożegnam się z Wami na chwilę..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9e453c47ef0.jpg

Reni to życzę wam miłego,owocnego i pięknego urlopu i wróćcie we trójeczkę <3

mysza1975, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1602 wrote:
    jeśli plamienie to jeszcze nie @ jak krwawienie to 1dc :)

a jeśli to krwawienie o 15-16 godz to jak najbardziej 1dc

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Samira fajnie byłoby :-)
    no cóż będę się nagrzewać zgodnie z zaleceniami Sroki ;-)
    niech się dzieje :-)

nick nieaktualny, Mega, mysza1975, moremi, malgos741, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    :)

a do jakiego kraju jedziecie ??

co do Polarmiska nie odgadłam do tej pory o co jej chodzi ze się wyemigrowała z ovu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 20:37

Reni lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, fajnych wakacji i tylko dobrego humoru
    dobrze że wróciłaś :)

nick nieaktualny, Mega, mysza1975, Reni, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    rozgrzewaj piczkinsa na maksa i chlej czerwone

Bursztyn, mysza1975, moremi, iwcia77, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wypoczywaj i rozmnazaj sie na zdrowie! ;)

mysza1975, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4257 4258 4259 4260 4261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ