35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni mieszkalam niedaleko hiltona
Milego urlopu i rafy w niektorych hotelach sa spoko
Jak chcesz tansze wycieczki niz u rezydenta kieruj sie na Dahar z hiltona spacerkiem jakies 10 minut od wyjscia w prawo i znajdziesz przed pierwszym hotelem biuro ktore prowadzi polka z mezem , ma na imie Dagna i ma wycieczki w dobrych cenachŻanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaaa Andżej kupiłam jednak nową sukienkę..
namierzyłam się..kilkanaście przymierzyłam i co jedna to większa.. załamka..
w pewnym momencie mówie.. qźwa przeciez nie mogę być taka gruba! cysterna!
i miałam wyjść ze sklepu ale moja siostra mnie zatrzymała i kazała przymierzyć ostatnią..
no i to była ta.. ocipiałam na jej punkcie.. do tego trafiłam zajebiaszcze butki
i mam komplecik
biało-niebieska.. coś jak lata 20 .. mój mąż mówi, ze jak do czasrlstona
no i nie wyglądam jak krowa.. jest smukła zgrabna..
jednak krój robi swoje
no i z Egipta tez, tylko nie z delfinembo moze ci takie rzeczy zrbic, wiesz jakie...
mysza1975, Żanet, moremi, iwcia77, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
dobrze wiedzieć
dzięki
nie zamierzam kupować u rezydenta
w lokalnym jedna kosztuje 17$ a u rezydenta 38$!
niezła przebitka
kkisia wrote:Reni mieszkalam niedaleko hiltona
Milego urlopu i rafy w niektorych hotelach sa spoko
Jak chcesz tansze wycieczki niz u rezydenta kieruj sie na Dahar z hiltona spacerkiem jakies 10 minut od wyjscia w prawo i znajdziesz przed pierwszym hotelem biuro ktore prowadzi polka z mezem , ma na imie Dagna i ma wycieczki w dobrych cenachiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:aaaa Andżej kupiłam jednak nową sukienkę..
namierzyłam się..kilkanaście przymierzyłam i co jedna to większa.. załamka..
w pewnym momencie mówie.. qźwa przeciez nie mogę być taka gruba! cysterna!
i miałam wyjść ze sklepu ale moja siostra mnie zatrzymała i kazała przymierzyć ostatnią..
no i to była ta.. ocipiałam na jej punkcie.. do tego trafiłam zajebiaszcze butki
i mam komplecik
biało-niebieska.. coś jak lata 20 .. mój mąż mówi, ze jak do czasrlstona
no i nie wyglądam jak krowa.. jest smukła zgrabna..
jednak krój robi swoje
i pomysleć że to ja cie namuwiłem...Bozia3, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Reniek, olej wszystko, jedz, wygrzewaj sie, relaksuj, upijaj, laduj baterie, nieczego sobie nie odmawiaj i wracaj ewentualnie w dwupaku
Bursztyn, kapturnica, Reni, mysza1975, Żanet, kkisia, moremi, iwcia77, Simba, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Renek baw się dobrze
ale ci dobrze też bym się pobyczyła ale cóż na swoim to trudno.
Reni, mysza1975, Żanet, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:dam mężowi ok?
Jedna babka, matka nastoletniej dziewczyny, która tam zaszła w ciążę złożyła w związku z tym reklamację, ze w basenie pływają plemniki... Chłopaki z radia podsumowali, ze dobrze, ze nie pływały tam walenie...
To ja Ci życzę, żebyś popływała z waleniamiReni, mysza1975, kkisia, Parka, ania.g, samira, Bursztyn, Mega, moremi, Żanet, iwcia77, Simba, BISCA, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
wsyłalam Ci zaproszenie do przyjaciółek to możesz mi dać namiary może się przyda
dzx
a jak się nazywa ich biuro?
kkisia wrote:Tych biur tam mnostwo wiec z cen schodza
I jak chcesz to moge na priva dac ci numer do kumpka co tez ma fajne wycieczki , egipcjanin mowi po polsku jego brat ma zone polkemalgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość