35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No super ze Renek wrócił - szałowych wakacji Ci życzę
Mega, jak sprawy?
Czytam forum z doskoku, ale tak jak Bisca, musze powiedzieć ze uwielbiam.
Aha, no właśnie witaj Bisca!
Miłego dnia - my jutro nad polskie morze jedziemyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 08:00
moremi, Reni, Parka, inessa, Mega, BISCA, Bursztyn, samira, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Milego dnia wszystkim.!!!
Reni meega imprezy i szalonych wakacji..
Wroc w dwupaku albo trojpaku jak wolisz;)
Mega trzymam w kciuki za Ciebie bo mnie juz posprzatane
Bisca witaj...A reszcie leniwego dnia zyczemoremi, Parka, inessa, BISCA, Bursztyn, samira, mysza1975, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Kapturnica, to jest nas dwie - u mnie znów tendencja zniżkowa
Mega?
Simba, Ty jutro nad morze, a ja wracam znad morza, gdzieś po drodze sobie pomachamyPrognozy pogodowe są niezłe, więc masz szansę wykąpać się z twixami, tylko uważaj, bo fale duże
Simba, samira, kapturnica, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dzień dobry,
Kapturnica, to jest nas dwie - u mnie znów tendencja zniżkowa
Mega?
Simba, Ty jutro nad morze, a ja wracam znad morza, gdzieś po drodze sobie pomachamyPrognozy pogodowe są niezłe, więc masz szansę wykąpać się z twixami, tylko uważaj, bo fale duże
Parka, inessa, paszczakin, Bursztyn, samira, Bozia3, Żanet, Mega, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam w sobotni poranek.
Paszczakin, zgadza sie, jestem tez n'a IVF.
Tak sie zastanawiam, czy Twoj "stan" nie zaslugluje n'a suwaczka ?
U mnie sobota zapowiada sie super bo mamy w planie ..... NIC ! Haha
Milego dzionkaMega, samira, kapturnica, Parka, Bozia3, moremi, Żanet, mysza1975, EwaT, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Buongiorno
Maz sniadanie robi, wiec musze korzystac poki jest. Za to slonca nie ma...
Simba, baw sie dobrze nad morzemkiedy wracasz do Bru ?
Ewka, udanego grilla
Za wszystkie ewentualnie testujace trzymam kciuki
Witam nowa kolezankeParka, samira, Mega, kapturnica, Simba, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wracam jutro do małża, to w najblizszym cyklu postaramy sie przylozyc. Na razie to podpaska pt "w razie czego" juz jest w pogotowiu, bo coś mi tak już bardzo ciotkowato sie zrobiło.
samira, kapturnica, ania.g, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie to już całkiem pozamiatane. Witam w sobotę, u mnie jajecznica na śniadanie, sprzątanie, zakupy... A nastój mam tak nisko ze mogłabym zajrzeć do jądra ziemi...
samira, kapturnica, ania.g, Parka, mandragora, Simba, Żanet, Dorka1979, mysza1975, EwaT, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam się i Ja ,miłej soboty
dzisiaj jadę na grób brata,potem do IKEI a potem nie wiem cosamira, Parka, moremi, Żanet, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:U mnie to już całkiem pozamiatane. Witam w sobotę, u mnie jajecznica na śniadanie, sprzątanie, zakupy... A nastój mam tak nisko ze mogłabym zajrzeć do jądra ziemi...
Nowy cykl - nowe szanseania.g, Parka, Simba, Mega, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość