35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Samira, a jak wyglada sprawa cyklu? @ wkoncu sie pojawila? bo wykresu nie pokazujesz...a tutaj kontrole jakosci chce przeprowadzic
Bursztynku jeszcze nie ma @ czekam chyba do poniedziałku i zapodaje lutke bo mam dość...muszę zrobić to AMH i potem do tego gina bo mi się to wszystko nie podoba no..coś tak czuję w cycach ze może przylezie sama
zakupiłam inozytol,przyjdzie w poniedziałek ,może on pomoże,mój G wcina Fertimen ,także suplementujemy sięBursztyn, Parka, mandragora, Lucky, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:U mnie to już całkiem pozamiatane. Witam w sobotę, u mnie jajecznica na śniadanie, sprzątanie, zakupy... A nastój mam tak nisko ze mogłabym zajrzeć do jądra ziemi...
Parka, Mega, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Bursztynku jeszcze nie ma @ czekam chyba do poniedziałku i zapodaje lutke bo mam dość...muszę zrobić to AMH i potem do tego gina bo mi się to wszystko nie podoba no..coś tak czuję w cycach ze może przylezie sama
zakupiłam inozytol,przyjdzie w poniedziałek ,może on pomoże,mój G wcina Fertimen ,także suplementujemy się
A do gienka koniecznie idz.samira, Parka, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a po co lutke bierzesz? wydluza cykl przeciez? Ktory to juz dzien?
A do gienka koniecznie idz.
teraz jedynie mogę iść do ginki starej na NFZ a jak byłam ostatnio kazała czekać bo nawet endo nie wyglądało na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 11:17
Lucky lubi tę wiadomość
-
samira wrote:mam wrażenie ze powoli zbliżam się do MENO a nie do ponownego macierzyństwa ehhh
samira, Parka, Mega, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:66dc ,lutka po co ? na wywołanie bo jak jak inaczej przylezie (ale to dopiero w poniedziałek)
teraz jedynie mogę iść do ginki starej na NFZ a jak byłam ostatnio kazała czekać bo nawet endo nie wyglądało na @
mam nadzieje ze bedziesz mogla isc do nowego gienka jak najszybciej.samira, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wypluj te slowa, tylko idz do gienka niech wypisuje wszystkie skierowania i jeszcze zalapiesz sie na ivf, tylko nie zwlekaj z tym do przyszlego roku.
postaram się bo czas ucieka
Bursztyn, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Buongiorno
Maz sniadanie robi, wiec musze korzystac poki jest. Za to slonca nie ma...
Simba, baw sie dobrze nad morzemkiedy wracasz do Bru ?
Ewka, udanego grilla
Za wszystkie ewentualnie testujace trzymam kciuki
Witam nowa kolezankewracamy w następną niedziele - bardzo przyjemnie i lajtowo mija mam ten urlop no i pocieszające jest to ze jeszcze miesiąc w pracy a potem zwolnienie
Bursztyn, Mega, Bozia3, Lucky, mysza1975, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Babki,
Witaj Bisca, Bursztyn, Mega, Parka, Kapturnica przytulasy - ogłaszam, że zielona fala dla Was we wrześniu!
Wszystkim urlopującym i grilującym zasłużonego odpoczynku,
My dziś po spotkaniu z P architekt, na papiery i pozwolenia musimy wyłożyć jakieś 13 000 do 15 000 tys, no cóż zaczyna się ;(
Miłej sobotykapturnica, Bursztyn, Parka, Mega, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka,tu wasza forumowa "babcia",coreczce zaczelo sie rzyganko...no coz to tez trzeba przejsc,a u nas owulka,pracujemy pelna para
mam nadzieje ze zaraz po zostaniu babcia zostane mama,bede ja gonic,a co tam,to niewazne ze wlasnie stuknelo mi 39,a ponizej moje dzielo na dzisiejszy wieczor ,urodzinki czas uczcic,pozdrowki,milego weekendu
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=826685524037845&set=a.572680032771730.1073741828.100000892154215&type=1&theaterkapturnica, Mega, mysza1975, caffe, moremi, ania.g, inessa, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:hejka,tu wasza forumowa "babcia",coreczce zaczelo sie rzyganko...no coz to tez trzeba przejsc,a u nas owulka,pracujemy pelna para
mam nadzieje ze zaraz po zostaniu babcia zostane mama,bede ja gonic,a co tam,to niewazne ze wlasnie stuknelo mi 39,a ponizej moje dzielo na dzisiejszy wieczor ,urodzinki czas uczcic,pozdrowki,milego weekendu
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=826685524037845&set=a.572680032771730.1073741828.100000892154215&type=1&theaterkapturnica lubi tę wiadomość