35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wino, czipsy, chałwa i borowki... a co, na rozpacz taka sobie dietę zapodalam...
Ania wytrzymaj jeszcze, nogi mocno zaciskajkapturnica, inessa, mysza1975, Dorka1979, ania.g, moremi, Parka, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam. Jak się można było spodziewać test wyszedł negatywny, małpa się rozhulała na dobre.
Poważnie się zastanawiam, czy jeszcze się bawić w tą stymulację.
Czy któraś z was brała Fostimon?
Pozdrawiam serdecznie.
Miłej niedzieli i urlopu.
Mnie jutro czeka baaaaardzo pracowity dzień, kolejny zresztą. A w poniedziałek do pracy wracam. Brrrrrrrrrrrrrr... chociaż dobrze że jest gdzie wracać póki co.Mega, ania.g, Parka, mysza1975, Sabina, EwaT, samira, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
całuski dzikuski ja na lotnisku.
Do zoba za tydzania.g, EwaT, Sabina, Parka, kapturnica, moremi, Mega, samira, Bursztyn, iwcia77, inessa, kkisia, malgos741, mysza1975, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Dzieki Aniu ale już mnie wqrwili na starcie... Lot odwołany. Czekamy na inny samolot...może do jutra
Witam po powrocie
Noc zarwana, Mała się rozchorowala. A jutro miała iść pierwszy dzień do przedszkola. Niech to.
Jakoś ta niedziela zaczyna się do dupymandragora, kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry w niedziele!
Reni ty to masz "szczęście"ale może sie uda, miłego urlopu!
A mnie po wczorajszym o dziwo dooopy nie rozerwaloiwcia77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabinko trzymam kciuki za zdrowie Małej! Zwykle przeziębienie czy coś poważniejszego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 09:37
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj dopiero zamówiłam córce książki do szkoły. Wyszło tylko 430 zł, robiliśmy wczoraj ostatnie zakupy i na szczęście już koniec. Eeee co ja gadam, zaraz będzie zebrani i sie zacznie: ubezpieczenie, komitet, składki... i obiady, wiec mój portfel na pewno jeszcze sie uszczupli.
kapturnica, Reni, Sabina, iwcia77, inessa, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No nic nadal czekam.. Leżę w Mariocie na szczęście jest tu wifi
chuop po browar poszedł bo go suszy po wczorajszym
moremi, Sabina, Mega, iwcia77, Parka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja wczoraj dopiero zamówiłam córce książki do szkoły. Wyszło tylko 430 zł, robiliśmy wczoraj ostatnie zakupy i na szczęście już koniec. Eeee co ja gadam, zaraz będzie zebrani i sie zacznie: ubezpieczenie, komitet, składki... i obiady, wiec mój portfel na pewno jeszcze sie uszczupli.
Mega, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Sabinko trzymam kciuki za zdrowie Małej! Zwykle przeziębienie czy coś poważniejszego?
Reni zlapalas welon?moremi, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam leniwie
Właśnie w ciążę zachodze
Reni, trzymam kciuki, żeby udało się dzisiaj.
Sabinka, a może wysłać Ci sok malinowy? I z kwiatu czarnego bzu? Miód może trochę gardło podrazniac. Zdrówka małej życzę :*
Z ciekawości tak zapytam gdzie zniknął Twój wykres?
Miłego dnia wszystkimSabina, kapturnica, Mega, Bursztyn, iwcia77, inessa, samira, Parka, malgos741, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Witam leniwie
Właśnie w ciążę zachodze
Reni, trzymam kciuki, żeby udało się dzisiaj.
Sabinka, a może wysłać Ci sok malinowy? I z kwiatu czarnego bzu? Miód może trochę gardło podrazniac. Zdrówka małej życzę :*
Z ciekawości tak zapytam gdzie zniknął Twój wykres?
Miłego dnia wszystkim
Sok malinowy mam, ale z czarnego bzu nie. A pomaga? Bo nigdy nie stosowalam
Co do wykresu, postanowiłam trochę odsapnac na urlopie i tak nie nim nie przejmowac. Dopiero od wczoraj zaczęłam znowu mierzyć tempkeZaraz go udostępnię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 10:56
Mega, moremi, ania.g, inessa, kapturnica, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Na szczęście tylko przeziębienie, ale jak tak babel ma katar to pamiętasz jeszcze że nocka w plecy? Zobaczymy czy się rozkreci... na razie karmie ją miodem.
Reni zlapalas welon?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 11:03
Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Nie sądzę, żeby Młoda się zgodziła, ale to pomysł wart przemyślenia. Nie ma olejku, a amol mógłby go ewentualnie zastąpić?
Sabina, moremi lubią tę wiadomość