X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wino, czipsy, chałwa i borowki... a co, na rozpacz taka sobie dietę zapodalam... ;)
    Ania wytrzymaj jeszcze, nogi mocno zaciskaj ;)

kapturnica, inessa, mysza1975, Dorka1979, ania.g, moremi, Parka, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jak się można było spodziewać test wyszedł negatywny, małpa się rozhulała na dobre.

Poważnie się zastanawiam, czy jeszcze się bawić w tą stymulację.

Czy któraś z was brała Fostimon?

Pozdrawiam serdecznie.
    Miłej niedzieli i urlopu.
    Mnie jutro czeka baaaaardzo pracowity dzień, kolejny zresztą. A w poniedziałek do pracy wracam. Brrrrrrrrrrrrrr... chociaż dobrze że jest gdzie wracać póki co.

Mega, ania.g, Parka, mysza1975, Sabina, EwaT, samira, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaciskam Mega, ale mnie strach lekki obleciał...

mysza1975, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    całuski dzikuski ja na lotnisku.
    Do zoba za tydz

ania.g, EwaT, Sabina, Parka, kapturnica, moremi, Mega, samira, Bursztyn, iwcia77, inessa, kkisia, malgos741, mysza1975, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia czekaj na mnie z porodem

ania.g, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Reni, udanego wypoczynku.
    Ja już po kawie, małż pojechał znów na grzyby a dzieciaki śpią.

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Aniu ale już mnie wqrwili na starcie... Lot odwołany. Czekamy na inny samolot...może do jutra

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzieki Aniu ale już mnie wqrwili na starcie... Lot odwołany. Czekamy na inny samolot...może do jutra
    Renek masz zezowate szczęście :-O
    Witam po powrocie :-D
    Noc zarwana, Mała się rozchorowala :-(. A jutro miała iść pierwszy dzień do przedszkola. Niech to.
    Jakoś ta niedziela zaczyna się do dupy :-/

mandragora, kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, powodzenia, moze jeszcze dzis polecisz ...
    Dzień dobry

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w niedziele!
    Reni ty to masz "szczęście" ;) ale może sie uda, miłego urlopu!
    A mnie po wczorajszym o dziwo dooopy nie rozerwalo ;)

iwcia77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko trzymam kciuki za zdrowie Małej! Zwykle przeziębienie czy coś poważniejszego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 09:37

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj dopiero zamówiłam córce książki do szkoły. Wyszło tylko 430 zł, robiliśmy wczoraj ostatnie zakupy i na szczęście już koniec. Eeee co ja gadam, zaraz będzie zebrani i sie zacznie: ubezpieczenie, komitet, składki... i obiady, wiec mój portfel na pewno jeszcze sie uszczupli.

kapturnica, Reni, Sabina, iwcia77, inessa, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic nadal czekam.. Leżę w Mariocie na szczęście jest tu wifi ;-) chuop po browar poszedł bo go suszy po wczorajszym

moremi, Sabina, Mega, iwcia77, Parka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja wczoraj dopiero zamówiłam córce książki do szkoły. Wyszło tylko 430 zł, robiliśmy wczoraj ostatnie zakupy i na szczęście już koniec. Eeee co ja gadam, zaraz będzie zebrani i sie zacznie: ubezpieczenie, komitet, składki... i obiady, wiec mój portfel na pewno jeszcze sie uszczupli.
    rZycie :)

Mega, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Sabinko trzymam kciuki za zdrowie Małej! Zwykle przeziębienie czy coś poważniejszego?
    Na szczęście tylko przeziębienie, ale jak tak babel ma katar to pamiętasz jeszcze że nocka w plecy? Zobaczymy czy się rozkreci... na razie karmie ją miodem.
    Reni zlapalas welon? ;-)

moremi, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam leniwie :)
    Właśnie w ciążę zachodze ;)

Reni, trzymam kciuki, żeby udało się dzisiaj.
    Sabinka, a może wysłać Ci sok malinowy? I z kwiatu czarnego bzu? Miód może trochę gardło podrazniac. Zdrówka małej życzę :*
    Z ciekawości tak zapytam gdzie zniknął Twój wykres? ;)

Miłego dnia wszystkim :)

Sabina, kapturnica, Mega, Bursztyn, iwcia77, inessa, samira, Parka, malgos741, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Witam leniwie :)
    Właśnie w ciążę zachodze ;)

Reni, trzymam kciuki, żeby udało się dzisiaj.
    Sabinka, a może wysłać Ci sok malinowy? I z kwiatu czarnego bzu? Miód może trochę gardło podrazniac. Zdrówka małej życzę :*
    Z ciekawości tak zapytam gdzie zniknął Twój wykres? ;)

Miłego dnia wszystkim :)
    Zachodz, zachodz, bo coś nam ta zielona fala słabo wyszła ;-)

Sok malinowy mam, ale z czarnego bzu nie. A pomaga? Bo nigdy nie stosowalam :-)
    Co do wykresu, postanowiłam trochę odsapnac na urlopie i tak nie nim nie przejmowac. Dopiero od wczoraj zaczęłam znowu mierzyć tempke ;-) Zaraz go udostępnię :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 10:56

Mega, moremi, ania.g, inessa, kapturnica, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Na szczęście tylko przeziębienie, ale jak tak babel ma katar to pamiętasz jeszcze że nocka w plecy? Zobaczymy czy się rozkreci... na razie karmie ją miodem.
    Reni zlapalas welon? ;-)
    Spróbuj może jakiś inhalacji olejkami, eukaliptusowy jest dobry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 11:03

Sabina, samira lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Spróbuj może jakiś inhalacji olejkami, eukaliptusowy jest dobry
    Nie sądzę, żeby Młoda się zgodziła, ale to pomysł wart przemyślenia. Nie ma olejku, a amol mógłby go ewentualnie zastąpić?

kapturnica lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie sądzę, żeby Młoda się zgodziła, ale to pomysł wart przemyślenia. Nie ma olejku, a amol mógłby go ewentualnie zastąpić?
    nie słyszałam o inhalacji amolem, bardziej chyba na smarownie, kark, klatka piersiowa i stopy

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4264 4265 4266 4267 4268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ