35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A my dziś przedpołudnie spędziliśmy w Castoramie i w sklepach meblowych. Ruszamy z remontem.
Czułam sie wypluta i po południu przespałam 2 godziny. Właśnie wstałam i wcale nie czuje sie lepiej a tu chałupę ogarnąć trzeba.
AsiaPoli, Bursztyn, ania.g, Bozia3, Żanet, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:A my dziś przedpołudnie spędziliśmy w Castoramie i w sklepach meblowych. Ruszamy z remontem.
Czułam sie wypluta i po południu przespałam 2 godziny. Właśnie wstałam i wcale nie czuje sie lepiej a tu chałupę ogarnąć trzeba.
Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
wpadałam tylko na chwilę, żeby przynieść pani usprawidliwienie, bo się generalnie nie wyrabiam. Weronika zajmuje mnie sobą skutecznie cały czas. Jak robi przerwy to tylko na tyle, żebym zdążyła jakieś jedzenie dopaść, a potem znów karmienie, noszenie, przebieranie i nie ma, że boli. Nawet jak coś przy karmieniu przeczytam, to już nie mam ręki, żeby odpisać.kapturnica, mandragora, Mega, Simba, Bursztyn, caffe, moremi, ania.g, Dorka1979, Parka, inessa, Żanet, samira, mysza1975, Sabina, iwcia77, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
mam 37 lat od dawna staramy się o pierwszą dzidzię i nic....mam czasem mam wrażenie, że nie będziemy rodzicami bo nie jest nam dane i chyba dziś właśnie jest taki dzień...hm dzień doła
Parka, inessa, samira, mysza1975, macduska, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis powiem tak jak mówi moja córka: słitaśna ta Twoja dzidzia
Beatka witaj
Dziś wyskoczyło mi, że weszłam w 15 tydzień i do tego tekst że powinnam do tej pory przytyć 2,5 kg. Odrazu sobie pomyślałam że jak by było tak jak oni piszą to znowu pod koniec ciąży bym się turlała, na szczęście jak na razie to tylko 0,8 kg mam na plusie i oby tak dalej. Pusurku chcę iść w Twoje śladyMega, mysza1975, moremi, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Dziś wyskoczyło mi, że weszłam w 15 tydzień i do tego tekst że powinnam do tej pory przytyć 2,5 kg. Odrazu sobie pomyślałam że jak by było tak jak oni piszą to znowu pod koniec ciąży bym się turlała, na szczęście jak na razie to tylko 0,8 kg mam na plusie i oby tak dalej. Pusurku chcę iść w Twoje ślady
Jej, Dorka, ekstra ze tak potrafisz "trzymac linię" w ciazy, ja w dwóch strasznie przybieralam na wadze, gdzies z 20 kg. Juz na poczatku mialam zachcianki nie do ogarniecia i to w takiej ilosci, ze przybywalo mnie z tygodnia na tydzień. Niestety, po ciazy kg zostawaly. Dopiero musialam sie ostro wziac za sport zeby to wszystko pogubic, na szczescie udalo sieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 20:29
mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Jej, Dorka, ekstra ze tak potrafisz "trzymac linię" w ciazy, ja w dwóch strasznie przybieralam na wadze, gdzies z 20 kg. Juz na poczatku mialam zachcianki nie do ogarniecia i to w takiej ilosci, ze przybywalo mnie z tygodnia na tydzień. Niestety, po ciazy kg zostawaly. Dopiero musialam sie ostro wziac za sport zeby to wszystko pogubic, na szczescie udalo sie
mysza1975, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Z forum na belly, miała termin na 1.10
Wprawdzie na Porodówce wskoczyłam na podium, ale jestem dopiero na 3 miejscu i mam nadzieje, że przynajmniej jeszcze z 5 tygodni poozstane w dwupaku.
Mistrzostwa Świata w Siatkówce są. Nie mam czasu na rodzenie,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 22:08
ania.g, Dorka1979, Mega, moremi, Bozia3, mandragora, samira, iwcia77, Żanet, BISCA lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Właśnie pokazałam mojemu M tekst z Best Belly Friend: "Do porodu zostało 50 dni". Jego komentarz "Ale jaja" i mina bezcenna.
mysza1975, Mega, moremi, iwcia77, Beatka.jk, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4