35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:U nas leje, M poszedł znowu na grzyby, wcześniej był mi nazbierać na sosik i jak je wyczyścił to zaniosłam do mamy, dom obok, aby mi zrobiła ten sosik, bo po pierwsze mi się nie chce a po drugie nie wyjdzie mi taki jak ona robi. Zanim jej zaniosłam to mówię do M że zadzwonię i się zapytam czy mi zrobi i do tego z lekkim uśmieszkiem dodałam: a kto się teraz odważy mi odmówić. I w śmiech razem z M.
Oczywiście sosik był przepyszny i jeszcze sobie na później zostawiłam a teraz leżę od 3 godzin bo mnie podbrzusze boliDorka1979, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatka.jk wrote:no oczywiście, że nikt bo zgodnie ze starym powiedzeniem myszy go zjedzą
mysza1975, Beatka.jk, inessa, samira, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mam jakiegoś doła, upiję się na smutno dwoma piwkami.
idzie jesień, szkoda mi lata bo znów zimno będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 20:16
mysza1975, Bursztyn, samira, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam wieczorową porą!
Ja dziś sportowo kanapowo. Siatkówka się zaczęła, a że musiałam wykupic dodatkowy abonamant to oglądam do bólu. Z tej okazji nawet piwko bezalkoholowe sobie zapodałam. Bavaria 0%. Weszcie jakieś co mimo braku alkoholu ma smak piwa, a nie jakies oranżadkowe radlery czy słodowe o smaku syropu na kaszel.malgos741, Sabina, inessa, ania.g, Simba, Parka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Szkoda piwa na opijanie się na smutno
mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
muza leci, mamy komplet znajomych ja rodzinek i trzech dj-i będzie lepiej.
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dorka1979 wrote:Oj zjedzą zjedzą. Jak byłam tego zimnego sierpniowego lata nad morzem to mieliśmy wynajęty domek i tuż przed wyjazdem gościówa do nas z tekstem że musi jeszcze licznik spisać i musimy za prąd zapłacić, gdzie nie było o tym mowy wcześniej i na dodatek jak w Dźwirzynie stawka jest 0,54 to ona połączyła sobie 0'98 zł za kWh. Tak mnie wkurzyła że 400 kilometrów powrotnych marudziłam żeby tej francy myszy wszystko zjadły
jak Popielowi
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam wieczorową porą!
Ja dziś sportowo kanapowo. Siatkówka się zaczęła, a że musiałam wykupic dodatkowy abonamant to oglądam do bólu. Z tej okazji nawet piwko bezalkoholowe sobie zapodałam. Bavaria 0%. Weszcie jakieś co mimo braku alkoholu ma smak piwa, a nie jakies oranżadkowe radlery czy słodowe o smaku syropu na kaszel.moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
malgos741 wrote:Mam jakiegoś doła, upiję się na smutno dwoma piwkami.
idzie jesień, szkoda mi lata bo znów zimno będzie.
Niecierpie zimna, tej ciemnicy od 16:00, znowu szkoła i latanie jak kot z pecherzem od jednej do drugiej ... no co zrobic... a ciąży jak nie było tak nie ma...
Mam zamiar sie umówić do gina na przyszły tydzień i wysepic skierowanie na prolaktyne z obciążeniem i na badanie droznosci co mi obiecał po wakacjach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 23:12
malgos741, Dorka1979, Sabina, Parka, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I mam pytanie do Pusurka jako do wielkiej znawczyni ćwiczeń z Chodakowska. Wywaliło mi bandzioch i skoro nie jestem w ciąży i sie na to nie zanosi to chce miec swój płaski brzuszek spowrotem
. Czy ta twoja guru ma jakis prosty zestaw ćwiczeń dla początkujących z naciskiem na mięśnie brzucha? Wujek gogle mi wyrzucił masę filmików ale nie wiem co wybrać... laik w tej dziedzinie jestem...
malgos741, Dorka1979, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:e tam, kac Cie odetnie
na smutno nie warto sie upijacmysza1975 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Mega wrote:Malgos czuje to samo
Niecierpie zimna, tej ciemnicy od 16:00, znowu szkoła i latanie jak kot z pecherzem od jednej do drugiej ... no co zrobic... a ciąży jak nie było tak nie ma...
Mam zamiar sie umówić do gina na przyszły tydzień i wysepic skierowanie na prolaktyne z obciążeniem i na badanie droznosci co mi obiecał po wakacjach.01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Mega a tak zaciskałam kciuki miało ci się udać!
no i do bani wszystko.Mega lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ja tam od jesieni jak dobrze pójdzie to zaczynam z chodakowską ale się zobaczy bo słabe moje samozaparcie tym bardziej że zrąbana z pracy wracam
Mega, Sabina, Beatka.jk, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017