X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 1 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No mi brakuje pary do chodzenia na silownie..Co ktorej z kumpel mowie to oczy z orbit i tekst..Po co?/szkoda kasy!! I magiczne nie chce mi sie
    Pewnie przyjdzie mi chodzic:-/ samej ehhh

to samo u mnie :-( tylko jedna z moich koleżanek chodzi na siłkę, ale do tak drogiego klubu, że mnie po prostu nie stać na taki co miesięczny wydatek, więc został mi yuotube i słomiany zapał oraz rower ;-)ale chwilowo jestem i tak zwolniona z ćwiczeń bo jestem po laparotomii i mam prowadzić tzw oszczędny tryb życia przez 6 mies. ;-)ale po kwarantannie wypadałoby ruszyć zadek ;-)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak znam zycie piszesz o wyspach...No wiesz..tam abortuja plody do 16tego tygodnia i rzadko kiedy robia cokolwiek jesli jest ponizej tego terminu...Moja kolezanka pojechala w 14tym tygodniu z bolami i krwawieniem ..Blagala o ratunek a oni ze to nie Pl i nie bawia sie w ratowanie niskich ciaz..Masakra... Dodam ,ze kilka godzin pozniej poronila synka...:(
    niestety aborcja jest tutaj legalna do 24 tygodnia...a wniektorych przypadkach nawet po przekroczeniu tego terminu

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    witam dziewczeta,ja ledwo zywa bo pol nocy spedzilam w szpitalu z corka,wczoraj pod wieczor zaczela krwawic i miala bol brzucha i skurcze jak na @,to niby poczatek 9tego tygodnia,moim zdaniem dopiero 7my ale niech jej bedzie(ostatnia @ miala 1/07) oczywiscie siedzac tam od 8mej na emergency ,do zbadania po szla dopiero ok polnocy,no i powiedzieli ze nic niemoga zrobic ona tez sie niema obwiniac bo nic ie zrobi wiecej,jak tylko czekac,jesli jutro bedzie wieksze krwawienie albo skrzepy to ma wrocic a jesli nie no to na wtorek usg,bo jednak trzeba sprawdzic co tam sie dzieje...!i odeslali do domu,no normalnie myslalam ze wyjde z siebie.tutaj nic nie zrobia jesli to niejest juz 4ty miesiac,bo jak ma cos sie stac to lepeij niech sie teraz stanie,taka naturalna selekcja!Boze ja wiedzialam ze kobity w ciazy w tym kraju maja przechlapane ale zeby az tak!naprawde chyba sie grubo zastanawie czy chce byc tutaj w ciazy.no nic a do pracy trzeba isc...narazie
    trzymam kciuki za Twoja corke
    W ktorym szpitalu byliscie?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam - już się zaczęła szkoła...wydatki, wydatki i wydatki....:) No ale cóż - taki lajf....:)
    Ja jeszcze w dwupaku i nic nie wskazuje na to, że w najbliższym czasie coś się zmieni....toczę się jak pingwin pomieszany ze słoniem....:)

Mega, Żanet, mysza1975, Beatka.jk, Parka, ania.g, samira, kapturnica, iwcia77, moremi, Bursztyn, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to dzien dobry
    Ponury dzien dzisiaj, nie moge uwierzyc ze jest juz 1 wrzesnia. Teraz tylko pozostaje czekac na swieta Bozego narodzenia ;)
    Bisca, bardzo mi przykro
    Sabina, mam nadzieje ze uruchomisz grata
    I gdzie jest reszta? Bozia, Ewka???

Alis, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam - już się zaczęła szkoła...wydatki, wydatki i wydatki....:) No ale cóż - taki lajf....:)
    Ja jeszcze w dwupaku i nic nie wskazuje na to, że w najbliższym czasie coś się zmieni....toczę się jak pingwin pomieszany ze słoniem....:)
    o,jest Bozia :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A tak w ogole to dzien dobry
    Ponury dzien dzisiaj, nie moge uwierzyc ze jest juz 1 wrzesnia. Teraz tylko pozostaje czekac na swieta Bozego narodzenia ;)
    Bisca, bardzo mi przykro
    Sabina, mam nadzieje ze uruchomisz grata
    I gdzie jest reszta? Bozia, Ewka???
    jeszcze masz po drodze zaduszki...;)

Bursztyn, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jeszcze masz po drodze zaduszki...;)
    no na to jakos mniej czekam, poza tym tutaj, w tym poganskim kraju obchodza tylko Halloween ;)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja sobie odpuściłam bo zdecydowanie wolę czerwone wytrawne a nie ma opcji 0%. Soczek z winogron mnie nie kręci. Dwa razy robiłam podchody do jakiegoś bezalkoholowego piwa ale skład ma gorszy od coli.

Uwierz mi, musiałam, bo mnie skręcało.

ania.g lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    ja wczoraj wybąbiłam 2 bezalkoholowe - ale te lepsze o smaku piwa, a nie Radler, który ostatecznie smakuje jak SPrite...
    Skład na wszystkich produktach jest niezdrowy, więc raz na jakiś czas nic się nie stanie..a jaka przyjemność - gruchnąć piwko z lodówki o smaku prawdziwego piwa...:)

mysza1975, samira, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no na to jakos mniej czekam, poza tym tutaj, w tym poganskim kraju obchodza tylko Halloween ;)
    nasze zaduszki to też pogański obyczaj ...:) a tam przynajmniej se dyni pojesz...;)

Bursztyn, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nasze zaduszki to też pogański obyczaj ...:) a tam przynajmniej se dyni pojesz...;)
    niby tak :)
    i jeszcze pestki dyniowe - przeciwko pasozytom ;)

Bozia3, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja wczoraj wybąbiłam 2 bezalkoholowe - ale te lepsze o smaku piwa, a nie Radler, który ostatecznie smakuje jak SPrite...
    Skład na wszystkich produktach jest niezdrowy, więc raz na jakiś czas nic się nie stanie..a jaka przyjemność - gruchnąć piwko z lodówki o smaku prawdziwego piwa...:)

O to to. Gorzej jak chodzę taka nabuzowana i marudna, bo mi się chce piwa niż jak sobie zapodam trochę chemii.

Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja pilam piwo ALKOHOLOWE w sobote, hehe :)

mysza1975, Bursztyn, Mega, Sabina, ania.g, samira, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    no co ty? Alkohol? ;)
    A mnie w sobote maz kupił wreszcie porządne kieliszki do wina :D wiec moge pić ;)

mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    o to ciekawe :) i co - ściągnęłaś wcześniej pokarm i odczekałaś potem, czy jak sobie poradziłaś?

mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 1 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    niby tak :)
    i jeszcze pestki dyniowe - przeciwko pasozytom ;)

czyli same plusy z tego pogańskiego Halloween ;-)można jeszcze dzieciom cukierki podkradać ;-)...cukierek albo psikus ;-)

Bozia3, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o to ciekawe :) i co - ściągnęłaś wcześniej pokarm i odczekałaś potem, czy jak sobie poradziłaś?

dałam bebilon :)

mysza1975, ania.g, Bozia3, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja lubię szkołę do której chodzą moje córki. 20 min i po rozpoczęciu :)
    A masz rację Boziu, wrzesień = wydatki szkolne...

Mega, mysza1975, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A wierzę, mnie wczoraj skręciło to podkradłam mężowi dwa łyki czerwonego wytrawnego. Ale jestem okropną matką!

Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 4268 4269 4270 4271 4272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ