SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 1 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No mi brakuje pary do chodzenia na silownie..Co ktorej z kumpel mowie to oczy z orbit i tekst..Po co?/szkoda kasy!! I magiczne nie chce mi sie
    Pewnie przyjdzie mi chodzic:-/ samej ehhh

to samo u mnie :-( tylko jedna z moich koleżanek chodzi na siłkę, ale do tak drogiego klubu, że mnie po prostu nie stać na taki co miesięczny wydatek, więc został mi yuotube i słomiany zapał oraz rower ;-)ale chwilowo jestem i tak zwolniona z ćwiczeń bo jestem po laparotomii i mam prowadzić tzw oszczędny tryb życia przez 6 mies. ;-)ale po kwarantannie wypadałoby ruszyć zadek ;-)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak znam zycie piszesz o wyspach...No wiesz..tam abortuja plody do 16tego tygodnia i rzadko kiedy robia cokolwiek jesli jest ponizej tego terminu...Moja kolezanka pojechala w 14tym tygodniu z bolami i krwawieniem ..Blagala o ratunek a oni ze to nie Pl i nie bawia sie w ratowanie niskich ciaz..Masakra... Dodam ,ze kilka godzin pozniej poronila synka...:(
    niestety aborcja jest tutaj legalna do 24 tygodnia...a wniektorych przypadkach nawet po przekroczeniu tego terminu

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    witam dziewczeta,ja ledwo zywa bo pol nocy spedzilam w szpitalu z corka,wczoraj pod wieczor zaczela krwawic i miala bol brzucha i skurcze jak na @,to niby poczatek 9tego tygodnia,moim zdaniem dopiero 7my ale niech jej bedzie(ostatnia @ miala 1/07) oczywiscie siedzac tam od 8mej na emergency ,do zbadania po szla dopiero ok polnocy,no i powiedzieli ze nic niemoga zrobic ona tez sie niema obwiniac bo nic ie zrobi wiecej,jak tylko czekac,jesli jutro bedzie wieksze krwawienie albo skrzepy to ma wrocic a jesli nie no to na wtorek usg,bo jednak trzeba sprawdzic co tam sie dzieje...!i odeslali do domu,no normalnie myslalam ze wyjde z siebie.tutaj nic nie zrobia jesli to niejest juz 4ty miesiac,bo jak ma cos sie stac to lepeij niech sie teraz stanie,taka naturalna selekcja!Boze ja wiedzialam ze kobity w ciazy w tym kraju maja przechlapane ale zeby az tak!naprawde chyba sie grubo zastanawie czy chce byc tutaj w ciazy.no nic a do pracy trzeba isc...narazie
    trzymam kciuki za Twoja corke
    W ktorym szpitalu byliscie?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam - już się zaczęła szkoła...wydatki, wydatki i wydatki....:) No ale cóż - taki lajf....:)
    Ja jeszcze w dwupaku i nic nie wskazuje na to, że w najbliższym czasie coś się zmieni....toczę się jak pingwin pomieszany ze słoniem....:)

Mega, Żanet, mysza1975, Beatka.jk, Parka, ania.g, samira, kapturnica, iwcia77, moremi, Bursztyn, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to dzien dobry
    Ponury dzien dzisiaj, nie moge uwierzyc ze jest juz 1 wrzesnia. Teraz tylko pozostaje czekac na swieta Bozego narodzenia ;)
    Bisca, bardzo mi przykro
    Sabina, mam nadzieje ze uruchomisz grata
    I gdzie jest reszta? Bozia, Ewka???

Alis, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam - już się zaczęła szkoła...wydatki, wydatki i wydatki....:) No ale cóż - taki lajf....:)
    Ja jeszcze w dwupaku i nic nie wskazuje na to, że w najbliższym czasie coś się zmieni....toczę się jak pingwin pomieszany ze słoniem....:)
    o,jest Bozia :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A tak w ogole to dzien dobry
    Ponury dzien dzisiaj, nie moge uwierzyc ze jest juz 1 wrzesnia. Teraz tylko pozostaje czekac na swieta Bozego narodzenia ;)
    Bisca, bardzo mi przykro
    Sabina, mam nadzieje ze uruchomisz grata
    I gdzie jest reszta? Bozia, Ewka???
    jeszcze masz po drodze zaduszki...;)

Bursztyn, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jeszcze masz po drodze zaduszki...;)
    no na to jakos mniej czekam, poza tym tutaj, w tym poganskim kraju obchodza tylko Halloween ;)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja sobie odpuściłam bo zdecydowanie wolę czerwone wytrawne a nie ma opcji 0%. Soczek z winogron mnie nie kręci. Dwa razy robiłam podchody do jakiegoś bezalkoholowego piwa ale skład ma gorszy od coli.

Uwierz mi, musiałam, bo mnie skręcało.

ania.g lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    ja wczoraj wybąbiłam 2 bezalkoholowe - ale te lepsze o smaku piwa, a nie Radler, który ostatecznie smakuje jak SPrite...
    Skład na wszystkich produktach jest niezdrowy, więc raz na jakiś czas nic się nie stanie..a jaka przyjemność - gruchnąć piwko z lodówki o smaku prawdziwego piwa...:)

mysza1975, samira, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no na to jakos mniej czekam, poza tym tutaj, w tym poganskim kraju obchodza tylko Halloween ;)
    nasze zaduszki to też pogański obyczaj ...:) a tam przynajmniej se dyni pojesz...;)

Bursztyn, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nasze zaduszki to też pogański obyczaj ...:) a tam przynajmniej se dyni pojesz...;)
    niby tak :)
    i jeszcze pestki dyniowe - przeciwko pasozytom ;)

Bozia3, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja wczoraj wybąbiłam 2 bezalkoholowe - ale te lepsze o smaku piwa, a nie Radler, który ostatecznie smakuje jak SPrite...
    Skład na wszystkich produktach jest niezdrowy, więc raz na jakiś czas nic się nie stanie..a jaka przyjemność - gruchnąć piwko z lodówki o smaku prawdziwego piwa...:)

O to to. Gorzej jak chodzę taka nabuzowana i marudna, bo mi się chce piwa niż jak sobie zapodam trochę chemii.

Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja pilam piwo ALKOHOLOWE w sobote, hehe :)

mysza1975, Bursztyn, Mega, Sabina, ania.g, samira, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    no co ty? Alkohol? ;)
    A mnie w sobote maz kupił wreszcie porządne kieliszki do wina :D wiec moge pić ;)

mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    o to ciekawe :) i co - ściągnęłaś wcześniej pokarm i odczekałaś potem, czy jak sobie poradziłaś?

mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 1 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    niby tak :)
    i jeszcze pestki dyniowe - przeciwko pasozytom ;)

czyli same plusy z tego pogańskiego Halloween ;-)można jeszcze dzieciom cukierki podkradać ;-)...cukierek albo psikus ;-)

Bozia3, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o to ciekawe :) i co - ściągnęłaś wcześniej pokarm i odczekałaś potem, czy jak sobie poradziłaś?

dałam bebilon :)

mysza1975, ania.g, Bozia3, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja lubię szkołę do której chodzą moje córki. 20 min i po rozpoczęciu :)
    A masz rację Boziu, wrzesień = wydatki szkolne...

Mega, mysza1975, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A wierzę, mnie wczoraj skręciło to podkradłam mężowi dwa łyki czerwonego wytrawnego. Ale jestem okropną matką!

Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 4268 4269 4270 4271 4272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ