X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja tam od jesieni jak dobrze pójdzie to zaczynam z chodakowską ale się zobaczy bo słabe moje samozaparcie tym bardziej że zrąbana z pracy wracam ;-)
    Mam to samo...

malgos741 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc laski

mysza1975 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Czas do szkoły...brr...nie mogę w to uwierzyć że to 1 września. Rozpoczęcie o 11. Zaraz zaczną kasę od człowieka wyciągać...

Mega, Sabina, kapturnica, moremi, Żanet, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie szybko witam,
    U mnie weekend masakra. Moj M stracil przyjaciela z dziecinstwa. 45 lat, dwojka dzieci w tym chlopiec 4 lata. Zawal serca. Masakra. Wczoraj bylismy u .... Wdowy. Bylismy wszyscy w takim skladzie w jakim sie spotykamy n'a imprezy, urodziny, wesela, kolacje, ale tym razem plakalismy smierc jednego z nas. Jakos nie moge tego ogarnac i strasznie mi zal mojego M :-(

Reni zazdroszcze, chetnie ucieklabym gdzies n'a sloneczko
    Milego dnia wszystkim

Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u mnie rozpoczęcia roku o 9:00. Idę zbierać towarzystwo na śniadanie. Szkoda było mi ich budzić

Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryy i ja sie witam z rana.....U mnie rozpoczecie roku na 11 maja gimnazja...Musze mlodego zaraz z wyra sciagac...Rok szkolny sie zaczyna to ja juz ledwo wstaje -standardzik :-/
    Wreszcie u mnie tempka siegla bruku wiec zakoncze ten cykl najdalej jutro .

Mega, Sabina, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja, my jedno rozpoczęcie na 9, a drugie na 15 ;)
    Zdążę w międzyczasie chałupkę ogarnąć i pranie zrobić. A dzieciak za szczęśliwy nie jest... Muszę ją na obiady zapisać... Ech zaczyna sie.... Jakoś mi te wakacje szybko zleciały...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:18

Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witam sie i ja, my jedno rozpoczęcie na 9, a drugie na 15 ;)
    Zdążę w międzyczasie chałupie ogarnac i pranie zrobić. A dzieciak za szczęśliwy nie jest... Muszę ją na obiady zapisać...

Hah zeby moj chcial obiady w szkole jesc miala bym luzik :(
    A tak pochodzil kilka miesiecy pare lat temu i bylo stanowcze nie, ze zarcie ohydne..To gotuje w domu..

Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hah zeby moj chcial obiady w szkole jesc miala bym luzik :(
    A tak pochodzil kilka miesiecy pare lat temu i bylo stanowcze nie, ze zarcie ohydne..To gotuje w domu..
    moja tez marudzi, czasami jest lepiej bo jej smakuje, czasami jęczy ze obiad paskudny, ale zawsze coś tam ciepłego dziabnie ;)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczeta,ja ledwo zywa bo pol nocy spedzilam w szpitalu z corka,wczoraj pod wieczor zaczela krwawic i miala bol brzucha i skurcze jak na @,to niby poczatek 9tego tygodnia,moim zdaniem dopiero 7my ale niech jej bedzie(ostatnia @ miala 1/07) oczywiscie siedzac tam od 8mej na emergency ,do zbadania po szla dopiero ok polnocy,no i powiedzieli ze nic niemoga zrobic ona tez sie niema obwiniac bo nic ie zrobi wiecej,jak tylko czekac,jesli jutro bedzie wieksze krwawienie albo skrzepy to ma wrocic a jesli nie no to na wtorek usg,bo jednak trzeba sprawdzic co tam sie dzieje...!i odeslali do domu,no normalnie myslalam ze wyjde z siebie.tutaj nic nie zrobia jesli to niejest juz 4ty miesiac,bo jak ma cos sie stac to lepeij niech sie teraz stanie,taka naturalna selekcja!Boze ja wiedzialam ze kobity w ciazy w tym kraju maja przechlapane ale zeby az tak!naprawde chyba sie grubo zastanawie czy chce byc tutaj w ciazy.no nic a do pracy trzeba isc...narazie

Żanet, Parka, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam rozpoczęcie roku z przytupem ;-) Młoda poszła do przedszkola, nawet się na mnie nie spojrzała :-). Jest tylko jeden problem. Nadal tkwie pod szkołą, bo padł mi akumulator. Bogu dzięki że obok mnie stal sąsiad mechanik i pojechał mi po nowy :-O.

kapturnica, moremi, Żanet, ania.g, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja mam rozpoczęcie roku z przytupem ;-) Młoda poszła do przedszkola, nawet się na mnie nie spojrzała :-). Jest tylko jeden problem. Nadal tkwie pod szkołą, bo padł mi akumulator. Bogu dzięki że obok mnie stal sąsiad mechanik i pojechał mi po nowy :-O.

Od razu po nowy??A nie lepiej na krotko podlaczyc ,zeby odpalil?Trochu taniej ;) No chyba ,ze swoj zcas juz mial i zakonczyl zywota

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    witam dziewczeta,ja ledwo zywa bo pol nocy spedzilam w szpitalu z corka,wczoraj pod wieczor zaczela krwawic i miala bol brzucha i skurcze jak na @,to niby poczatek 9tego tygodnia,moim zdaniem dopiero 7my ale niech jej bedzie(ostatnia @ miala 1/07) oczywiscie siedzac tam od 8mej na emergency ,do zbadania po szla dopiero ok polnocy,no i powiedzieli ze nic niemoga zrobic ona tez sie niema obwiniac bo nic ie zrobi wiecej,jak tylko czekac,jesli jutro bedzie wieksze krwawienie albo skrzepy to ma wrocic a jesli nie no to na wtorek usg,bo jednak trzeba sprawdzic co tam sie dzieje...!i odeslali do domu,no normalnie myslalam ze wyjde z siebie.tutaj nic nie zrobia jesli to niejest juz 4ty miesiac,bo jak ma cos sie stac to lepeij niech sie teraz stanie,taka naturalna selekcja!Boze ja wiedzialam ze kobity w ciazy w tym kraju maja przechlapane ale zeby az tak!naprawde chyba sie grubo zastanawie czy chce byc tutaj w ciazy.no nic a do pracy trzeba isc...narazie
    Jak znam zycie piszesz o wyspach...No wiesz..tam abortuja plody do 16tego tygodnia i rzadko kiedy robia cokolwiek jesli jest ponizej tego terminu...Moja kolezanka pojechala w 14tym tygodniu z bolami i krwawieniem ..Blagala o ratunek a oni ze to nie Pl i nie bawia sie w ratowanie niskich ciaz..Masakra... Dodam ,ze kilka godzin pozniej poronila synka...:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:45

AsiaPoli, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, bardzo współczuję straty bliskiej osoby.
    Asia, wiele razy słyszałam jak to u Was jest. Ludzie tyle narzekają na PL ale pod względem opieki wczesnej ciąży jest u nas o niebo lepiej. Mam nadzieję że u córki wszystko dobrze się skończy.

moremi, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Od razu po nowy??A nie lepiej na krotko podlaczyc ,zeby odpalil?Trochu taniej ;) No chyba ,ze swoj zcas juz mial i zakonczyl zywota
    Sąsiad najpierw przywiózł kable i gowno dały :-/ czyli nie akumulator. Ma potem podjechac i posprawdzac, oby to były świece a nie alternator :-/
    Qrwa o pierwszej kazali odebrać Młodą. Zaczyna padać. Co za pech. Dodam że mieszkam na wsi i nie mamy połączenia autobusowego. Szlak by trafił :-I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 09:58

• Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 1 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja tam od jesieni jak dobrze pójdzie to zaczynam z chodakowską ale się zobaczy bo słabe moje samozaparcie tym bardziej że zrąbana z pracy wracam ;-)
    Cześć dziewczyny!! miłego i w miarę spokojnego dnia :-)

Ćwiczyłam z Chodakowską, albo raczej z Chodakowską na youtube ;-)3 x w tyg.po pół godziny (skalpel itp)tak się zmobilizowałam i zaparłam, że aż cały miesiąc wytrwałam, co w moim przypadku jest mega długo. Poprawiła mi się wtedy kondycja bo już tak nie sapałam przy kolejnej powtórce no ale... suma sumarum mój słomiany zapał wziął górę i tyle z tego zostało ech...może gdybym tak się zapisała z kimś na zajęcia to razem byłoby raźniej i większa mobilizacja

ania.g, Parka, moremi, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Sąsiad najpierw przywiózł kable i równo dały :-/ czyli nie akumulator. Ma potem podjechac i posprawdzac, oby to były świece a nie alternator :-/
    Qrwa o pierwszej kazali odebrać Młodą

Osz fak...No nie wesolo Alternator trochu cie skrobnie.... :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka.jk wrote:
    Cześć dziewczyny!! miłego i w miarę spokojnego dnia :-)

Ćwiczyłam z Chodakowską, albo raczej z Chodakowską na youtube ;-)3 x w tyg.po pół godziny (skalpel itp)tak się zmobilizowałam i zaparłam, że aż cały miesiąc wytrwałam, co w moim przypadku jest mega długo. Poprawiła mi się wtedy kondycja bo już tak nie sapałam przy kolejnej powtórce no ale... suma sumarum mój słomiany zapał wziął górę i tyle z tego zostało ech...może gdybym tak się zapisała z kimś na zajęcia to razem byłoby raźniej i większa mobilizacja

No mi brakuje pary do chodzenia na silownie..Co ktorej z kumpel mowie to oczy z orbit i tekst..Po co?/szkoda kasy!! I magiczne nie chce mi sie
    Pewnie przyjdzie mi chodzic:-/ samej ehhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Osz fak...No nie wesolo Alternator trochu cie skrobnie.... :-/
    No właśnie wiem :-/ a wiesz ile jest wydatków na początku szkoły :-O
    Ale jak się ma stary samochód to niestety

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:06

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet mi nie mow Jakis kosmos z wysylanbiem dzieci do szkoly....Ja mialam wlasnie staruszka..A ze czulam ,ze zacznie sie sypac w pore kupilam nowsze..Mysle ,ze mam spokoj z dokladaniem ze3lata minimum...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4267 4268 4269 4270 4271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ