35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:ja tam od jesieni jak dobrze pójdzie to zaczynam z chodakowską ale się zobaczy bo słabe moje samozaparcie tym bardziej że zrąbana z pracy wracam
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Tez sie szybko witam,
U mnie weekend masakra. Moj M stracil przyjaciela z dziecinstwa. 45 lat, dwojka dzieci w tym chlopiec 4 lata. Zawal serca. Masakra. Wczoraj bylismy u .... Wdowy. Bylismy wszyscy w takim skladzie w jakim sie spotykamy n'a imprezy, urodziny, wesela, kolacje, ale tym razem plakalismy smierc jednego z nas. Jakos nie moge tego ogarnac i strasznie mi zal mojego M
Reni zazdroszcze, chetnie ucieklabym gdzies n'a sloneczko
Milego dnia wszystkimSabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bryy i ja sie witam z rana.....U mnie rozpoczecie roku na 11 maja gimnazja...Musze mlodego zaraz z wyra sciagac...Rok szkolny sie zaczyna to ja juz ledwo wstaje -standardzik
Wreszcie u mnie tempka siegla bruku wiec zakoncze ten cykl najdalej jutro .Mega, Sabina, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja, my jedno rozpoczęcie na 9, a drugie na 15
Zdążę w międzyczasie chałupkę ogarnąć i pranie zrobić. A dzieciak za szczęśliwy nie jest... Muszę ją na obiady zapisać... Ech zaczyna sie.... Jakoś mi te wakacje szybko zleciały...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:18
Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Witam sie i ja, my jedno rozpoczęcie na 9, a drugie na 15
Zdążę w międzyczasie chałupie ogarnac i pranie zrobić. A dzieciak za szczęśliwy nie jest... Muszę ją na obiady zapisać...
Hah zeby moj chcial obiady w szkole jesc miala bym luzik
A tak pochodzil kilka miesiecy pare lat temu i bylo stanowcze nie, ze zarcie ohydne..To gotuje w domu..Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hah zeby moj chcial obiady w szkole jesc miala bym luzik
A tak pochodzil kilka miesiecy pare lat temu i bylo stanowcze nie, ze zarcie ohydne..To gotuje w domu..mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witam dziewczeta,ja ledwo zywa bo pol nocy spedzilam w szpitalu z corka,wczoraj pod wieczor zaczela krwawic i miala bol brzucha i skurcze jak na @,to niby poczatek 9tego tygodnia,moim zdaniem dopiero 7my ale niech jej bedzie(ostatnia @ miala 1/07) oczywiscie siedzac tam od 8mej na emergency ,do zbadania po szla dopiero ok polnocy,no i powiedzieli ze nic niemoga zrobic ona tez sie niema obwiniac bo nic ie zrobi wiecej,jak tylko czekac,jesli jutro bedzie wieksze krwawienie albo skrzepy to ma wrocic a jesli nie no to na wtorek usg,bo jednak trzeba sprawdzic co tam sie dzieje...!i odeslali do domu,no normalnie myslalam ze wyjde z siebie.tutaj nic nie zrobia jesli to niejest juz 4ty miesiac,bo jak ma cos sie stac to lepeij niech sie teraz stanie,taka naturalna selekcja!Boze ja wiedzialam ze kobity w ciazy w tym kraju maja przechlapane ale zeby az tak!naprawde chyba sie grubo zastanawie czy chce byc tutaj w ciazy.no nic a do pracy trzeba isc...narazie
Żanet, Parka, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam rozpoczęcie roku z przytupem
Młoda poszła do przedszkola, nawet się na mnie nie spojrzała
. Jest tylko jeden problem. Nadal tkwie pod szkołą, bo padł mi akumulator. Bogu dzięki że obok mnie stal sąsiad mechanik i pojechał mi po nowy
.
kapturnica, moremi, Żanet, ania.g, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja mam rozpoczęcie roku z przytupem
Młoda poszła do przedszkola, nawet się na mnie nie spojrzała
. Jest tylko jeden problem. Nadal tkwie pod szkołą, bo padł mi akumulator. Bogu dzięki że obok mnie stal sąsiad mechanik i pojechał mi po nowy
.
Od razu po nowy??A nie lepiej na krotko podlaczyc ,zeby odpalil?Trochu taniejNo chyba ,ze swoj zcas juz mial i zakonczyl zywota
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:witam dziewczeta,ja ledwo zywa bo pol nocy spedzilam w szpitalu z corka,wczoraj pod wieczor zaczela krwawic i miala bol brzucha i skurcze jak na @,to niby poczatek 9tego tygodnia,moim zdaniem dopiero 7my ale niech jej bedzie(ostatnia @ miala 1/07) oczywiscie siedzac tam od 8mej na emergency ,do zbadania po szla dopiero ok polnocy,no i powiedzieli ze nic niemoga zrobic ona tez sie niema obwiniac bo nic ie zrobi wiecej,jak tylko czekac,jesli jutro bedzie wieksze krwawienie albo skrzepy to ma wrocic a jesli nie no to na wtorek usg,bo jednak trzeba sprawdzic co tam sie dzieje...!i odeslali do domu,no normalnie myslalam ze wyjde z siebie.tutaj nic nie zrobia jesli to niejest juz 4ty miesiac,bo jak ma cos sie stac to lepeij niech sie teraz stanie,taka naturalna selekcja!Boze ja wiedzialam ze kobity w ciazy w tym kraju maja przechlapane ale zeby az tak!naprawde chyba sie grubo zastanawie czy chce byc tutaj w ciazy.no nic a do pracy trzeba isc...narazie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:45
AsiaPoli, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bisca, bardzo współczuję straty bliskiej osoby.
Asia, wiele razy słyszałam jak to u Was jest. Ludzie tyle narzekają na PL ale pod względem opieki wczesnej ciąży jest u nas o niebo lepiej. Mam nadzieję że u córki wszystko dobrze się skończy.
moremi, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Od razu po nowy??A nie lepiej na krotko podlaczyc ,zeby odpalil?Trochu taniej
No chyba ,ze swoj zcas juz mial i zakonczyl zywota
czyli nie akumulator. Ma potem podjechac i posprawdzac, oby to były świece a nie alternator
Qrwa o pierwszej kazali odebrać Młodą. Zaczyna padać. Co za pech. Dodam że mieszkam na wsi i nie mamy połączenia autobusowego. Szlak by trafiłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 09:58
-
malgos741 wrote:ja tam od jesieni jak dobrze pójdzie to zaczynam z chodakowską ale się zobaczy bo słabe moje samozaparcie tym bardziej że zrąbana z pracy wracam
Ćwiczyłam z Chodakowską, albo raczej z Chodakowską na youtube ;-)3 x w tyg.po pół godziny (skalpel itp)tak się zmobilizowałam i zaparłam, że aż cały miesiąc wytrwałam, co w moim przypadku jest mega długo. Poprawiła mi się wtedy kondycja bo już tak nie sapałam przy kolejnej powtórce no ale... suma sumarum mój słomiany zapał wziął górę i tyle z tego zostało ech...może gdybym tak się zapisała z kimś na zajęcia to razem byłoby raźniej i większa mobilizacjaania.g, Parka, moremi, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Sąsiad najpierw przywiózł kable i równo dały
czyli nie akumulator. Ma potem podjechac i posprawdzac, oby to były świece a nie alternator
Qrwa o pierwszej kazali odebrać Młodą
Osz fak...No nie wesolo Alternator trochu cie skrobnie.... -
Beatka.jk wrote:Cześć dziewczyny!! miłego i w miarę spokojnego dnia
Ćwiczyłam z Chodakowską, albo raczej z Chodakowską na youtube ;-)3 x w tyg.po pół godziny (skalpel itp)tak się zmobilizowałam i zaparłam, że aż cały miesiąc wytrwałam, co w moim przypadku jest mega długo. Poprawiła mi się wtedy kondycja bo już tak nie sapałam przy kolejnej powtórce no ale... suma sumarum mój słomiany zapał wziął górę i tyle z tego zostało ech...może gdybym tak się zapisała z kimś na zajęcia to razem byłoby raźniej i większa mobilizacja
No mi brakuje pary do chodzenia na silownie..Co ktorej z kumpel mowie to oczy z orbit i tekst..Po co?/szkoda kasy!! I magiczne nie chce mi sie
Pewnie przyjdzie mi chodzic:-/ samej ehhh
-
nick nieaktualny