X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja tam od jesieni jak dobrze pójdzie to zaczynam z chodakowską ale się zobaczy bo słabe moje samozaparcie tym bardziej że zrąbana z pracy wracam ;-)
    Mam to samo...

malgos741 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc laski

mysza1975 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Czas do szkoły...brr...nie mogę w to uwierzyć że to 1 września. Rozpoczęcie o 11. Zaraz zaczną kasę od człowieka wyciągać...

Mega, Sabina, kapturnica, moremi, Żanet, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie szybko witam,
    U mnie weekend masakra. Moj M stracil przyjaciela z dziecinstwa. 45 lat, dwojka dzieci w tym chlopiec 4 lata. Zawal serca. Masakra. Wczoraj bylismy u .... Wdowy. Bylismy wszyscy w takim skladzie w jakim sie spotykamy n'a imprezy, urodziny, wesela, kolacje, ale tym razem plakalismy smierc jednego z nas. Jakos nie moge tego ogarnac i strasznie mi zal mojego M :-(

Reni zazdroszcze, chetnie ucieklabym gdzies n'a sloneczko
    Milego dnia wszystkim

Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u mnie rozpoczęcia roku o 9:00. Idę zbierać towarzystwo na śniadanie. Szkoda było mi ich budzić

Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryy i ja sie witam z rana.....U mnie rozpoczecie roku na 11 maja gimnazja...Musze mlodego zaraz z wyra sciagac...Rok szkolny sie zaczyna to ja juz ledwo wstaje -standardzik :-/
    Wreszcie u mnie tempka siegla bruku wiec zakoncze ten cykl najdalej jutro .

Mega, Sabina, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja, my jedno rozpoczęcie na 9, a drugie na 15 ;)
    Zdążę w międzyczasie chałupkę ogarnąć i pranie zrobić. A dzieciak za szczęśliwy nie jest... Muszę ją na obiady zapisać... Ech zaczyna sie.... Jakoś mi te wakacje szybko zleciały...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:18

Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witam sie i ja, my jedno rozpoczęcie na 9, a drugie na 15 ;)
    Zdążę w międzyczasie chałupie ogarnac i pranie zrobić. A dzieciak za szczęśliwy nie jest... Muszę ją na obiady zapisać...

Hah zeby moj chcial obiady w szkole jesc miala bym luzik :(
    A tak pochodzil kilka miesiecy pare lat temu i bylo stanowcze nie, ze zarcie ohydne..To gotuje w domu..

Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hah zeby moj chcial obiady w szkole jesc miala bym luzik :(
    A tak pochodzil kilka miesiecy pare lat temu i bylo stanowcze nie, ze zarcie ohydne..To gotuje w domu..
    moja tez marudzi, czasami jest lepiej bo jej smakuje, czasami jęczy ze obiad paskudny, ale zawsze coś tam ciepłego dziabnie ;)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczeta,ja ledwo zywa bo pol nocy spedzilam w szpitalu z corka,wczoraj pod wieczor zaczela krwawic i miala bol brzucha i skurcze jak na @,to niby poczatek 9tego tygodnia,moim zdaniem dopiero 7my ale niech jej bedzie(ostatnia @ miala 1/07) oczywiscie siedzac tam od 8mej na emergency ,do zbadania po szla dopiero ok polnocy,no i powiedzieli ze nic niemoga zrobic ona tez sie niema obwiniac bo nic ie zrobi wiecej,jak tylko czekac,jesli jutro bedzie wieksze krwawienie albo skrzepy to ma wrocic a jesli nie no to na wtorek usg,bo jednak trzeba sprawdzic co tam sie dzieje...!i odeslali do domu,no normalnie myslalam ze wyjde z siebie.tutaj nic nie zrobia jesli to niejest juz 4ty miesiac,bo jak ma cos sie stac to lepeij niech sie teraz stanie,taka naturalna selekcja!Boze ja wiedzialam ze kobity w ciazy w tym kraju maja przechlapane ale zeby az tak!naprawde chyba sie grubo zastanawie czy chce byc tutaj w ciazy.no nic a do pracy trzeba isc...narazie

Żanet, Parka, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam rozpoczęcie roku z przytupem ;-) Młoda poszła do przedszkola, nawet się na mnie nie spojrzała :-). Jest tylko jeden problem. Nadal tkwie pod szkołą, bo padł mi akumulator. Bogu dzięki że obok mnie stal sąsiad mechanik i pojechał mi po nowy :-O.

kapturnica, moremi, Żanet, ania.g, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja mam rozpoczęcie roku z przytupem ;-) Młoda poszła do przedszkola, nawet się na mnie nie spojrzała :-). Jest tylko jeden problem. Nadal tkwie pod szkołą, bo padł mi akumulator. Bogu dzięki że obok mnie stal sąsiad mechanik i pojechał mi po nowy :-O.

Od razu po nowy??A nie lepiej na krotko podlaczyc ,zeby odpalil?Trochu taniej ;) No chyba ,ze swoj zcas juz mial i zakonczyl zywota

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    witam dziewczeta,ja ledwo zywa bo pol nocy spedzilam w szpitalu z corka,wczoraj pod wieczor zaczela krwawic i miala bol brzucha i skurcze jak na @,to niby poczatek 9tego tygodnia,moim zdaniem dopiero 7my ale niech jej bedzie(ostatnia @ miala 1/07) oczywiscie siedzac tam od 8mej na emergency ,do zbadania po szla dopiero ok polnocy,no i powiedzieli ze nic niemoga zrobic ona tez sie niema obwiniac bo nic ie zrobi wiecej,jak tylko czekac,jesli jutro bedzie wieksze krwawienie albo skrzepy to ma wrocic a jesli nie no to na wtorek usg,bo jednak trzeba sprawdzic co tam sie dzieje...!i odeslali do domu,no normalnie myslalam ze wyjde z siebie.tutaj nic nie zrobia jesli to niejest juz 4ty miesiac,bo jak ma cos sie stac to lepeij niech sie teraz stanie,taka naturalna selekcja!Boze ja wiedzialam ze kobity w ciazy w tym kraju maja przechlapane ale zeby az tak!naprawde chyba sie grubo zastanawie czy chce byc tutaj w ciazy.no nic a do pracy trzeba isc...narazie
    Jak znam zycie piszesz o wyspach...No wiesz..tam abortuja plody do 16tego tygodnia i rzadko kiedy robia cokolwiek jesli jest ponizej tego terminu...Moja kolezanka pojechala w 14tym tygodniu z bolami i krwawieniem ..Blagala o ratunek a oni ze to nie Pl i nie bawia sie w ratowanie niskich ciaz..Masakra... Dodam ,ze kilka godzin pozniej poronila synka...:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:45

AsiaPoli, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, bardzo współczuję straty bliskiej osoby.
    Asia, wiele razy słyszałam jak to u Was jest. Ludzie tyle narzekają na PL ale pod względem opieki wczesnej ciąży jest u nas o niebo lepiej. Mam nadzieję że u córki wszystko dobrze się skończy.

moremi, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Od razu po nowy??A nie lepiej na krotko podlaczyc ,zeby odpalil?Trochu taniej ;) No chyba ,ze swoj zcas juz mial i zakonczyl zywota
    Sąsiad najpierw przywiózł kable i gowno dały :-/ czyli nie akumulator. Ma potem podjechac i posprawdzac, oby to były świece a nie alternator :-/
    Qrwa o pierwszej kazali odebrać Młodą. Zaczyna padać. Co za pech. Dodam że mieszkam na wsi i nie mamy połączenia autobusowego. Szlak by trafił :-I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 09:58

• Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 1 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja tam od jesieni jak dobrze pójdzie to zaczynam z chodakowską ale się zobaczy bo słabe moje samozaparcie tym bardziej że zrąbana z pracy wracam ;-)
    Cześć dziewczyny!! miłego i w miarę spokojnego dnia :-)

Ćwiczyłam z Chodakowską, albo raczej z Chodakowską na youtube ;-)3 x w tyg.po pół godziny (skalpel itp)tak się zmobilizowałam i zaparłam, że aż cały miesiąc wytrwałam, co w moim przypadku jest mega długo. Poprawiła mi się wtedy kondycja bo już tak nie sapałam przy kolejnej powtórce no ale... suma sumarum mój słomiany zapał wziął górę i tyle z tego zostało ech...może gdybym tak się zapisała z kimś na zajęcia to razem byłoby raźniej i większa mobilizacja

ania.g, Parka, moremi, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Sąsiad najpierw przywiózł kable i równo dały :-/ czyli nie akumulator. Ma potem podjechac i posprawdzac, oby to były świece a nie alternator :-/
    Qrwa o pierwszej kazali odebrać Młodą

Osz fak...No nie wesolo Alternator trochu cie skrobnie.... :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka.jk wrote:
    Cześć dziewczyny!! miłego i w miarę spokojnego dnia :-)

Ćwiczyłam z Chodakowską, albo raczej z Chodakowską na youtube ;-)3 x w tyg.po pół godziny (skalpel itp)tak się zmobilizowałam i zaparłam, że aż cały miesiąc wytrwałam, co w moim przypadku jest mega długo. Poprawiła mi się wtedy kondycja bo już tak nie sapałam przy kolejnej powtórce no ale... suma sumarum mój słomiany zapał wziął górę i tyle z tego zostało ech...może gdybym tak się zapisała z kimś na zajęcia to razem byłoby raźniej i większa mobilizacja

No mi brakuje pary do chodzenia na silownie..Co ktorej z kumpel mowie to oczy z orbit i tekst..Po co?/szkoda kasy!! I magiczne nie chce mi sie
    Pewnie przyjdzie mi chodzic:-/ samej ehhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Osz fak...No nie wesolo Alternator trochu cie skrobnie.... :-/
    No właśnie wiem :-/ a wiesz ile jest wydatków na początku szkoły :-O
    Ale jak się ma stary samochód to niestety

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:06

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet mi nie mow Jakis kosmos z wysylanbiem dzieci do szkoly....Ja mialam wlasnie staruszka..A ze czulam ,ze zacznie sie sypac w pore kupilam nowsze..Mysle ,ze mam spokoj z dokladaniem ze3lata minimum...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4267 4268 4269 4270 4271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ