35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jadąc do pracy zastosowałam zasadę PZU czyli przezorny zawsze ubezpieczony i założyłam podpaske. Przyjeżdżam a tu czysto, lekkie plamienie widoczne na papierze... Nie wiem co mam myśleć, wczoraj sobie pochlipalam ze znowu nie udało a dzisiaj nadzieja odżyła, a potem znowu będzie rozpacz... ech jakie to jest wszystko trudne...
mandragora, moremi, samira, EwaT, Pusurek, ania.g, Żanet, Parka, Dorka1979, Viv78, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega a może nie będziesz drugi raz chlipac? Ja też chlipalam jak zobaczyłam czerwone kropki na papierze a następnego dnia wyższa temperatura i pozytywna beta była. Za to trzymam kciuki
w końcu mamy fale a paszcza nie będzie sama w ciąży chodzić
paszczakin, Simba, moremi, Mega, samira, EwaT, ania.g, Żanet, Parka, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ladny dzien, przynajmniej na ta chwile...ciekawe jak dlugo potrwa
Mega, wszystko sie moze wydarzyc
Paszcza, zauwazyc- pewnie zauwazyl, ale jesli nie plotkarz to jest szansa ze sprawa sie nie rypnie
Mysza, mocz wazniejszy niz tapetyciesze sie ze wszystko OK
Mega, ania.g, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki.
Mega zaciskam kciuki żeby się udało
Paszcza ale wpadka w pracyMega, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kurcze nie pomogę, bo slaba jestem w interpretacji, swoich wykresow tez sie dopiero ucze...
-
Pytanie mam do byłych i obecnych ciężarówek bo juz mam schiza. Czy wam w drugim trymestrze twardnial brzuch i jeśli tak to jak często? Ostatnia kroplowe dostałam we wtorek i chyba znowu jakoś dziwnie się czuje. Nie są to takie skurcze jak miałam ale twardnienie po prostu.
Żanet lubi tę wiadomość
-
mandragora wrote:Pytanie mam do byłych i obecnych ciężarówek bo juz mam schiza. Czy wam w drugim trymestrze twardnial brzuch i jeśli tak to jak często? Ostatnia kroplowe dostałam we wtorek i chyba znowu jakoś dziwnie się czuje. Nie są to takie skurcze jak miałam ale twardnienie po prostu.
Mandra, Mi twardniał Braxton -Hicks ujawnił się szybko, brać no-spę lub buscopan, ale ten mocniejszy - forte, odpoczywać. Jak się denerwowałam to nawet często. Takie twardnienie towarzyszy mi przez pól ciąży...
-
mandragora wrote:Pytanie mam do byłych i obecnych ciężarówek bo juz mam schiza. Czy wam w drugim trymestrze twardnial brzuch i jeśli tak to jak często? Ostatnia kroplowe dostałam we wtorek i chyba znowu jakoś dziwnie się czuje. Nie są to takie skurcze jak miałam ale twardnienie po prostu.
p.s. twardnieje nadal ale nie w takim stopniu jak na początku i mam też bóle jak na @ ale lekarz twierdzi że nic się wcześniej nie zapowiada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 10:30
mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Żanet wrote:Mandra, Mi twardniał Braxton -Hicks ujawnił się szybko, brać no-spę lub buscopan, ale ten mocniejszy - forte, odpoczywać. Jak się denerwowałam to nawet często. Takie twardnienie towarzyszy mi przez pól ciąży...
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Pytanie mam do byłych i obecnych ciężarówek bo juz mam schiza. Czy wam w drugim trymestrze twardnial brzuch i jeśli tak to jak często? Ostatnia kroplowe dostałam we wtorek i chyba znowu jakoś dziwnie się czuje. Nie są to takie skurcze jak miałam ale twardnienie po prostu.
O, widze, ze Ania tez odpowiedziala podobnie.ania.g, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam się, ja tez wstalam wczesniej tzn o 5:40 ale tylko po to zeby zmierzyc tempke i potem w kimono
Chcę sie jeszcze powysypiac na zapas bo od poniedzialku wstawanie o swicie do szkoly (na zapas tak jak dziewczyny przed swoimi porodami, poki jeszcze moga bo potem bobas nie da pospac).
Meguś kochana, to jakoś podobnie, bo mi też dziś tempka wróciła w górę, tyle ze ja bez plamień, ale w poprzednich ciazach nigdy nie plamilam wiec "nie taka moja uroda", ale u Ciebie - kto wie? Oby to było zagnieżdżenie, spadek plus plamienie to klasyczny opis.
Ewka80, ja mysle, ze owulacja moze byc jeszcze przed Tobą, ja z reguly miewam po 20 dc.
Miłego dnia!ania.g, Żanet, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość