35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:a mi sie wydaje, ze Bursztyn masz taka sile wewnetrzna.. kurcze, ja tez wolalabym miec ze soba wspierajaca przyjaciole niz mauza.. pod tym wgledem tez jestem chuj nie matka, porod kloci mi sie z seksualnoscia, na szczescie sprawe dawno przerobilismy z chuopem i jemu bycie za sciana nie przeszkadza..
fakt, lepiej miec kogos kto wspiera niz mdleje jak maz tej kumpelki.
A co do porodu i seksulanosci- mam odobne zdanie, jakos tak sie rozmijaja, wiec tez nie wiem czy chcialabym zeby moj chlop w razie czego byl na samym finale a bron Boze zagladal tam gdzie nie trzebamoremi, Bozia3, mysza1975, Parka, kapturnica, samira, ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i foty robil.. i na fejsbuka
wiem, wiem, chuop siedzi tak, ze nie wiedzi, po glowie glaszcze, pot ociera, pomaga oddychac i podziwia dzielnosc.. i rozumiem, ze kobiety tego chca..
a do mnie trafia porod w "byc jak Kazimierz Deyna"..
https://www.youtube.com/watch?v=qwzFSJcYmN8i glosno podziwia dzielnosc, a i tak nikt go nie slucha
P.S. Film fantastycznymysza1975, kapturnica, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Żanet - czy CIebie coś już bierze? Bo mnie się kurna nic nie dzieje....
Bozia, Póki co to tylko zwykły wkurw, na księgową na przykład
Z objawów, mam brzuch na kolanach, ucisk na pachwiny, czasem mam wrażenie, że dziecko samo wypadasikam co 5 min, lekkie rozwolnienie, w nocy chodzę, spać nie mogę, skurcze braxtona jak zawsze...
samira, Bozia3, ania.g, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Żanet, dla mnie to brzmi jak tuż tuż. Całe spektrum zapowiadające poród ☺
Oj Parka, obyś miała rację, że to już blisko, mam schizę, że to moje łożysko przestaje być wydolne, w nocy nasłuchuję i liczę ruchy dzieckaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
kkisia 100 latspełnienia marzen
Dziewczyny dzwonili do nas z osrodka i jak nic sie nie zmieni zaczynamy szkolenie adopcyjne 15.09
Buziakikkisia, Żanet, kapturnica, mysza1975, Pusurek, Parka, samira, Bozia3, mandragora, ania.g, caffe, Bursztyn, Mega, iwcia77, Simba, mama78, malgos741, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykksisia dziekuje
w Malenstwo spod serca to raczej nie wierze ale juz rózne cuda tu widziałam
Mysza ja bym chyba nie zaryzykowała wysyłac swojego meza aby wybierał tapetenie dziwie sie,ze sie "strachasz" !!! ale moze nie bedzie tak źle i jeszcze Cie maż zaskoczy
kapturnica, Parka, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Mysza ja bym chyba nie zaryzykowała wysyłac swojego meza aby wybierał tapete
nie dziwie sie,ze sie "strachasz" !!! ale moze nie bedzie tak źle i jeszcze Cie maż zaskoczy
Też nigdy nie ryzykowałam, ale przejeżdżał koło Castoramy i zobaczył, że są promocje i wstąpił. W sumie to mam nadzieję, że nic mu się nie podoba i że nic nie kupi.inessa, Parka, Bozia3, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Jak sensowna położna to każe chłopu zostać przy glowie rodzącej i nie pozwoli mu zaglądac. Ja taka miałam - trzymała mojego M na odleglosc
Zupelnie inaczej patrzy na mnie teraz ( bohaterka - nawet nie pisnela przy porodzie
) i ma zrozumienie dla piczkinsa.
inessa, Parka, mysza1975, Bozia3, mandragora, caffe, Żanet, iwcia77, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Też nigdy nie ryzykowałam, ale przejeżdżał koło Castoramy i zobaczył, że są promocje i wstąpił. W sumie to mam nadzieję, że nic mu się nie podoba i że nic nie kupi.
kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Też nigdy nie ryzykowałam, ale przejeżdżał koło Castoramy i zobaczył, że są promocje i wstąpił. W sumie to mam nadzieję, że nic mu się nie podoba i że nic nie kupi.
mysza1975, moremi lubią tę wiadomość