X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a mi sie wydaje, ze Bursztyn masz taka sile wewnetrzna.. kurcze, ja tez wolalabym miec ze soba wspierajaca przyjaciole niz mauza.. pod tym wgledem tez jestem chuj nie matka, porod kloci mi sie z seksualnoscia, na szczescie sprawe dawno przerobilismy z chuopem i jemu bycie za sciana nie przeszkadza..
    jednak liczylam na ten czar ;)
    fakt, lepiej miec kogos kto wspiera niz mdleje jak maz tej kumpelki.
    A co do porodu i seksulanosci- mam odobne zdanie, jakos tak sie rozmijaja, wiec tez nie wiem czy chcialabym zeby moj chlop w razie czego byl na samym finale a bron Boze zagladal tam gdzie nie trzeba

moremi, Bozia3, mysza1975, Parka, kapturnica, samira, ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    i foty robil.. i na fejsbuka ;)

wiem, wiem, chuop siedzi tak, ze nie wiedzi, po glowie glaszcze, pot ociera, pomaga oddychac i podziwia dzielnosc.. i rozumiem, ze kobiety tego chca..

a do mnie trafia porod w "byc jak Kazimierz Deyna"..
    https://www.youtube.com/watch?v=qwzFSJcYmN8
    w praktyce to raczej nie siedzi tak zeby nie widzial, bo i tak w pewnym mmomencie wszystko widac, wiec albo wychodzi albo sie odwraca do sciany :) i glosno podziwia dzielnosc, a i tak nikt go nie slucha :)
    P.S. Film fantastyczny :)

mysza1975, kapturnica, Simba, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sensowna położna to każe chłopu zostać przy glowie rodzącej i nie pozwoli mu zaglądac. Ja taka miałam - trzymała mojego M na odleglosc

mysza1975, samira, moremi, Pusurek, ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwłaszcza ze przy porodzie sn to nie tylko dzidziuś wychodzi, jak się coś ma w jelitach, tak nas Bozia stworzyła, że jak przemy to wszystko ☺

mysza1975, samira, moremi, gosia7122, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam jak zwykle kawa
    kisiu wszystkiego naj, spełnienia marzeń xxx
    mnie brzuch napierdala jak na okres może w koncu jakiś cykl sie zacznie

kkisia, mysza1975, Parka, samira, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KKisia, wszystkiego naj :) spełnienia marzeń
    Iwka szczęśliwych powrotów

Dziewczęta, szerokiej zielonej fali jak nie teraz, to w najbliższym czasie :)

Miłego :)

mysza1975, Parka, kapturnica, kkisia, ania.g, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet - czy CIebie coś już bierze? Bo mnie się kurna nic nie dzieje....

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a cholera cie nie bierze? ;)
    ktoś wie co sie dzieje z Reni?

kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, co z Reni, no i co z Polarmiśkiem? ?

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Bozia, Póki co to tylko zwykły wkurw, na księgową na przykład :)
    Z objawów, mam brzuch na kolanach, ucisk na pachwiny, czasem mam wrażenie, że dziecko samo wypada ;) sikam co 5 min, lekkie rozwolnienie, w nocy chodzę, spać nie mogę, skurcze braxtona jak zawsze...

samira, Bozia3, ania.g, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet, dla mnie to brzmi jak tuż tuż. Całe spektrum zapowiadające poród ☺

Żanet lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Żanet, dla mnie to brzmi jak tuż tuż. Całe spektrum zapowiadające poród ☺

Oj Parka, obyś miała rację, że to już blisko, mam schizę, że to moje łożysko przestaje być wydolne, w nocy nasłuchuję i liczę ruchy dziecka :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane <3
    kkisia 100 lat :) spełnienia marzen <3 :)

Dziewczyny dzwonili do nas z osrodka i jak nic sie nie zmieni zaczynamy szkolenie adopcyjne 15.09 :)

Buziaki <3

kkisia, Żanet, kapturnica, mysza1975, Pusurek, Parka, samira, Bozia3, mandragora, ania.g, caffe, Bursztyn, Mega, iwcia77, Simba, mama78, malgos741, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa kciuki za kurs , adoptujecie babla i za chwile jak to przewrotnie bywa bedzicie miec wlasnego

inessa, mysza1975, kapturnica, caffe, Mega, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M wybiera w Castoramie tapety do dziecięcego pokoju. Strach się bać smileys-afraid-445186.gif.

inessa, kapturnica, Parka, ania.g, caffe, Żanet, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741, Dorka1979, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kksisia dziekuje :) w Malenstwo spod serca to raczej nie wierze ale juz rózne cuda tu widziałam :P

Mysza ja bym chyba nie zaryzykowała wysyłac swojego meza aby wybierał tapete :P nie dziwie sie,ze sie "strachasz" !!! ale moze nie bedzie tak źle i jeszcze Cie maż zaskoczy :D

kapturnica, Parka, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mysza ja bym chyba nie zaryzykowała wysyłac swojego meza aby wybierał tapete :P nie dziwie sie,ze sie "strachasz" !!! ale moze nie bedzie tak źle i jeszcze Cie maż zaskoczy :D

Też nigdy nie ryzykowałam, ale przejeżdżał koło Castoramy i zobaczył, że są promocje i wstąpił. W sumie to mam nadzieję, że nic mu się nie podoba i że nic nie kupi.

inessa, Parka, Bozia3, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Jak sensowna położna to każe chłopu zostać przy glowie rodzącej i nie pozwoli mu zaglądac. Ja taka miałam - trzymała mojego M na odleglosc
    Moj sobie zerkal wychodzac z pokoju, az go opierniczalam, zeby sie nie gapil. Ale moj facet jest wyjatkowy - strasznie go ruszylo,widzac ogrom pracy przy porodzie i moj heroizm. ;) Zupelnie inaczej patrzy na mnie teraz ( bohaterka - nawet nie pisnela przy porodzie ;) ) i ma zrozumienie dla piczkinsa. ;)

inessa, Parka, mysza1975, Bozia3, mandragora, caffe, Żanet, iwcia77, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Też nigdy nie ryzykowałam, ale przejeżdżał koło Castoramy i zobaczył, że są promocje i wstąpił. W sumie to mam nadzieję, że nic mu się nie podoba i że nic nie kupi.
    ojtam ojtam, w Castoramie zawsze można oddać.

kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    no ja bym też chyba na to liczyła..;)

mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 4253 4254 4255 4256 4257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ