35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:Paczka spakowana do wysyłki. Oby dały Ci takie rezultaty jak mi.
Miłej nockiDorka1979, iwcia77, ewka80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, zaglądam z rana, ale wieści od Żanet ni ma ...
Co do Acardu, to mnie pod kątem jego brania ginka jakoś specjalnie nie badała, chyba że ktoś ma jakieś schorzenia wykluczając branie. A tak to chyba samemu można brać. W każdym razie nie wpływa na gospodarkę hormonalną czyli od tej strony nic nie popsuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 07:03
ania.g, ewka80, macduska, Sabina, mandragora, mysza1975, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pierwsza !!!
Pani wrocila, wiec zglaszam sie obecna
Sliczne brzuszki mata kobitki, tylko pozazdroscic. Zanet, mysle, ze juz "po wszystkim" mam nadzieje,ze poszlo gladko i dzidzia ma sie swietnie.
Znow poniedzialek ... Pfffff, oby do piatku hihihi. N'a szczescie lato wrocilo (zapowiadaja 31°!)
Milego dnia i tygodnia.
ania.g, ewka80, Mega, macduska, Sabina, iwcia77, mandragora, inessa, Simba, mysza1975, Reni, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja też zaglądam i czekam na wieści od Żanet.
Acard zalecają lekarze profilaktycznie bo poprawia działanie układu krwionośnego. Do kupienia bez recepty. Ja miałam zalecony i do tej pory biorę dwie tabletki rano.macduska, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyZanet tam pewnie ledwie żyje po porodzie pewnie a wy chcecie zeby już relacjonowała. Dajcie jej oddech złapać baby.:-0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 07:32
ania.g, Mega, ewka80, Sabina, iwcia77, kapturnica, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w ogóle to mam kacyka lekkiego po wczorajszym wspomaganiu endometrium.
ło matko! Ależ się w nocy umęczyłam!
Miłego dnia dziewczęta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 18:37
Mega, Sabina, iwcia77, ania.g, mandragora, inessa, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, jako przykładna matka i zona zaraz wyrzucam towarzystwo do szkoły i pracy i idę spac. Jestem nieprzytomna a moje dziecię zażyczylo sobie do szkoły na drugie śniadanie naleśnika z dżemem, więc go smazylam prawie nieprzytomna, chyba dobry będzie
ciekawe co u Zanet.
Miłego poniedziałku wszystkim życzę, ja o 17 zebranie w szkole, znowu bedzie jak na filmie gdzie jest Nemo - daj, daj, daj....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:02
Sabina, iwcia77, ania.g, mandragora, macduska, inessa, moremi, mysza1975, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mega, jestem przykładniejsza od Ciebie. Wyrzuciłam moich 15 minut temu !
zreszta dzieciak sie rozbestwil i mimo ze ma do szkoły rzut beretem to jest tato zawieź mnie
ale już poszli, mogę spać isc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:01
macduska, samira, iwcia77, inessa, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry, spac nie moge...
odpalilam zelazko - bedzie prasowanko
pogoda zapowiada sie sloneczna, wszystkie 4 paczki z krakowa odebrane,wczoraj przebralam rzeczy dla synusia, popralam a dzis posegreguje i poprasuje. czeka mnie pracowity dzien. zaczynam coraz wyrazniej czuc ruchy
ale smieszne uczucie - takie kulanie sie powietrza w brzuchu
Zanet pewnie odsypia trud porodu, wiec uzbroje sie w cierpliwosc...Sabina, samira, kapturnica, inessa, Pusurek, Simba, moremi, mysza1975, Mega, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Witam o poranku
Żanet mam nadzieje ze juz szczęśliwie rozpakowana. U mnie wczoraj miał być taki cudny dzień a wyszło jak zwykle... podarlam się z chuopem i jeszcze babcia zmarła. Tata w rozsypce. Twardy brzuch i skurcze dość silne gotowe ;( teraz chociaż wiem ze to na pewno stres je wywołuje. Może powinnam wyjechać na bezludna wyspę po rozwiązania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 09:01
samira, Parka, Sabina, macduska, caffe, mysza1975, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki kawką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 09:17
Sabina, iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny