Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandra wyrazy współczucia dla ciebie i twojego taty <3

iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozi nie ma...? Bozia zamedluj no sie :)

ewka80, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ja nie chce nic mowic, ale zgodnie za zasada wczesniejszych porodow na forum powinnas urodzic tydzien temu. ;) :P
    Czekamy! ;)

iwcia77, ewka80, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, ja nie miałam żadnych efektów ubocznych po acardzie ani nic mi nie wydłużył.
    Ewa, nie mam pojęcia jak przywrócić cykl. U mnie do tej pory po dwóch porodach @ wracała po ok 5/6 tyg. Pokarm był zawsze w bardzo małej ilości i szybko zanikał, może to też ma wpływ.

iwcia77, EwaT, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet - gratulacje :) DObrze, że wszystko ok i już po....

Więc ja zostaje w tyle - mój leniwiec nie ma zamiaru ruszyć tyłka na razie...:)

Mandra - trudne chwile, ale trzymaj się dzielnie

iwcia77, EwaT, nick nieaktualny, ania.g, moremi, ewka80, mysza1975, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, ja nie chce nic mowic, ale zgodnie za? zasada wczesniejszych porodow na forum powinnas urodzic tydzien temu. ;) :P
    Czekamy! ;)
    no właśnie...a co ja biedna moge poradzić...?? Chyba pójdę do apteki po tą herbatkę z liści malin - czy co?
    Łażę po schodach, łażę na spacery, do tesco na zakupy, sprzątam w domu i gówno..:)

iwcia77, nick nieaktualny, moremi, ewka80, mysza1975, Parka, malgos741, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ty od dzis to nam sie tu musisz codziennie meldowac , twoja nieobecnosc bedzie swiadczyc, ze sie zaczelo :D
    Bozia3 wrote:
    Żanet - gratulacje :) DObrze, że wszystko ok i już po....

Więc ja zostaje w tyle - mój leniwiec nie ma zamiaru ruszyć tyłka na razie...:)

Mandra - trudne chwile, ale trzymaj się dzielnie

nick nieaktualny, moremi, ewka80, mysza1975, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a on w policji pracuje czy jako nauczyciel wychowania fizycznego ? ;D
    To drugie.

iwcia77, moremi, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka nie umiem CI pomóc jak przywrócić cykl...pamiętam, że z powodu szpitala po prostu odstawiłam młodego po 10 miesiącach i jakiś czas potem zanikł mi pokarm i pojawiła się regularna @. Wszystko trwało może z miesiąc po odstawieniu

EwaT, iwcia77, Mega, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• daynerys Przyjaciółka

Wysłany: 8 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet moje gratulacje:):)

ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

34bwe6hhd9swf05a.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Bozia ty od dzis to nam sie tu musisz codziennie meldowac , twoja nieobecnosc bedzie swiadczyc, ze sie zaczelo :D
    ok postaram się - ale dopiero co wstałam...
    nie mogę spać w nocy - jest mi ciasno, duszno, mój A. chrapie, rozpycha się na mnie, więc muszę go bić w nocy co pół godziny łokciem..;) no masakra...wstaję rano rozdrażniona...i dopiero dosypiam jak już oni się porozchodzą....

iwcia77, moremi, ewka80, Mega, Parka, Alis, Bliska 77, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziewczyny poradzcie, chciałam powoli odstawic karmienie....mały i tak sie głównie najada z butli więc jaki sens?jestem osłabiona, włosy wypadają no i chciałam przywrócić cykl...jak myślicie? powinnam coś brac na przywrocenie?
    Ja bym sobie już odpuscila. Skoro cych i tak jest już bardziej dla zabawy to po co się męczyć?
    Jak laktacja się zatrzyma to i cykl sam się unormuje. Ja nic nie bralam. Samo wszystko się ułożyło :-)

nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet gratulacje!
    Moja babcia jak jej pokazywałam pierwszy raz swoje dzieci to miała takie powiedzenie:
    " Niech rośnie Panu Bogu na chwałę a ludziom na pożytek"

nick nieaktualny, moremi, ewka80, mysza1975, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to rzeczywiscie gwizdek jest mu niezbedny - dostarczylas?
    macduska wrote:
    To drugie.

nick nieaktualny, moremi, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, wydaje mi się, że jak odstawisz to @ sama wróci za jakiś czas.

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to rzeczywiscie gwizdek jest mu niezbedny - dostarczylas?
    Własnie wyjeżdżam. a laski.

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja bym sobie już odpuscila. Skoro cych i tak jest już bardziej dla zabawy to po co się męczyć?
    Jak laktacja się zatrzyma to i cykl sam się unormuje. Ja nic nie bralam. Samo wszystko się ułożyło :-)
    a to mleko ktore tam juz jest musze odciągnac czy tak zostawic? sorry za głupie pytania a le nie mam doświadczenia...nie zrobi mi sie z tego stan zapalny?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja przylaczam sie do gratulacji dla Zanet i buziaczki dla Samuela :)

iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a to mleko ktore tam juz jest musze odciągnac czy tak zostawic? sorry za głupie pytania a le nie mam doświadczenia...nie zrobi mi sie z tego stan zapalny?

nie ma glupich pytan nie na wszystkie po prostu znamy odpowiedz :)

a co do odstawienia to mi akurat wszystko sprawnie wrocilo do normy po okolo miesiacu bez zadnych niespodzianek a pokarm po prostu zanikl chociaz nie wiem czy dosyc duzy stres w tym czasie nie pomogl mi w tym wszystkim

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no właśnie...a co ja biedna moge poradzić...?? Chyba pójdę do apteki po tą herbatkę z liści malin - czy co?
    Łażę po schodach, łażę na spacery, do tesco na zakupy, sprzątam w domu i gówno..:)
    To do zestawu doloz moze jeszcze ognisty seks, jak nie pomoze, to sie chlop pewnie ucieszy. ;)
    A moze za malo lazisz po tych schodach? ;) A przysiady robisz?

nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4321 4322 4323 4324 4325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ