35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macduska, ja nie miałam żadnych efektów ubocznych po acardzie ani nic mi nie wydłużył.
Ewa, nie mam pojęcia jak przywrócić cykl. U mnie do tej pory po dwóch porodach @ wracała po ok 5/6 tyg. Pokarm był zawsze w bardzo małej ilości i szybko zanikał, może to też ma wpływ.iwcia77, EwaT, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Żanet - gratulacje
DObrze, że wszystko ok i już po....
Więc ja zostaje w tyle - mój leniwiec nie ma zamiaru ruszyć tyłka na razie...
Mandra - trudne chwile, ale trzymaj się dzielnieiwcia77, EwaT, samira, ania.g, moremi, ewka80, mysza1975, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia, ja nie chce nic mowic, ale zgodnie za? zasada wczesniejszych porodow na forum powinnas urodzic tydzien temu.
Czekamy!
Łażę po schodach, łażę na spacery, do tesco na zakupy, sprzątam w domu i gówno..iwcia77, samira, moremi, ewka80, mysza1975, Parka, malgos741, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia ty od dzis to nam sie tu musisz codziennie meldowac , twoja nieobecnosc bedzie swiadczyc, ze sie zaczeloBozia3 wrote:Żanet - gratulacje
DObrze, że wszystko ok i już po....
Więc ja zostaje w tyle - mój leniwiec nie ma zamiaru ruszyć tyłka na razie...
Mandra - trudne chwile, ale trzymaj się dzielniesamira, moremi, ewka80, mysza1975, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewka nie umiem CI pomóc jak przywrócić cykl...pamiętam, że z powodu szpitala po prostu odstawiłam młodego po 10 miesiącach i jakiś czas potem zanikł mi pokarm i pojawiła się regularna @. Wszystko trwało może z miesiąc po odstawieniu
EwaT, iwcia77, Mega, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Bozia ty od dzis to nam sie tu musisz codziennie meldowac , twoja nieobecnosc bedzie swiadczyc, ze sie zaczelo
nie mogę spać w nocy - jest mi ciasno, duszno, mój A. chrapie, rozpycha się na mnie, więc muszę go bić w nocy co pół godziny łokciem..no masakra...wstaję rano rozdrażniona...i dopiero dosypiam jak już oni się porozchodzą....
iwcia77, moremi, ewka80, Mega, Parka, Alis, Bliska 77, Dorka1979, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:dziewczyny poradzcie, chciałam powoli odstawic karmienie....mały i tak sie głównie najada z butli więc jaki sens?jestem osłabiona, włosy wypadają no i chciałam przywrócić cykl...jak myślicie? powinnam coś brac na przywrocenie?
Jak laktacja się zatrzyma to i cykl sam się unormuje. Ja nic nie bralam. Samo wszystko się ułożyłosamira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja bym sobie już odpuscila. Skoro cych i tak jest już bardziej dla zabawy to po co się męczyć?
Jak laktacja się zatrzyma to i cykl sam się unormuje. Ja nic nie bralam. Samo wszystko się ułożyłoSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:a to mleko ktore tam juz jest musze odciągnac czy tak zostawic? sorry za głupie pytania a le nie mam doświadczenia...nie zrobi mi sie z tego stan zapalny?
nie ma glupich pytan nie na wszystkie po prostu znamy odpowiedz
a co do odstawienia to mi akurat wszystko sprawnie wrocilo do normy po okolo miesiacu bez zadnych niespodzianek a pokarm po prostu zanikl chociaz nie wiem czy dosyc duzy stres w tym czasie nie pomogl mi w tym wszystkimmoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no właśnie...a co ja biedna moge poradzić...?? Chyba pójdę do apteki po tą herbatkę z liści malin - czy co?
Łażę po schodach, łażę na spacery, do tesco na zakupy, sprzątam w domu i gówno..
A moze za malo lazisz po tych schodach?A przysiady robisz?
samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość