35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:
Ewa, Ty mialas wczesniej jakies chece z prolaktyna? Bo jak nie, to zaprzestanie karmienia jako takie chybo powino zatrzymac laktacje. Jak chcesz szybciej/pewniej to musisz sie udac do gina po cos na obnizenie prolaktyny- bromka np. Mi endo mowil, ze jak ostawie leki w II trymestrze (tez biore co ala bromek) to po ciazy nie ma co liczyc na zakonczenie laktacji bez lekow.
Ale bez zadnych wczesniejszych problemow z PRL to laktacja powinna stopniowo zaniknac sama. Nie z dnia na dzien, ale mniej karmienia = mniej pokarmu, wiec mniej karmienia.
iwcia77, EwaT, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a to mleko ktore tam juz jest musze odciągnac czy tak zostawic? sorry za głupie pytania a le nie mam doświadczenia...nie zrobi mi sie z tego stan zapalny?
iwcia77, EwaT, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:a to mleko ktore tam juz jest musze odciągnac czy tak zostawic? sorry za głupie pytania a le nie mam doświadczenia...nie zrobi mi sie z tego stan zapalny?
moremi, iwcia77, EwaT, Sabina, samira, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mala, witamy.. Twoj post przedstawiajacy jakos znikl w obliczu tylu wiadomosci.. ale i tak bedziesz musiala standardowa ankiete wypelnic, co ze staraniami, ile czasu, leczenia, czy wg Ciebie kupy dzieci smierdza, jakie masz cycki i takie tam..
iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:mala, witamy.. Twoj post przedstawiajacy jakos znikl w obliczu tylu wiadomosci.. ale i tak bedziesz musiala standardowa ankiete wypelnic, co ze staraniami, ile czasu, leczenia, czy wg Ciebie kupy dzieci smierdza, jakie masz cycki i takie tam..
moremi, iwcia77, mysza1975, Reni lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bozia, widocznie mlodemu dobrze tam, co ma wylazic
zasugerowala bym seks, ale domyslam sie, ze pewnie malo masz na takie sporty ochoty
moremi, iwcia77, paszczakin, Sabina, ewka80, mysza1975, samira, ania.g, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jak zaczniesz odciągać, to wciąż się będzie uzupełniał....więc najlepiej nic nie robić...ja po prostu przestałam i koniec...i samo się unormowało do miesiąca - stanu zapalnego nie miałam
Chyba, ze tego pokarmu jest juz na styk, to sie nie ma co przejmowac.
Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ewa, ja bym jednak gina zapytała czy poddać się losowi, czy brać coś na zatrzymanie laktacji.
Ja z własnego doświadczenia Ci powiem, ze mi pokarm sam zanikł, ale potem jakieś gówno mi się zrobiło w piersi i miałam cięcie.
Teraz, jeśli samo mi naturalnie nie będzie zanikało, a będę chciała przestać karmić to pójdę po tabsy, bo już nie chcę ryzykować.EwaT, iwcia77, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mala, witamy.. Twoj post przedstawiajacy jakos znikl w obliczu tylu wiadomosci.. ale i tak bedziesz musiala standardowa ankiete wypelnic, co ze staraniami, ile czasu, leczenia, czy wg Ciebie kupy dzieci smierdza, jakie masz cycki i takie tam..
no i przedstawić opinie na temat Puchatka...
dzieki dziewczyny, nie miałąm problemów z prolaktyną, może sie mi jakoś samo unormuje..iwcia77, Simba, mysza1975, Bursztyn, samira, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pusur, a ty kiedy w ciazy odstawilas bromka? bo ja mam endo umowionego na poczatku II trymestru..
jej, jakby tak czlowiek mogl sobie dokladniej zaplanowac zycie to byloby lepiej. moj perfektny plan kopnal w kalendarz jak mi wszytkie blastki przy IVF wybili, miala sobie tam czekac siostra dla Adasia, ja mam miec idealna ciaze i porod bez traumy, karmic 4-5 miechow, walnac leki na przywrocenie cyklu i leciec po siostre mrozaka. A tu dupa. Nie wiem, czy sie na druga stymulacje zdecyduje, bo punkcja bez uspienia to cos, na co trzeba sporo odwagi. Mam nadzieje, ze chociaz Adas wyjdzie jak zaplanowano, bo iaczej zakopie sie w ogrodku i porzuce idee macierzynstwa kompletnie.. -
nick nieaktualnyEwaT wrote:a to mleko ktore tam juz jest musze odciągnac czy tak zostawic? sorry za głupie pytania a le nie mam doświadczenia...nie zrobi mi sie z tego stan zapalny?
EwaT, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mam nadzieje, ze chociaz Adas wyjdzie jak zaplanowano, bo iaczej zakopie sie w ogrodku i porzuce idee macierzynstwa kompletnie..
Paszczu! ty jakies czarnowidztwo uprawiasz! Rozumiem , ze hormony ciazowe ida na jakosc kisilu, ale do ciebie chyba nie dotarl ten radosny fakt, ze bedzie git majonez , ze ty tez bedziesz mamusia
moremi, ewka80, mysza1975, Mega, kapturnica, malgos741, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:pusur, a ty kiedy w ciazy odstawilas bromka? bo ja mam endo umowionego na poczatku II trymestru..
), no i gra. Raczej sie go wczesniej niz pozniej odstawia...
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Pusur gdzie to zdjęcie?
aa już jest
normalnie młodość i witalność Pusurzepięknie wygladasz
Tylko sie nie smiejcie z mojej rozjarzonej geby, ale naprawde bylam uchachana na widok tych grzybow!EwaT, iwcia77, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, ja wiem, ze to nie czas lansu w obliczu czekania na relacje z porodu Zanet, ale musialam!
Taaaaaaaaaaaakie grzyby mamy za domem!
Moze Bozia pozazdrosci, wnerwi sie i urodzi?ja bym zjadła sosiku mmmmmmmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 16:17
Pusurek, ewka80, mysza1975, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Starania na jakis czas musialam przerwac teraz priorytetem jest wykonanie operacji na moje kolanko mam nadzieje ze do konca roku bedzie juz po wszystkim a na pytanie czy kupki dzieci smierdza hahaha odpowiem ze mi one nie przeszkadzaja a co do cyckow dwie male biedroneczki (nie kazda moze miec melony) ale je w pelni akceptujemoremi, Bozia3, mysza1975, Bursztyn, samira, Sabina, Mega, ania.g, kapturnica, malgos741, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość