X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 8 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żanet gratulacje,samuel pięne imię buziaki...... :)

iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

ewka
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet, gratuluję :) niech Wam Samuel zdrowo rośnie <3

Paszczaku, ale Ty żadnych mrozakow nie będziesz potrzebować. Ja czekam do piątku. Masz zakaz bawienia się w czarnowidztwo. To że kota jest czarna nie oznacza, że jest źle. Niedługo powinna przychodzić na przytulaski, a później pilnowanie brzucha się zacznie ;)

Mandra, bardzo współczuję. Moja jedna babcia i jeden dziadek żyją, ale ostatnio mówią o umieraniu. Smutne to i wiem, że nie da się od tego od tak odciąć i przestać myśleć. Może zapytaj lekarza o jakieś delikatne leki uspokajające?
    Ewa, nie wiem jak chcesz cykl przywrócić, jeżeli testu nie zrobiłaś.

EwaT, Simba, iwcia77, mysza1975, ewka80, samira, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Żanet, gratuluję :) niech Wam Samuel zdrowo rośnie <3

Paszczaku, ale Ty żadnych mrozakow nie będziesz potrzebować. Ja czekam do piątku. Masz zakaz bawienia się w czarnowidztwo. To że kota jest czarna nie oznacza, że jest źle. Niedługo powinna przychodzić na przytulaski, a później pilnowanie brzucha się zacznie ;)

Mandra, bardzo współczuję. Moja jedna babcia i jeden dziadek żyją, ale ostatnio mówią o umieraniu. Smutne to i wiem, że nie da się od tego od tak odciąć i przestać myśleć. Może zapytaj lekarza o jakieś delikatne leki uspokajające?
    Ewa, nie wiem jak chcesz cykl przywrócić, jeżeli testu nie zrobiłaś.
    jutro zrobie dla świętego spokoju...z rana

moremi, iwcia77, caffe, Sabina, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym razem sie uda! fakt, nie znam twojej historii staran, moze rzeczywiscie masz powody do obaw, ale ja nadal wierze , ze wszystko bedzie dobrze , do piatku juz niedaleko :)
    paszczakin wrote:
    iwcia, ja sie tyle na ta ciazenaczekalam, tyle razy probowalam z pomoca lekarska, tyle razy slyszalam wiesci zaczynajace sie od "niestety, ale", ze po prostu boje sie uwierzyc, bo jak cos pojdzie nie tak, to moj system tego nie udzwignie.. taka reakcja obronna psychiki, nic nie poradze..

jestem do tego stonia zlasowana, ze sie nawet z tych moich mdlosci ciesze.. chuj, ze mi sie chce rzygac ostatnio 3/4 dnia, podobno to dobrze swiadczy o ciazy...

mysza1975, samira, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

potrzebuje, bo paszcza chciała mieć rodzeństwo dla obecnego potomka :)

iwcia77, mysza1975, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pusur zdenerwowałaś mnie podwójnie...raz tym grzybem , a dwa Twoją sylwetką....jakieś jaja sobie robisz normalnie :)

u nas podobno też wysyp jest....no cóż - za rok młodego pod pachę i do lasu..

iwcia77, Pusurek, mysza1975, ewka80, Bursztyn, samira, Sabina, Mega, kapturnica, macduska, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie niech sie skupi na pierwszym, potem bedzie odpowiedniejszy moment na myslenie o rodzenstwie :)
    Bozia3 wrote:
    potrzebuje, bo paszcza chciała mieć rodzeństwo dla obecnego potomka :)

mysza1975, ewka80, moremi, macduska lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Dzień dobry ;) o godz 5:30 przywitał swiat głośnym płaczem Samuel Jerzy, trochę to trwało i rodziłam na sucho, ale już szczęśliwa, że jest z nami. Waga 3200, dł 55. szczegóły podam jak będziemy w domu. Dziękuję za kciuki ;)

Super! Super! Super!

iwcia77, ewka80, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ok postaram się - ale dopiero co wstałam...
    nie mogę spać w nocy - jest mi ciasno, duszno, mój A. chrapie, rozpycha się na mnie, więc muszę go bić w nocy co pół godziny łokciem..;) no masakra...wstaję rano rozdrażniona...i dopiero dosypiam jak już oni się porozchodzą....

Skąd ja to znam. Więc jak dziewczyny mówią, że śpią ze swoimi maluchami to nie umiem sobie tego wyobrazić. Mój M zawsze zajmuje 7/8 łóżka, niezależnie od tego jak ono jest duże.

iwcia77, ewka80, samira, Sabina, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    pusur zdenerwowałaś mnie podwójnie...raz tym grzybem , a dwa Twoją sylwetką....jakieś jaja sobie robisz normalnie :)

u nas podobno też wysyp jest....no cóż - za rok młodego pod pachę i do lasu..
    Wlasnie takiej reakcji oczekiwalam! :P :D Wnerwisz sie, adrenalina Ci skoczy, pobiegniesz na schody, zrobisz 100 przysiadow, a po poludniu na porodowke! :D ;)
    U mnie tez wysyp i do tego w takich miejscach, ze sie w ogole nie spodziewalam. 100 m od domu?? :D I to same prawdziwki i podbrzybki! I zero konkurencji! :)

iwcia77, mysza1975, caffe, ewka80, samira, Sabina, kapturnica, moremi, BISCA, Bozia3, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki :)
    Melduje sie z roboty (no fuckin comment)
    Zanet - wielkie gratulacje! (tez nie rozumiem porodu na sucho?)
    Pani wrocila :)
    Mandra, trzym sie i uwazaj na Stasia.

Jestem w pracy od dwoch godzin i juz mysle o pojsciu na zwolnienie...
    Milego dnia laski!

Pusurek, iwcia77, mysza1975, EwaT, ewka80, Bursztyn, samira, Sabina, Mega, ania.g, moremi, Bozia3, inessa, macduska, malgos741, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Pusur - jak Ci nie wstyd tak wygladac po porodzie???

Pusurek, iwcia77, mysza1975, Bursztyn, Sabina, moremi, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Skąd ja to znam. Więc jak dziewczyny mówią, że śpią ze swoimi maluchami to nie umiem sobie tego wyobrazić. Mój M zawsze zajmuje 7/8 łóżka, niezależnie od tego jak ono jest duże.
    My spimy w trojeczke. Fakt, ze ja mam czasem 50 cm, bo chlopaki sie pchaja, ale i tak jest najwygodniej. Dzis Adas lezal w poprzek lozka, za cholere nie wiem , jak to zrobil, ale tak kiwal lebkiem, zeby mnie dotykac w ramie. To ja grzecznie i nieruchomo na kanciku lozka, byle tylko spal. I przespal ponad 3 godziny! :)

iwcia77, mysza1975, caffe, Bursztyn, Sabina, kapturnica, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aha Pusur - jak Ci nie wstyd tak wygladac po porodzie???
    Chyba jednak troche mi wstyd... ;)

EwaT, Simba, Sabina, kapturnica, Reni, macduska, malgos741, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czesc Dziewczynki :)
    Melduje sie z roboty (no fuckin comment)
    Zanet - wielkie gratulacje! (tez nie rozumiem porodu na sucho?)
    Pani wrocila :)
    Mandra, trzym sie i uwazaj na Stasia.

Jestem w pracy od dwoch godzin i juz mysle o pojsciu na zwolnienie...
    Milego dnia laski!
    Simba, jednak skomentuje. Pracujesz??? Bog Cie opuscil czy co??? Ty na zwolnienie smigaj kobieto, Twixy dopieszczac. Bosz co za ludzie normalnie...

Simba, caffe, mysza1975, samira, Sabina, kapturnica, moremi, macduska, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, jednak skomentuje. Pracujesz??? Bog Cie opuscil czy co??? Ty na zwolnienie smigaj kobieto, Twixy dopieszczac. Bosz co za ludzie normalnie...
    no nie? też sie dziwie

mysza1975, samira, Sabina, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Yyyyyy no ale o so chodzi?
    Ty od poczatku na zwolnieniu siedzialas?
    Ja dopiero polowa 5ego miesiaca, przeca

samira, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    My spimy w trojeczke. Fakt, ze ja mam czasem 50 cm, bo chlopaki sie pchaja, ale i tak jest najwygodniej. Dzis Adas lezal w poprzek lozka, za cholere nie wiem , jak to zrobil, ale tak kiwal lebkiem, zeby mnie dotykac w ramie. To ja grzecznie i nieruchomo na kanciku lozka, byle tylko spal. I przespal ponad 3 godziny! :)
    Nasz mały śpi w nocy w łóżeczku, bo ja chcę się wyspać :P ale nad ranem, gdy on po ostatnim karmieniu śpi już bardziej czujnie, to go też zabieram na łóżko, bo wtedy właśnie się przytula i nawet gdy się obudzi to zasypia bo wszyscy śpią i on myśli, że tak musi być ;)

Pusurek, mysza1975, Simba, samira, Sabina, moremi, Dorka1979, megan8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chyba jednak troche mi wstyd... ;)
    I cale szczescie.
    Wlasnie sie dzisiaj zwazylam i przekroczylam o 2 kg zakladany limit wakacyjny. Od poczatku przytylam 6,5 kg. Nie wiem, duzo to czy malo?

mysza1975, samira, Sabina, Bozia3, iwcia77, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I cale szczescie.
    Wlasnie sie dzisiaj zwazylam i przekroczylam o 2 kg zakladany limit wakacyjny. Od poczatku przytylam 6,5 kg. Nie wiem, duzo to czy malo?
    mało :P

mysza1975, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4323 4324 4325 4326 4327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ