35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ja bym była napalona jak Twój mąż - ale cudnie...przerabiać, burzyć, remontować, robić po swojemu...dom z potencjałem - cudo
.
moremi, Bliska 77, caffe, mysza1975, Simba, samira, inessa, iwcia77, Dorka1979, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:no Ci kurierzy mają ciekawą pracę...
Pewnie zauważył..
ja ostatnio otwierałam też kurierowi drzwi rano jakoś - jak spałam - byłam goła...dzwonek - kurier...no to ja sru do łazienki po szlafrok...taki normalny, do kolan, biały welurowy z kapturkiem....zawinęłam się na tym moim brzuszysku...on tak dziwnie patrzył...ale wręczył paczkę i poszedł...ja patrzę do lustra - a tam od pępka w dół rozjechane wszystko na jakieś 5-10 cm bo zabrakło materiału i nie objęło ...Myślałam, że padnę ze wstydu..
ale az mnie zgielo ze smiechu!
moremi, Bliska 77, mysza1975, samira, inessa, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:zeby miec w razie czego....
Tutaj dziewczyny się ogłaszają.
I polecam aptekę melissa. Tam inofolic jest najtańszy. Dodatkowo biorę bodymax i efektem ubocznym są ładne, gęste rzęsySabina, Simba, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:w necie najprosciej dorka.. polski model tani polecany nazywa sie klupś
wygooglaj sobie: lozeczko dostawne klupś
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jesteście niesamowite, ale sie urechotalam
Macduska a jak przewieziesz te spermę knura? Zaciekawilas mnie, swini sie zachciało, dobre. A moze jak jej sie chce to lepiej żywego zwierza zostawić a nie w inseminacje sie bawić. Odbieracie swince radość z seksumoremi, mysza1975, samira, inessa, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie mam teraz czasu na szukanie i liczenie, Umówmy się, wieczorem Napiszę co i jak.
napisz na [email protected]
plizmacduska lubi tę wiadomość
-
witajcie
corcia dzis niespokojnie spala ale to pewnie po szczepionkach....starsza w domu z gilem do pasa, zatem wszystko w normie
piszecie o remintach wykanczaniu itp, to prawda, my zaczynalismy od fundamentowale urzadzanie jest najciekawszym "elementem" budowania sie, uwielbiam obmyslac co i jak gdzie i najchetniej co dwa trzy lata zmienialabym wszystko lub wiekszkosc z wystroju domu ale wiadomo - kasa
milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 10:35
ania.g, caffe, mysza1975, moremi, Mega, samira, Bozia3, Bursztyn, inessa, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:EwaT, Moremi napisala ze w Melissie najtaniej
jakos tak dziwnie ze nie spotkalam sie ze by w aptece mieli inofolic albo inofem na biezaco, zawsze musze zamawiac
EwaT, Parka, Bliska 77, moremi, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
ewka -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:niby tak....tylko trzeba w to duzo kasy wpakowac. Chata wyglada w srodku jak skansen z lat 50, dziadki tam mieszkaly przez 55 lat, teraz sie wyprowadzaja do chaty bez schodow bo im ciezko , maja po 80 lat. Mimo tego nigdy nie widzialam tak czystego i zadbanego domu. W domu jest muzeum
Bliska 77, mysza1975, moremi, Sabina, samira, Bursztyn, inessa, iwcia77, Dorka1979, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry w ogole. U mnie deszcz, wiec wstawiam pranie i wlaze pod koc.
Dzis Adamek po zjedzeniu porcji butli ( ciutke wiekszej niz zawsze ) ulal tak przy odbijaniu, ze bylismy oboje do przebrania. Ja mleko mialam w staniku, wszystko w sypialni smierdzi starym twarogiem.
Milego dnia.caffe, paszczakin, Bliska 77, mysza1975, moremi, Sabina, Simba, Mega, samira, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, Parka, macduska lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:witajcie
corcia dzis niespokojnie spala ale to pewnie po szczepionkach....starsza w domu z gilem do pasa, zatem wszystko w normie
Wczoraj zasnął o 17.30 i wstał dzisiaj przed 4... Poleżał i zasnął dalej. Nie wiem ile tak sobie leżał bo pierwsza zasnęłam. Potem wstał o 7. Jakiś maraton spania wczoraj miał.Bliska 77, Pusurek, mysza1975, moremi, Sabina, Simba, Mega, samira, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość