35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Dorka, trzymam kciuki za skuteczność rozmowy
Bisca, nastepnym razem wyślę Ci przepis na szarlotke sypana. Nic łatwiejszego nie ma. I zakalca też nie powinnaś zrobićmoremi, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no Dorka współczuję przebojów z synem. Moja marudzi rano bo jej sie wstać nie chce, nauczyła sie przez wakacje późno chodzić spać i trudno było sie przestawić. Teraz wieczorem jest tak zmęczona ze nawet nie wiem kiedy zasypia, ale rano ia tak słyszę jeszcze 5 minutek
mysza1975, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
współczuję przebojów z chłopakami - mam nadzieje ze mój będzie miał po mnie i będzie chciał chodzić do szkoły
bo jak po tatusia to masakra
Wszystkim miłego dnia życzę. Dziś w planach fryzjer i szkoła rodzeniaoj juz się nie mogę doczekać
Mega, Sabina, caffe, mysza1975, Dorka1979, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A u nas jest jeszcze powiedzonko Z tyłu plecy z przodu plecy Pan Bog stworzyl ja dla hecy
Dzien dobry
Kawka pada jak papuga...W sekundzie
" Jakaś w plecach takaś w dupie wszystko Ci się rusza w kupie"
ale to taczej o takich bez talii...kapturnica, Bozia3, Bliska 77, moremi, mysza1975, Dorka1979, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Też się witam. Od samego rana nerwa już mam, syn mnie zdenerwował bo nie chciał iść do szkoły nawet nie poskutkowało to że mu monitor od komputera zabrałam, dopiero jak z nerwów się rozpłakałam to się ubrał i poszedł. Chyba muszę go wziąć na powazną rozmowę, że nie może mi tak codziennie z rana robić
Milego dnia!
PS. Twixy maja dosyc jazdy samochodem. Wczoraj sie urwalam z pracy i cale popoludnie przelezalam, dzis rano bylo ok, ale jak tylko siadlam za kolko, to jakies fochy w dole brzucha...Mega, Sabina, macduska, Bursztyn, Parka, Bliska 77, moremi, ania.g, caffe, mysza1975, Dorka1979, samira, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam z rana, zdjęcie obrazuje mój nastrój
macduska, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
U mnie sks czyli starość qrwa starość! Strzeliło mi w kręgosłupie szyjnym, boli jak cholera
Z innych wieściwidzialyście wykres Moremi? Będzie zielony jak nic
mandragora, macduska, kapturnica, moremi, Bliska 77, ania.g, caffe, mysza1975, samira, inessa, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Przyznać sie - która zawinela słońce?
deszcz, deszcz dobrze ze ciepło jest
ale później się podzielę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 08:57
Mega, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Ja ja ja ! U nas piękne słońce
ale później się podzielę
ale ty w ciazy wiec musze ci wybaczyć
mysza1975, Dorka1979, iwcia77, mandragora lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witajcie
U mnie sks czyli starość qrwa starość! Strzeliło mi w kręgosłupie szyjnym, boli jak cholera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:06
Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
PS. Twixy maja dosyc jazdy samochodem. Wczoraj sie urwalam z pracy i cale popoludnie przelezalam, dzis rano bylo ok, ale jak tylko siadlam za kolko, to jakies fochy w dole brzucha...
Może to chodzi o pozycję siedzącą - ja miałam to samo od połowy ciąży - jeśli usiadłam tak właśnie jak za kierownicą lub przy stole - od razu bunt był....moze im tam jest ciasno jak jesteś zgięta i muszą przepychać się do góry trochę? Bo samą jazdę powinny lubić - buja je i mogą jakiejś fajnej muzy posłuchać...Mega, Sabina, Simba, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witajcie
Zielonosci by sie przydaly na forum..Jedne sie rozpakowywuja a inne zapakowywuja coby byl bilans wyrownany...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:22
macduska, Sabina, Mega, ania.g, caffe, mysza1975, Dorka1979, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka mój też czasami się buntuje - wprawdzie raczej na szkołę nie - ale np. na sprzątanie pokoju, mycie po sobie garów czy wyniesienie śmieci...
Według mnie podstawa to konsekwencja...jak mu popuścisz - to będzie wiedział, że znowu może...
Tak jak Ty momentalnie i bez dyskusji odcinam kompa, albo obcinam kieszonkowe. Czym innym w tym momencie nie mogę tego wyegzekwować....
Oczywiście pogadać trzeba - jeśli wciąż nie będzie chciał chodzić - może coś tam w szkole jest nie teges - ale nie łatwo Ci powie pewnie o tym - trzeba go wspierać.
Najgorsze co może być to wyręczanie dzieciaków z ich obowiązków...mamusie odrabiają zadania za dzieci, latają do szkoły, kryją je, a potem wyrastają psychiczne niedorobki, których pełno teraz....Sabina, kapturnica, Simba, Bliska 77, caffe, mysza1975, Dorka1979, samira, inessa, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja tak rano conajmniej 6 razy mowie do budzika.. takze lacze sie w bolu z twoja corcia, chociaz mi latwiej, bo budzik latwiej splawic niz mame..
potem już go nigdy nie wyłączałam...
Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość