X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dzień dobry :)
    A jak pada kawka?
    he he he szybko ;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dorka, trzymam kciuki za skuteczność rozmowy :)

Bisca, nastepnym razem wyślę Ci przepis na szarlotke sypana. Nic łatwiejszego nie ma. I zakalca też nie powinnaś zrobić ;)
    to ja tez prosze ;)

moremi, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Dorka współczuję przebojów z synem. Moja marudzi rano bo jej sie wstać nie chce, nauczyła sie przez wakacje późno chodzić spać i trudno było sie przestawić. Teraz wieczorem jest tak zmęczona ze nawet nie wiem kiedy zasypia, ale rano ia tak słyszę jeszcze 5 minutek ;)

mysza1975, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) współczuję przebojów z chłopakami - mam nadzieje ze mój będzie miał po mnie i będzie chciał chodzić do szkoły ;) bo jak po tatusia to masakra ;)
    Wszystkim miłego dnia życzę. Dziś w planach fryzjer i szkoła rodzenia ;) oj juz się nie mogę doczekać ;)

Mega, Sabina, caffe, mysza1975, Dorka1979, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznać sie - która zawinela słońce? ;) deszcz, deszcz dobrze ze ciepło jest

mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A u nas jest jeszcze powiedzonko Z tyłu plecy z przodu plecy Pan Bog stworzyl ja dla hecy ;)
    Dzien dobry :)
    Kawka pada jak papuga...W sekundzie ;D
    A u nas sie mówi tak
    " Jakaś w plecach takaś w dupie wszystko Ci się rusza w kupie"

ale to taczej o takich bez talii...

kapturnica, Bozia3, Bliska 77, moremi, mysza1975, Dorka1979, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana, zdjęcie obrazuje mój nastrój

kapturnica, Mega, moremi, ania.g, mysza1975, Dorka1979, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 9 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana laseczki miłego wtoru :)

Mega, macduska, mysza1975, Dorka1979, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

ewka
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Jezu Polarmis sie utopil !!!!!!
    macduska wrote:

Mega, Sabina, mandragora, macduska, moremi, ania.g, caffe, mysza1975, inessa, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Też się witam. Od samego rana nerwa już mam, syn mnie zdenerwował bo nie chciał iść do szkoły nawet nie poskutkowało to że mu monitor od komputera zabrałam, dopiero jak z nerwów się rozpłakałam to się ubrał i poszedł. Chyba muszę go wziąć na powazną rozmowę, że nie może mi tak codziennie z rana robić
    Co za dziecko - matce z rana pospac nie da do poludnia ;)
    Milego dnia!

PS. Twixy maja dosyc jazdy samochodem. Wczoraj sie urwalam z pracy i cale popoludnie przelezalam, dzis rano bylo ok, ale jak tylko siadlam za kolko, to jakies fochy w dole brzucha...

Mega, Sabina, macduska, Bursztyn, Parka, Bliska 77, moremi, ania.g, caffe, mysza1975, Dorka1979, samira, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie tylko twój. Najchętniej zawinelabym sie pod kocyk a musze siedziec w robocie...

macduska, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)
    U mnie sks czyli starość qrwa starość! Strzeliło mi w kręgosłupie szyjnym, boli jak cholera :-\

Z innych wieści :-) widzialyście wykres Moremi? Będzie zielony jak nic :-D :-D :-D

mandragora, macduska, kapturnica, moremi, Bliska 77, ania.g, caffe, mysza1975, samira, inessa, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Przyznać sie - która zawinela słońce? ;) deszcz, deszcz dobrze ze ciepło jest
    Ja ja ja ! U nas piękne słońce ;) ale później się podzielę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 08:57

Mega, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Ja ja ja ! U nas piękne słońce ;) ale później się podzielę ;)
    no to mamy zlodziejaszka ;) ale ty w ciazy wiec musze ci wybaczyć ;)

mysza1975, Dorka1979, iwcia77, mandragora lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    U mnie sks czyli starość qrwa starość! Strzeliło mi w kręgosłupie szyjnym, boli jak cholera :-\

Z innych wieści :-) widzialyście wykres Moremi? Będzie zielony jak nic :-D :-D :-D
    zerknęłam właśnie i też tak czuję, Moremi tak trzymaj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:06

Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

PS. Twixy maja dosyc jazdy samochodem. Wczoraj sie urwalam z pracy i cale popoludnie przelezalam, dzis rano bylo ok, ale jak tylko siadlam za kolko, to jakies fochy w dole brzucha...

Może to chodzi o pozycję siedzącą - ja miałam to samo od połowy ciąży - jeśli usiadłam tak właśnie jak za kierownicą lub przy stole - od razu bunt był....moze im tam jest ciasno jak jesteś zgięta i muszą przepychać się do góry trochę? Bo samą jazdę powinny lubić - buja je i mogą jakiejś fajnej muzy posłuchać...:)

Mega, Sabina, Simba, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Ano widzialy ;) Zielonosci by sie przydaly na forum..Jedne sie rozpakowywuja a inne zapakowywuja coby byl bilans wyrownany...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:22

macduska, Sabina, Mega, ania.g, caffe, mysza1975, Dorka1979, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka mój też czasami się buntuje - wprawdzie raczej na szkołę nie - ale np. na sprzątanie pokoju, mycie po sobie garów czy wyniesienie śmieci...
    Według mnie podstawa to konsekwencja...jak mu popuścisz - to będzie wiedział, że znowu może...
    Tak jak Ty momentalnie i bez dyskusji odcinam kompa, albo obcinam kieszonkowe. Czym innym w tym momencie nie mogę tego wyegzekwować....:)
    Oczywiście pogadać trzeba - jeśli wciąż nie będzie chciał chodzić - może coś tam w szkole jest nie teges - ale nie łatwo Ci powie pewnie o tym - trzeba go wspierać.
    Najgorsze co może być to wyręczanie dzieciaków z ich obowiązków...mamusie odrabiają zadania za dzieci, latają do szkoły, kryją je, a potem wyrastają psychiczne niedorobki, których pełno teraz....

Sabina, kapturnica, Simba, Bliska 77, caffe, mysza1975, Dorka1979, samira, inessa, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tak rano conajmniej 6 razy mowie do budzika.. takze lacze sie w bolu z twoja corcia, chociaz mi latwiej, bo budzik latwiej splawic niz mame..
    no ja też...raz jak spławiłam budzik, to się obudziłam w okolicach południa...:) potem już go nigdy nie wyłączałam...

Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Juz mi nawet kawa rano prawie nie pomaga....
    Moremi, kciuki :)
    Pogodnego dnia Kobitki

Simba, macduska, Sabina, Mega, Bliska 77, mysza1975, samira, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4336 4337 4338 4339 4340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ