35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Porod na sucho to:
1. Nie posmarowala ( nie dala w lape )
2. Faktycznie brak flaszki
3. Wysychalo jej w gardle ( bo brak flaszki )
4. Nie dali znieczulenia
5. Juz sama nie wiem...
iwcia77, ania.g, ewka80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:przystawic z drugiej strony
musisz sie przesiasc na jednoosobowy tapczan i takie lozeczka z dwoch stron.. A mauz na sofe
a tak serio- dwa tez wchodza
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
na kobiety z malym biustem wola sie potocznie -Tereska ( bo rymuje sie z deska - z przodu deska z tylu deska
)- chyba to o to chodzi
macduska wrote:oswieć mnie ciemną o co kaman z tymi Tereskami?macduska, Mega, moremi, kapturnica, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No wlasnie, normalne, ze najpierw wody, potem rodzimy. Jesli wody nie odejda, to sie robi amniotomnie, podczas parcia juz dawno jest sucho przeciez.
Mi usuneli wody, a za 10 godzin urodzilam, to tez na sucho?ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:szczerze mówiąc to pierwszy raz o czymś takim słyszę...bo chyba rzadko się zdarza, że wody odchodzą podczas mocnych skurczy...zwykle odchodzą wody, a dopiero potem kobita się męczy ze skurczami i silnymi i partymi...
ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:na kobiety z malym biustem wola sie potocznie -Tereska ( bo rymuje sie z deska - z przodu deska z tylu deska
)- chyba to o to chodzi
Dzien dobry
Kawka pada jak papuga...W sekundzieania.g, Dorka1979, ewka80, moremi, Sabina, mandragora, macduska, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam we wtorkowy poranek
Nadrobilam wczorajsze posty. Tematem wczorajszej lekcji byla kupa przepani ? Hihihi
Zanet, gratulacje !!!!!! Zdroweczka dla Ciebie i synka
Jà wlasnie dopiekam parodie jakiegos jablecznika bo w pracy robimy konkurs. Zgodzilam sie nie po to zeby wy grac (nie umiem piec) ale dlatego ze caly tydzien bede probowala pysznosci kolegow i kolezanek z biura. Jà wybralam przepis : latwy jablecznik. Przedewszystkim dlatego ze bylo "latwy"w tytule
Wlasnie przerkoilam i zakalec. Masakra. Probuje dopiekac i sie smieje sama do siebie bo wiem ze mnie krytyka nie ominie.
Milego dnia dziewczynki.kapturnica, Dorka1979, ewka80, moremi, Mega, Sabina, macduska, Simba, Parka, Bliska 77, caffe, mysza1975, samira, inessa, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż się witam. Od samego rana nerwa już mam, syn mnie zdenerwował bo nie chciał iść do szkoły nawet nie poskutkowało to że mu monitor od komputera zabrałam, dopiero jak z nerwów się rozpłakałam to się ubrał i poszedł. Chyba muszę go wziąć na powazną rozmowę, że nie może mi tak codziennie z rana robić
ewka80, kapturnica, ania.g, Mega, Sabina, macduska, Parka, Bliska 77, caffe, mysza1975, samira, iwcia77, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dorka no to wspolczuje takich przebojow..A szkola tak naprawde to sie jeszcze dobrze nie zaczela..
Moze ma jakies problemy z chlopakami, albo zawiedziona milosc??Przyczyna niecheci musi jakas przeciez byc i rzadko u nich wynika to tylko z tego ,ze sie im jedynie nie chce wstac z lozka...Tak jak piszesz wez go na porzadna rozmowe..Teraz nastolatki bywaja naprawde okrutni..Moze jest jakis glebszy problem u niego...
Dorka1979, Mega, caffe, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka, trzymam kciuki za skuteczność rozmowy
Bisca, nastepnym razem wyślę Ci przepis na szarlotke sypana. Nic łatwiejszego nie ma. I zakalca też nie powinnaś zrobićkapturnica, Mega, BISCA, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam
Dorka, u mnie też kiedyś było zabieranie monitora. Sprawdź czy za niechęcią chodzenia do szkoły nie kryje się jakaś głębsza sprawa.
Moja młodsza zwana Misią ma dziś do szkoły na 11:35, mogę sobie spokojnie kawkę wypić i zrobić przegląd netu.
Miłego dniakapturnica, Mega, Sabina, Parka, mysza1975, Dorka1979, inessa lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4