35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:masz alergie na inne nasienia??
Bozia3, EwaT, macduska, Mega, iwcia77, Sabina, ewka80 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Poczytałam trochę i muszę sobie zamówić ten olejek ze słodkich migdałów. Ten arganowy tez dobry, ale kurka troszku drogi
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:to zdaje się nie chodzi o to, że przesrane ziarna nadają jej lepszy smak - tylko o to, że to zwierze robi naturalną selekcję najwyższej jakości ziaren - bo z wielkiej ilości wybiera i pożera tylko te najlepsze...
tak mi przynajmniej wytłumaczyl to mój A. - ale nie wiem, gdzie leży prawda...
W skrócie : zwierz żre najlepsze a po przetrawieniu tracą one gorycz itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 22:40
Bozia3, Mega, iwcia77, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Poczytałam trochę i muszę sobie zamówić ten olejek ze słodkich migdałów. Ten arganowy tez dobry, ale kurka troszku drogi
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Obydwaj!
jeden spi a drugi szykuje sie do spania
Tomuś jest taki słodki że masakra, zaczyna sie coraz częściej usmiechać i głużyćmysza1975, Mega, Bozia3, samira, macduska, iwcia77, moremi, kapturnica, ania.g, Sabina, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jak zaczniesz odciągać, to wciąż się będzie uzupełniał....więc najlepiej nic nie robić...ja po prostu przestałam i koniec...i samo się unormowało do miesiąca - stanu zapalnego nie miałam
EwaT, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:A szwagierką mi opowiadała, że coraz dłuższe odstępy robiła między ściąganiem i pokarm tak jej zanikł
moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny