35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Ja też, ale jeszcze trzeba wytrzymać.Ja przynajmniej ze 2 tygodnie aż skończymy remont, bo teraz to nawet łóżeczka nie ma gdzie postawić.
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
witajcie,
ja dopiero teraz bo dzien pelen wrazen dla Agaty, rano usg bioderek, po poludniu szczepienie, starsza cos przeziebiona...
Zanet, ogromne gratulacje
Ewa, nie wiem czy dziewczyny juz o tym pisaly, mozee przeoczylam ale na zatrzymanie laktacji dobra jest szalwia, poczytajinessa, mysza1975, macduska, iwcia77, ania.g, samira, Sabina, Mega, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzwonili dziś do nas z osrodka adopcyjnego aby potwierdzić,że za tydzien napewno zaczynamy szkolenie
cieszymy sie bardzo ale też mamy troche różnych obaw.
A u nas jest na dworze teraz 19 stopni i tak jakos burzowo poprzedniej nocy burza przeszła wiec pewni dziec również za to bedzie duuużżżo grzybowBliska 77, moremi, mysza1975, malgos741, macduska, Bozia3, iwcia77, Pusurek, ania.g, samira, Sabina, Mega, megan8, BISCA, caffe, Niuta lubią tę wiadomość
-
co do samego "pierwszego powitania", to prawda ze to cudowne wydarzenie jedyne w swoim rodzaju i choc czesto mowie ze faceci maja duzo latwiej w zyciu to tego moga nam pozazdroscic, nic nie jest w stanie zastapic i opisac uczuc towarzyszacych wlasnie przy pierwszym spotkaniu, ostatnio mowilam o tym mezowi, ten zapach ta skorka, cos niepowtarzalnego i jedynego w swoim rodzaju i dla takiej chwili warto zrobic wszystko co w naszej mocy
mysza1975, macduska, Bozia3, iwcia77, samira, Bursztyn, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Mandra trzymaj sie dla maluszka!
dziewczyny poradzcie, chciałam powoli odstawic karmienie....mały i tak sie głównie najada z butli więc jaki sens?jestem osłabiona, włosy wypadają no i chciałam przywrócić cykl...jak myślicie? powinnam coś brac na przywrocenie?EwaT, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Dzień dobry
o godz 5:30 przywitał swiat głośnym płaczem Samuel Jerzy, trochę to trwało i rodziłam na sucho, ale już szczęśliwa, że jest z nami. Waga 3200, dł 55. szczegóły podam jak będziemy w domu. Dziękuję za kciuki
mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i jeszcze mam gości trzeci dzień bo moja mama ma imieniny dzisiaj. Właśnie saczę winko, białe tym razem. Wasze zdrowie dziewczyny!!!!
iwcia77, malgos741, EwaT, mysza1975, Bozia3, Pusurek, inessa, samira, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A właściwie na co Ci ten okres tak szybko Ewa? Ja po drugim nie miałam ze dwa lata fajnie było przynajmniej brzuch mnie nie bolał.
Chcesz mieć jeszcze jedno bobo?
jakies poty mnie oblewaja , głowa boli, czuje sie jakbym miała to coś na 'm'
czego nie wolno tutaj wymawiaciwcia77, Bozia3, Sabina, samira, mysza1975, macduska, Bliska 77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ja od początku stosuję olejek ze słodkich migdałów i póki co jest ok.
kapturnica, moremi, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
a no własnie
byłam i stamtąd na lotnisko
w sprawie halki..powiem tak .. miałyście rację
silikon nie zadziałał, bo miałam pończochy i nie miał do czego się przykleić
dobrze, że nie dałam za nią 250 tyle ile kosztuje w sklepie, bo bym się wkur..a
no ale mam kawałek tyłka więc na nim się zatrzymała
talia cycki brzuch zajebiaszcza sprawa
Bozia3 wrote:Reni czy Ty już byłaś na tym weselu siostry??Bozia3, samira, mysza1975, Sabina, moremi, Bliska 77, inessa, Mega, Parka, paszczakin, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa używam oleku arganowego w czystej postaci, takiego co można go też jeść.REWELACJA. Nawilża baaardzo, wygładza i sama nie wiem co jeszcze robi ale powiem tyle, ze od wiosny nie kupiłam żadnego kremu do twarzy bo wystarcza ten olejek raz na kilka dni. No chyba ,ze rano po podkład jakieś mazidło.
Naprawdę polecam. Dodam,że nie jestem dystrybutorem olejku na Polskę, to nie jest reklama.moremi, samira, EwaT, Bozia3, mysza1975, daynerys, ania.g, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Ja używam też olejku arganowego do włosów. I tak mam mopa na głowie
Nie miałam do tej pory pmsa, ale ostatnie dni to jakaś masakra jest. Obrażam się o byle co na męża, robię mu karczemne awantury, dzisiaj się wkurzyłam podczas rozmowy telefonicznej z debilnym dyrektorem-lekarzem (całe szczęście, że się opanowałam i skończyłam rozmowę "niemamyoczymrozmawiaćdowidzenia"), a na dodatek brzuch mnie tak nap...a, że aż chodzę zgięta wpół (skurcze mięśni brzucha). No i ta płaczliwość. I pryszcze. Już normalnie @ nie mogę się doczekać.Sabina, samira, Bozia3, mysza1975, macduska, Bliska 77, Mega, paszczakin, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:a no własnie
byłam i stamtąd na lotnisko
w sprawie halki..powiem tak .. miałyście rację
silikon nie zadziałał, bo miałam pończochy i nie miał do czego się przykleić
dobrze, że nie dałam za nią 250 tyle ile kosztuje w sklepie, bo bym się wkur..a
no ale mam kawałek tyłka więc na nim się zatrzymała
talia cycki brzuch zajebiaszcza sprawa
dobrze że kupiłaś nowa kiece i nie poszłas w tej w której było widać cellulit na przeponieBozia3, Reni, moremi, mysza1975, macduska, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja używam oleku arganowego w czystej postaci, takiego co można go też jeść.REWELACJA. Nawilża baaardzo, wygładza i sama nie wiem co jeszcze robi ale powiem tyle, ze od wiosny nie kupiłam żadnego kremu do twarzy bo wystarcza ten olejek raz na kilka dni. No chyba ,ze rano po podkład jakieś mazidło.
Naprawdę polecam. Dodam,że nie jestem dystrybutorem olejku na Polskę, to nie jest reklama.
cyt.:
"Tradycyjna metoda wytwarzanie polega na zmieleniu w ręcznych żarnach ziaren owoców drzewa arganowego do oleistej pasty, z której ręcznie wyciska się olej. Ponieważ ziarna trudno otworzyć zbiera się je wyplute lub wydalone w odchodach przez kozy. Następnie oczyszcza się je, rozłupuje, suszy się, praży, dodaje wodę i dopiero mieli."
my to zawsze coś tu mamy nie tak....temat gówna jest jakąś jednak myślą przewodnią...Reni, kapturnica, EwaT, samira, moremi, mysza1975, macduska, inessa, Mega, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja używam też olejku arganowego do włosów. I tak mam mopa na głowie
Nie miałam do tej pory pmsa, ale ostatnie dni to jakaś masakra jest. Obrażam się o byle co na męża, robię mu karczemne awantury, dzisiaj się wkurzyłam podczas rozmowy telefonicznej z debilnym dyrektorem-lekarzem (całe szczęście, że się opanowałam i skończyłam rozmowę "niemamyoczymrozmawiaćdowidzenia"), a na dodatek brzuch mnie tak nap...a, że aż chodzę zgięta wpół (skurcze mięśni brzucha). No i ta płaczliwość. I pryszcze. Już normalnie @ nie mogę się doczekać.mysza1975, macduska, inessa, Mega, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
a cellulitu akurat na przeponie nie mam... ale nic mnie tak nie wkurza jak odznaczające się gacie czy stanik..
EwaT wrote:dobrze że kupiłaś nowa kiece i nie poszłas w tej w której było widać cellulit na przeponieEwaT, moremi, mysza1975, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość