X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Ja też, ale jeszcze trzeba wytrzymać.Ja przynajmniej ze 2 tygodnie aż skończymy remont, bo teraz to nawet łóżeczka nie ma gdzie postawić.
    U mnie dziś dopiero pierwsza warstwa lakieru do podłogi położona. A w środę kupujemy farby do ścian.

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    ja dopiero teraz bo dzien pelen wrazen dla Agaty, rano usg bioderek, po poludniu szczepienie, starsza cos przeziebiona...
    Zanet, ogromne gratulacje :)
    Ewa, nie wiem czy dziewczyny juz o tym pisaly, mozee przeoczylam ale na zatrzymanie laktacji dobra jest szalwia, poczytaj

inessa, mysza1975, macduska, iwcia77, ania.g, samira, Sabina, Mega, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonili dziś do nas z osrodka adopcyjnego aby potwierdzić,że za tydzien napewno zaczynamy szkolenie :)
    cieszymy sie bardzo ale też mamy troche różnych obaw.
    A u nas jest na dworze teraz 19 stopni i tak jakos burzowo poprzedniej nocy burza przeszła wiec pewni dziec również za to bedzie duuużżżo grzybow :)

Bliska 77, moremi, mysza1975, malgos741, macduska, Bozia3, iwcia77, Pusurek, ania.g, samira, Sabina, Mega, megan8, BISCA, caffe, Niuta lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do samego "pierwszego powitania", to prawda ze to cudowne wydarzenie jedyne w swoim rodzaju i choc czesto mowie ze faceci maja duzo latwiej w zyciu to tego moga nam pozazdroscic, nic nie jest w stanie zastapic i opisac uczuc towarzyszacych wlasnie przy pierwszym spotkaniu, ostatnio mowilam o tym mezowi, ten zapach ta skorka, cos niepowtarzalnego i jedynego w swoim rodzaju i dla takiej chwili warto zrobic wszystko co w naszej mocy

mysza1975, macduska, Bozia3, iwcia77, samira, Bursztyn, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, fajnie ze cos sie dzieje w Waszej sprawie, powodzenia <3

inessa, mysza1975, samira, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Mandra trzymaj sie dla maluszka!
    dziewczyny poradzcie, chciałam powoli odstawic karmienie....mały i tak sie głównie najada z butli więc jaki sens?jestem osłabiona, włosy wypadają no i chciałam przywrócić cykl...jak myślicie? powinnam coś brac na przywrocenie?
    Myślę że lekarz może Ci przyspieszyć okres mi za każdym razem proponowano

EwaT, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Dzień dobry ;) o godz 5:30 przywitał swiat głośnym płaczem Samuel Jerzy, trochę to trwało i rodziłam na sucho, ale już szczęśliwa, że jest z nami. Waga 3200, dł 55. szczegóły podam jak będziemy w domu. Dziękuję za kciuki ;)
    Moje gratulacje

mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    F

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 13:56

iwcia77, EwaT, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze mam gości trzeci dzień bo moja mama ma imieniny dzisiaj. Właśnie saczę winko, białe tym razem. Wasze zdrowie dziewczyny!!!!

iwcia77, malgos741, EwaT, mysza1975, Bozia3, Pusurek, inessa, samira, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A właściwie na co Ci ten okres tak szybko Ewa? Ja po drugim nie miałam ze dwa lata fajnie było przynajmniej brzuch mnie nie bolał.
    Chcesz mieć jeszcze jedno bobo?
    dla zdrowia psychicznego
    jakies poty mnie oblewaja , głowa boli, czuje sie jakbym miała to coś na 'm'
    czego nie wolno tutaj wymawiac

iwcia77, Bozia3, Sabina, samira, mysza1975, macduska, Bliska 77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Ja od początku stosuję olejek ze słodkich migdałów i póki co jest ok.
    i ja to samo - mam nawet wrażenie, że wygładziły mi się stare rozstępy - ale to może być złudzenie - bo pewnie się po prostu rozciągnęło wszystko...jak się to zbiegnie po porodzie to te harmonijki wszelakie znów będą mi zatruwać życie :)

kapturnica, moremi, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni czy Ty już byłaś na tym weselu siostry??

Reni, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, cieszę się i <3 jestem z Wami.

mysza1975, inessa lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no własnie
    byłam i stamtąd na lotnisko

w sprawie halki..powiem tak .. miałyście rację
    silikon nie zadziałał, bo miałam pończochy i nie miał do czego się przykleić
    dobrze, że nie dałam za nią 250 tyle ile kosztuje w sklepie, bo bym się wkur..a
    no ale mam kawałek tyłka więc na nim się zatrzymała
    talia cycki brzuch zajebiaszcza sprawa
    Bozia3 wrote:
    Reni czy Ty już byłaś na tym weselu siostry??

Bozia3, samira, mysza1975, Sabina, moremi, Bliska 77, inessa, Mega, Parka, paszczakin, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam oleku arganowego w czystej postaci, takiego co można go też jeść.REWELACJA. Nawilża baaardzo, wygładza i sama nie wiem co jeszcze robi ale powiem tyle, ze od wiosny nie kupiłam żadnego kremu do twarzy bo wystarcza ten olejek raz na kilka dni. No chyba ,ze rano po podkład jakieś mazidło.

Naprawdę polecam. Dodam,że nie jestem dystrybutorem olejku na Polskę, to nie jest reklama.

moremi, samira, EwaT, Bozia3, mysza1975, daynerys, ania.g, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam też olejku arganowego do włosów. I tak mam mopa na głowie ;)

Nie miałam do tej pory pmsa, ale ostatnie dni to jakaś masakra jest. Obrażam się o byle co na męża, robię mu karczemne awantury, dzisiaj się wkurzyłam podczas rozmowy telefonicznej z debilnym dyrektorem-lekarzem (całe szczęście, że się opanowałam i skończyłam rozmowę "niemamyoczymrozmawiaćdowidzenia"), a na dodatek brzuch mnie tak nap...a, że aż chodzę zgięta wpół (skurcze mięśni brzucha). No i ta płaczliwość. I pryszcze. Już normalnie @ nie mogę się doczekać.

Sabina, samira, Bozia3, mysza1975, macduska, Bliska 77, Mega, paszczakin, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a no własnie
    byłam i stamtąd na lotnisko

w sprawie halki..powiem tak .. miałyście rację
    silikon nie zadziałał, bo miałam pończochy i nie miał do czego się przykleić
    dobrze, że nie dałam za nią 250 tyle ile kosztuje w sklepie, bo bym się wkur..a
    no ale mam kawałek tyłka więc na nim się zatrzymała
    talia cycki brzuch zajebiaszcza sprawa

dobrze że kupiłaś nowa kiece i nie poszłas w tej w której było widać cellulit na przeponie

Bozia3, Reni, moremi, mysza1975, macduska, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja używam oleku arganowego w czystej postaci, takiego co można go też jeść.REWELACJA. Nawilża baaardzo, wygładza i sama nie wiem co jeszcze robi ale powiem tyle, ze od wiosny nie kupiłam żadnego kremu do twarzy bo wystarcza ten olejek raz na kilka dni. No chyba ,ze rano po podkład jakieś mazidło.

Naprawdę polecam. Dodam,że nie jestem dystrybutorem olejku na Polskę, to nie jest reklama.

cyt.:
    "Tradycyjna metoda wytwarzanie polega na zmieleniu w ręcznych żarnach ziaren owoców drzewa arganowego do oleistej pasty, z której ręcznie wyciska się olej. Ponieważ ziarna trudno otworzyć zbiera się je wyplute lub wydalone w odchodach przez kozy. Następnie oczyszcza się je, rozłupuje, suszy się, praży, dodaje wodę i dopiero mieli."

my to zawsze coś tu mamy nie tak....temat gówna jest jakąś jednak myślą przewodnią...:)

Reni, kapturnica, EwaT, samira, moremi, mysza1975, macduska, inessa, Mega, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja używam też olejku arganowego do włosów. I tak mam mopa na głowie ;)

Nie miałam do tej pory pmsa, ale ostatnie dni to jakaś masakra jest. Obrażam się o byle co na męża, robię mu karczemne awantury, dzisiaj się wkurzyłam podczas rozmowy telefonicznej z debilnym dyrektorem-lekarzem (całe szczęście, że się opanowałam i skończyłam rozmowę "niemamyoczymrozmawiaćdowidzenia"), a na dodatek brzuch mnie tak nap...a, że aż chodzę zgięta wpół (skurcze mięśni brzucha). No i ta płaczliwość. I pryszcze. Już normalnie @ nie mogę się doczekać.
    A Ty jesteś pewna, że to PMS a nie hormony ciążowe? He? ;)

mysza1975, macduska, inessa, Mega, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a cellulitu akurat na przeponie nie mam... ale nic mnie tak nie wkurza jak odznaczające się gacie czy stanik..
    EwaT wrote:
    dobrze że kupiłaś nowa kiece i nie poszłas w tej w której było widać cellulit na przeponie

EwaT, moremi, mysza1975, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 4332 4333 4334 4335 4336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ