35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a moze to jednak byla przenosnia, ze bez znieczulenia.. bo Zanet pisala wczesniej, ze w jej szpitalu rodzi sie na zywca
paszczakin, mysza1975, kapturnica, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
jak mówi stare przysłowie pszczół - kto ma sucho temu palec w ucho.. i po problemie..Pusurek wrote:Ja caly czas tak mysle. Ze tu nie zadne wody plodowe, tu jakis inny czynnik zagral, a my sie glowimy.
Flaszka, kupa, w pysku sucho, cokolwiek.
Zanet pisz, jak bylo, zanim tu w obled popadniemy!paszczakin, mysza1975, kapturnica, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
to przesrane! ja tam żywca nie lubię
powiedziałabym nawet, że za piwem nie przepadam
paszczakin wrote:a moze to jednak byla przenosnia, ze bez znieczulenia.. bo Zanet pisala wczesniej, ze w jej szpitalu rodzi sie na zywcaiwcia77, mysza1975, kapturnica, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nie .. jest tylko jeden na Wawelu...yyyyy słaby żart.. ale mnie zawsze bawiPusurek wrote:Ja bym tez wolala Okocim, mowiac szczerze. Albo zimnego Lecha. Pewnie nie mieli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 18:44
Pusurek, Niuta, mysza1975, kapturnica, Mega, moremi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Mam tak napięta skórę na brzuchu że mam wrażenie jakby miała zaraz pęknąć. Do tego swędzi. A tu jeszcze z miesiąc. Smaruję skórę i nawilżam i nic
Pewnie nic Ci nie jest . Nie chcę Cię straszyć broń Boże.ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Mam tak napięta skórę na brzuchu że mam wrażenie jakby miała zaraz pęknąć. Do tego swędzi. A tu jeszcze z miesiąc. Smaruję skórę i nawilżam i nic
Ja od początku stosuję olejek ze słodkich migdałów i póki co jest ok.iwcia77, ania.g, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wypadło to z zadan do zrobienia..nie da się jej już podpalić, bo pilnuje jej straż miejska ....
Reni lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Głównym objawem cholestazy jest uciążliwy świąd skóry, który czasem pojawia się już w 25. tygodniu ciąży. Nasilenie dolegliwości występuje wieczorem i w nocy, bywa często przyczyną bezsenności. 20 proc. chorych kobiet skarży się też na mdłości, wymioty i utratę łaknienia. Nie każde swędzenie jest niepokojące, ale gdy utrzymuje się przez kilka dni i jest uporczywe, trzeba zgłosić się do lekarza. Dopiero po badaniach krwi oraz wykluczeniu innych przyczyn świądu może on stwierdzić wystąpienie choroby.
Skojarzyło mi się bo moja koleżanka to miała.samira lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Na razie położyłam kolejną warstwę balsamu do bardzo suchej skóry i jest lepiej. Przy cholestazie najpierw swędzą nogi, ręce i szyja. Tak przynajmniej miałam w pierwszej ciąży.
pomagało mi wapno przed snem...2 tablety minimum rozpuszczone w wodziemoremi, macduska, iwcia77, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ja od początku stosuję olejek ze słodkich migdałów i póki co jest ok.
malgos741, kapturnica, mysza1975, Mega, moremi, macduska, iwcia77, Pusurek, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Chyba się skuszę. A tak w ogóle to już powoli mam dosyć tego słodkiego ciężarka z przodu. Wolałabym go już na rękach nosić i wyglądać jak Pusur
Ja też, ale jeszcze trzeba wytrzymać.Ja przynajmniej ze 2 tygodnie aż skończymy remont, bo teraz to nawet łóżeczka nie ma gdzie postawić.Bliska 77, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:O tym nie słyszałam, sprawdzę na pewno.
tak mi lekarka poradziła
tylko nie kupuj tych smakowaych w tubkach bo maja aspartam
najlepsze to tradycyjne polskie w takim sreberku
rozpuszczałam ze 3 tablety i mogłam pospać ze 2 , 3 godzinyania.g, moremi, macduska, iwcia77, samira lubią tę wiadomość