35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Siatka do owocow, znaczy smoczek jest super, ja bym taki chciala na przyszlosc. Nie skrobiesz, nie dziobiesz, dajesz dziecku w siatce banana albo jalbko i sobie mamle. Super!
A nie mozna zapytac mame, co by sobie zyczyla dla dziecka? Moze ma jakies zyczenia albo czegos jej brak? Aa, nie doczytalam, ze nie chcesz pytac.caffe, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Wsio mozna dac! Udko od kurczaka, prawdziwka w occie, banalne jablko.
Jak w ogole mozna zyc bez takiego feedera, jak sie pytam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 12:02
Simba, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja też lubię Ikea. Właśnie zamierzam kupić u nich nowy materac do spania.
Tak to ja lubie. A tani kacik to w ogole uwielbiam.
ania.g, moremi, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dorka mój też czasami się buntuje - wprawdzie raczej na szkołę nie - ale np. na sprzątanie pokoju, mycie po sobie garów czy wyniesienie śmieci...
Według mnie podstawa to konsekwencja...jak mu popuścisz - to będzie wiedział, że znowu może...
Tak jak Ty momentalnie i bez dyskusji odcinam kompa, albo obcinam kieszonkowe. Czym innym w tym momencie nie mogę tego wyegzekwować....
Oczywiście pogadać trzeba - jeśli wciąż nie będzie chciał chodzić - może coś tam w szkole jest nie teges - ale nie łatwo Ci powie pewnie o tym - trzeba go wspierać.
Najgorsze co może być to wyręczanie dzieciaków z ich obowiązków...mamusie odrabiają zadania za dzieci, latają do szkoły, kryją je, a potem wyrastają psychiczne niedorobki, których pełno teraz....mysza1975, Sabina, samira, moremi, Bliska 77, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaszczak mnie zainspirowal smoczkiem do owocow. Sa tez podobne na allegro, uchwycik inny tylko.
http://archiwum.allegro.pl/oferta/smoczek-gryzak-nuby-do-podawania-pokarmu-owocow-i3022622316.html
I jest tak tez gabka - wklad do wanienki do kapieli. Mam taka i mega sobie chwale, Adas lezy w wanience zrelaksowany i ma prawdziwe spa co wieczor.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Słuchaj, teraz to nawet z tymi przebojami z rana to on jest grzeczny, zobaczyła byś co on odstawiał jak miał między 1,5 a 6 lat. Wszyscy się dziwią że ja w wariatkowie przez niego nie wylądowałam, tak dawał popalić. Mówili na niego BinLaden mały terrorysta. Więc jeśli któraś chce synowi dać na imię Hubert to niech się mocno zastanowi, bo zmajoma to zrobiła i też teraz ma terrorystę w domu
mysza1975, moremi, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no pacz pani, a niby "r" w imieniu jest.. powinien byc tresowalny..
mysza1975, moremi, Sabina, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:haaa, ja tez.. najwyzej sie i maz przy okazji przytresuje, beda podwojne korzysci..
Moj M by oszalal, gdyby uslyszal: Koniec z kompem na dzis!
paszczakin, Simba, moremi, mysza1975, Sabina, caffe, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bosz, jaka ja jestem dzis nieefektywna, chyba nadrabiam za wczorajsze wariactwo.. za godzine widze dlugo niewidziana kolezanke na kawe i. chyba pojde potem juz do domuuuuu...
mialam odstawic dom na przyjazd tesciowki, ale mi nie wyszlo, kanapa i film wygraly..chuop jak zwykle nie widzi problemu,a skoro to nie moja mamusia to ja tez nie zamierzam spinac.. pokoj jej ogarne, a reszte zamkne
Nie posprzatalam, nie poprasowalam, nie ugotowalam - no coz - trudnoania.g, moremi, Bursztyn, mysza1975, Sabina, iwcia77, samira, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bursztyn, w domu mozna wszytko zmienic oprocz lokalizacji i sasiadow.. takze remonty maly pikus. Lepiej wez pod uwage, czy Natanka wypuscisz pobawic sie na ulice, czy Ty nie bedziesz sie bala do nocnego wyskoczyc, czy sama w domu zostac, czy nie stoja pod domem wyrostki podejrzane.. Reszte da sie zrobic..
nie bralabym pod uwage niebezpiecznej dzielnicy, chodzi raczej o to ze sa piekniejsze
no ale coz, na poczatek jest do zaakceptowania, od czegos trzeba zaczac
paszczakin wrote:My kupilismy "skorupke" domu, cztery sciany nosne i dach. W kraju, w ktorym poziom uslug w skali od 1 do 10 plasuje sie na - 2. I dalo rade
Zreszta, dzis sie okaze czy jest nam dane zakupic ten dommoremi, mysza1975, Simba, Bliska 77, iwcia77, samira, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bursztyn, my kupilismy taka chate 2 lata temu, dom z 52 roku, skansen w srodku. Wiekszosc do wymiany - okna, hydraulika, elektryka. Ale ja mialam wizje chaty, chlop tez sie napalil, no i prawie rok powoli dlubalismy w domu, mieszkajac jeszcze w wynajmowanym. A teraz jest juz super. Tez wyburzalismy sciany, zamienialismy funkcje pomieszczen ( np. z sypialni lazienke ) Fakt, ze kasy troche na to poszlo, ale dom bardzo zyskal na wartosci i kiedys go pewnie z zyskiem opylimy. Potraktujcie to moze jako inwestycje? Na nieruchomosciach sie raczej nie traci.
Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Weźcie Wy te wszystkie smoki i gąbki do drogerii wrzuccie
Jako ciotka prawdziwa i przyszywana zanosiłam w pierwszym prezencie właśnie tego smoka do owoców i to był hiti zazwyczaj kupowałam to obok prezentu podstawowego - czyli czegoś, co zażyczyła mamusia. Prezent matce musi być
Bursztyn, trzymam kciukiBursztyn, mysza1975, Simba, ewka80, Sabina, caffe, Bliska 77, Pusurek, iwcia77, samira, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!