X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, kup mesh feedera! :) Ile on w ogole kosztuje?

moremi lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Siatka do owocow, znaczy smoczek jest super, ja bym taki chciala na przyszlosc. Nie skrobiesz, nie dziobiesz, dajesz dziecku w siatce banana albo jalbko i sobie mamle. Super!
    A nie mozna zapytac mame, co by sobie zyczyla dla dziecka? Moze ma jakies zyczenia albo czegos jej brak? Aa, nie doczytalam, ze nie chcesz pytac. :P
    Albo zeberko w miodzie ;)

caffe, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Caffe, uwazaj! Adas zasnal w bujaczku! :D
    hahahaha, no to mnie zaskoczył ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Albo zeberko w miodzie ;)
    Wsio mozna dac! Udko od kurczaka, prawdziwka w occie, banalne jablko. ;) Jak w ogole mozna zyc bez takiego feedera, jak sie pytam? ;)

caffe, Simba, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wsio mozna dac! Udko od kurczaka, prawdziwka w occie, banalne jablko. ;) Jak w ogole mozna zyc bez takiego feedera, jak sie pytam? ;)
    No i jak dziecko zaśnie to też mamusia może pociumkać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 12:02

Simba, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    MOJA najpiekniejsza kuchnia jest z tez IKEA! ;)
    Ja też lubię Ikea. Właśnie zamierzam kupić u nich nowy materac do spania.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No i jak dziecko zaśnie to też mamusia może pociumkać :P
    Zasnelo, wiec ide pociumkac kawe! :)

caffe, mysza1975, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja też lubię Ikea. Właśnie zamierzam kupić u nich nowy materac do spania.
    My mamy lozko ( materace ) z Jysk, corka i Adas maja lozka i materace z IKEA. Kocham IKEA za ich promocje, fakt, ze w Pl sa one ciut gorsze, ale tez bywaja. Kupujac kuchnie dostalismy bony na kolejne zakupy, wiec wypasiona mikrofala i piekarnik wyszly gratis. :) Tak to ja lubie. A tani kacik to w ogole uwielbiam. :)

ania.g, moremi, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dorka mój też czasami się buntuje - wprawdzie raczej na szkołę nie - ale np. na sprzątanie pokoju, mycie po sobie garów czy wyniesienie śmieci...
    Według mnie podstawa to konsekwencja...jak mu popuścisz - to będzie wiedział, że znowu może...
    Tak jak Ty momentalnie i bez dyskusji odcinam kompa, albo obcinam kieszonkowe. Czym innym w tym momencie nie mogę tego wyegzekwować....:)
    Oczywiście pogadać trzeba - jeśli wciąż nie będzie chciał chodzić - może coś tam w szkole jest nie teges - ale nie łatwo Ci powie pewnie o tym - trzeba go wspierać.
    Najgorsze co może być to wyręczanie dzieciaków z ich obowiązków...mamusie odrabiają zadania za dzieci, latają do szkoły, kryją je, a potem wyrastają psychiczne niedorobki, których pełno teraz....
    Słuchaj, teraz to nawet z tymi przebojami z rana to on jest grzeczny, zobaczyła byś co on odstawiał jak miał między 1,5 a 6 lat. Wszyscy się dziwią że ja w wariatkowie przez niego nie wylądowałam, tak dawał popalić. Mówili na niego BinLaden mały terrorysta. Więc jeśli któraś chce synowi dać na imię Hubert to niech się mocno zastanowi, bo zmajoma to zrobiła i też teraz ma terrorystę w domu

mysza1975, Sabina, samira, moremi, Bliska 77, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zasnelo, wiec ide pociumkac kawe! :)
    a nie lepiej pociumkać jakieś ciało stałe? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a nie lepiej pociumkać jakieś ciało stałe? ;)
    Masz na mysli cos do jedzenia czy cos mocno zbereznego? ;) Jablecznika resztke moge pociumkac. ;)

caffe, moremi, Bliska 77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Masz na mysli cos do jedzenia czy cos mocno zbereznego? ;) Jablecznika resztke moge pociumkac. ;)
    oj tam oj tam zbereźnego ;)

moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak mnie zainspirowal smoczkiem do owocow. Sa tez podobne na allegro, uchwycik inny tylko.
    http://archiwum.allegro.pl/oferta/smoczek-gryzak-nuby-do-podawania-pokarmu-owocow-i3022622316.html
    I jest tak tez gabka - wklad do wanienki do kapieli. Mam taka i mega sobie chwale, Adas lezy w wanience zrelaksowany i ma prawdziwe spa co wieczor. :)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Słuchaj, teraz to nawet z tymi przebojami z rana to on jest grzeczny, zobaczyła byś co on odstawiał jak miał między 1,5 a 6 lat. Wszyscy się dziwią że ja w wariatkowie przez niego nie wylądowałam, tak dawał popalić. Mówili na niego BinLaden mały terrorysta. Więc jeśli któraś chce synowi dać na imię Hubert to niech się mocno zastanowi, bo zmajoma to zrobiła i też teraz ma terrorystę w domu
    Faken, mój chłop cały czas gada że jął będzie syn to Hubert! Już ja mu to wybije z głowy ;-)

mysza1975, moremi, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no pacz pani, a niby "r" w imieniu jest.. powinien byc tresowalny.. ;)
    Dzizas, ja calkiem zapomnialam o R w imieniu. Najwyzej podczas tresury bede mowic do Adamka po nazwisku. ;)

mysza1975, moremi, Sabina, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    haaa, ja tez.. najwyzej sie i maz przy okazji przytresuje, beda podwojne korzysci.. ;)
    No, np. Posprzataj swoje klocki albo Idz odrobic lekcje. :P Moj M by oszalal, gdyby uslyszal: Koniec z kompem na dzis! ;)

paszczakin, Simba, moremi, mysza1975, Sabina, caffe, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bosz, jaka ja jestem dzis nieefektywna, chyba nadrabiam za wczorajsze wariactwo.. za godzine widze dlugo niewidziana kolezanke na kawe i. chyba pojde potem juz do domuuuuu...
    mialam odstawic dom na przyjazd tesciowki, ale mi nie wyszlo, kanapa i film wygraly..chuop jak zwykle nie widzi problemu,a skoro to nie moja mamusia to ja tez nie zamierzam spinac.. pokoj jej ogarne, a reszte zamkne ;)
    Widzisz? Zaczyna sie prawdziwa ciaza.
    Nie posprzatalam, nie poprasowalam, nie ugotowalam - no coz - trudno ;)

ania.g, moremi, Bursztyn, mysza1975, Sabina, iwcia77, samira, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bursztyn, w domu mozna wszytko zmienic oprocz lokalizacji i sasiadow.. takze remonty maly pikus. Lepiej wez pod uwage, czy Natanka wypuscisz pobawic sie na ulice, czy Ty nie bedziesz sie bala do nocnego wyskoczyc, czy sama w domu zostac, czy nie stoja pod domem wyrostki podejrzane.. Reszte da sie zrobic..
    tyle to ja tez wiem :) nie bralabym pod uwage niebezpiecznej dzielnicy, chodzi raczej o to ze sa piekniejsze :) no ale coz, na poczatek jest do zaakceptowania, od czegos trzeba zaczac
    paszczakin wrote:
    My kupilismy "skorupke" domu, cztery sciany nosne i dach. W kraju, w ktorym poziom uslug w skali od 1 do 10 plasuje sie na - 2. I dalo rade ;)
    ten dom nie jest na szczescie skorupa, mozna w nim spokojnie mieszkac, natomiast tzw. modernizacja troche kasy pochlonie
    Zreszta, dzis sie okaze czy jest nam dane zakupic ten dom

moremi, mysza1975, Simba, Bliska 77, iwcia77, samira, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bursztyn, my kupilismy taka chate 2 lata temu, dom z 52 roku, skansen w srodku. Wiekszosc do wymiany - okna, hydraulika, elektryka. Ale ja mialam wizje chaty, chlop tez sie napalil, no i prawie rok powoli dlubalismy w domu, mieszkajac jeszcze w wynajmowanym. A teraz jest juz super. Tez wyburzalismy sciany, zamienialismy funkcje pomieszczen ( np. z sypialni lazienke ) Fakt, ze kasy troche na to poszlo, ale dom bardzo zyskal na wartosci i kiedys go pewnie z zyskiem opylimy. Potraktujcie to moze jako inwestycje? Na nieruchomosciach sie raczej nie traci. :)
    dokladnie, taki mamy zamiar jesli dojdzie do transakcji

Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie Wy te wszystkie smoki i gąbki do drogerii wrzuccie :)
    Jako ciotka prawdziwa i przyszywana zanosiłam w pierwszym prezencie właśnie tego smoka do owoców i to był hit :) i zazwyczaj kupowałam to obok prezentu podstawowego - czyli czegoś, co zażyczyła mamusia. Prezent matce musi być :)

Bursztyn, trzymam kciuki :)

Bursztyn, mysza1975, Simba, ewka80, Sabina, caffe, Bliska 77, Pusurek, iwcia77, samira, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 4340 4341 4342 4343 4344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ