35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia ale kino oko! facet dostal zeza pewnie
ale sie uhahalam
Bozia3 wrote:no Ci kurierzy mają ciekawą pracę...Pewnie zauważył..
ja ostatnio otwierałam też kurierowi drzwi rano jakoś - jak spałam - byłam goła...dzwonek - kurier...no to ja sru do łazienki po szlafrok...taki normalny, do kolan, biały welurowy z kapturkiem....zawinęłam się na tym moim brzuszysku...on tak dziwnie patrzył...ale wręczył paczkę i poszedł...ja patrzę do lustra - a tam od pępka w dół rozjechane wszystko na jakieś 5-10 cm bo zabrakło materiału i nie objęło ...Myślałam, że padnę ze wstydu..
moremi, mysza1975, Sabina, Bliska 77, Mega, ewka80, Dorka1979, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja nawet jak bym kochala to i tak nie zamierzam napadac, nie znosze fanatyzmu pod zadna postacia..
ale u nas ikea to zdecydowanie jest najtanszy sklep meblowy, do lansu nic nie dodaje
(a kuchnie i tak mam najpiekniejsza)
Pokaz ta swoja kuchnie ( albo chociaz fronty szafek ), bo ciekawam bardzo.Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a to nie jest tak, ze to wlasnie przyjaciolki Ci organizuja, a nie sama przyszla mama? ja nie wiem, nie mam doswiadczenia w takich hamerykach, nikt z moich znajomych nie robil..
zrobic Ci Simba szałera z tortem w ksztalcie brzucha z blizniakami w srodku? bedzie jak trening przed ewentualna cesarka..mysza1975, ewka80, paszczakin, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a to nie jest tak, ze to wlasnie przyjaciolki Ci organizuja, a nie sama przyszla mama? ja nie wiem, nie mam doswiadczenia w takich hamerykach, nikt z moich znajomych nie robil..
zrobic Ci Simba szałera z tortem w ksztalcie brzucha z blizniakami w srodku? bedzie jak trening przed ewentualna cesarka..
Kiczuszek jak dla mnie na maxa! Słitasna amerykanska durnota, gdzie panciunie zbieraja sie i kwicza nad przyszlym dzidziulinkiem, ubraneczkami, kupeczkami i innymi. Fuj!
Zeby chociaz piwo mozna bylo na tym pic.inessa, caffe, mysza1975, iwcia77, Sabina, Bursztyn, Bliska 77, Mega, moremi, Dorka1979, Parka, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A na szałer to nie jest taki tort z pieluszek, skarpetuszek, chusteczuszek i innych uszek?
Kiczuszek jak dla mnie na maxa! Słitasna amerykanska durnota, gdzie panciunie zbieraja sie i kwicza nad przyszlym dzidziulinkiem, ubraneczkami, kupeczkami i innymi. Fuj!
Zeby chociaz piwo mozna bylo na tym pic.
Wam się ten szałer nie podoba, bo nie możeta nic pić na nim (piwo, wino, wóda)Sabina, mysza1975, inessa, paszczakin, Simba, Pusurek, Mega, moremi, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
dziendoberek, wrocilam z wloskiego polowkowego
nie wykryto niczego podejrzanego w rozwoju fizycznym u Ivo
siusiak jest - czyli organ dominujacy u faceta !
. paszcza a moze zrobisz torta dla starajacych sie - w Rosji modne sa takie np :
inessa, Bursztyn, samira, paszczakin, Sabina, mysza1975, caffe, Simba, Bliska 77, ania.g, Pusurek, kapturnica, Mega, ewka80, moremi, gosia7122, Dorka1979, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Wymyśliłam coś takiego, mam nadzieję, że dobrze zrobiłam...
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/abc-malucha-pielegnacja-opieka-i-wychowanie,4197.htmliwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:
hahaha tort nieźle odwzorowany ale widok raczej do konsumpcji nie zachęcaiwcia77, mysza1975, ewka80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:oj tam samirka, jeszcze bardziej ble znalazlam.. taki gdzie sie noworodka np kroi..
mysza1975, Bliska 77, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Uff, dobrze że jeszcze ktoś podziela moje zdanie o przyjęciach dla dzieci przed urodzeniem. A już myślałam że coś ze mną nie tak
Pępkowych też nie lubię.
Paszczak ten tort jest przerażający.inessa, Bliska 77, kapturnica, Pusurek, Bursztyn, ewka80, mysza1975, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4