35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
twoj jest hardkorowy! dla odwaznych ! nie wspomne juz , ze laska ubrana jest w kiecke, ktora mam w awatarku
( tzn podobna)
paszczakin wrote:pewnie, moje torty bleh, przerazajace, a iwci wymiata!
foch i ide do domu!Bliska 77, kapturnica, Mega, Simba, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
http://pinksweetsshop.blox.pl/tagi_b/217791/torty-artystyczne.html
a takie torty tworzy moja kolezanka w Gdansku - to nie jest reklama , chcialam tylko abyscie poogladaly galerie
Laska jest po architekturze, ale talent ma w lapkach niesamowity, udalo jej sie otworzyc pracownie tortow i niezle z nich zyjeinessa, Mega, Bursztyn, moremi, ewka80, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/poradnik-ciazowy,4179.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 16:36
iwcia77, kapturnica, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie wiem co mam mysleć......spojrzałam z głupia frant jeszcze raz na ten test który wpierdzieliłam do szuflady w łazience rano....w miejscu gdzie powinna byc druga ciązowa kreska jest taka jakaś dziwna różowa plama czy cień...co to ma być???????
iwcia77, samira, inessa, Mega, ania.g, moremi, Dorka1979, Parka, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzej ! ty to masz tempo!
EwaT wrote:dziewczyny nie wiem co mam mysleć......spojrzałam z głupia frant jeszcze raz na ten test który wpierdzieliłam do szuflady w łazience rano....w miejscu gdzie powinna byc druga ciązowa kreska jest taka jakaś dziwna różowa plama czy cień...co to ma być???????Sabina, inessa, kapturnica, Mega, moremi, gosia7122, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:dziewczyny nie wiem co mam mysleć......spojrzałam z głupia frant jeszcze raz na ten test który wpierdzieliłam do szuflady w łazience rano....w miejscu gdzie powinna byc druga ciązowa kreska jest taka jakaś dziwna różowa plama czy cień...co to ma być???????
A tak na serio to pewnie test się utlenilwtedy cuda mogą się pokazać, choć ja nigdy tak nie miałam. Jedna krecha choć czasem co kilka godzin sprawdzalam
iwcia77, kapturnica, Mega, Bliska 77, moremi, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny