35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:Też teraz jestem tego zdania. Chociaż teraz to gonię dzieci żeby mi pomagały. Córka zamiata na dole a syn na górze. Tylko jak pierwszy raz dałam mu miotłę do zamiatania to musiałam szybko uciekać na dół żeby nie zobaczył jak się śmieję z niego. Po prostu nie wyrabiałam tak to komicznie robił.
no chyba ze ty eko mama Reni Jusis jesteś
iwcia77, Sabina, Simba, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:tempka w piczkinsie 37,1
PS.
Maz jeszcze żyje?Sabina, kapturnica, moremi, ewka80, iwcia77, ania.g, Dorka1979, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ewa o tej porze mierzysz? Ciśnienie ci sie podniosło to i tempka skoczyła. Wyluzuj troche, faktycznie niepotrzebnie cię nakrecilysmy...
PS.
Maz jeszcze żyje?
jest sceptyczny, powiedział zebym poszła na beteMega, Sabina, moremi, samira, iwcia77, Dorka1979, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:żyje
jest sceptyczny, powiedział zebym poszła na beteiwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rany Ewka...
Wy przekupy <grozi palcem>
Mi też probujecie imputowac, ale się nie dam. Do 13 wiele może się zdarzyć.Mega, Sabina, iwcia77, inessa, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Rany Ewka...
Wy przekupy <grozi palcem>
Mi też probujecie imputowac, ale się nie dam. Do 13 wiele może się zdarzyć.iwcia77, moremi, inessa, Dorka1979, mysza1975, macduska, Panda lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:żyje
jest sceptyczny, powiedział zebym poszła na bete
więc wyluzuj - szkoda kasy na betę - a jutro rano rób sikańca...EwaT, Dorka1979, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie wrażenie robi i to bym powiedziała "POZYTYWNE" a nie rozmytej plamy
ALE WARTO JUTRO POWTÓRZYĆ TESTA ,NAJLEPIEJ Z RAŃCAWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 18:31
EwaT, inessa, Sabina, ewka80, iwcia77, Parka, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa wiesz chciałabym miec taką "plame"
radze CI jutro zrobić jeszcze raz test bo ten wyglada jak pieknie pozytywnySabina, EwaT, Mega, samira, ewka80, iwcia77, Parka, ania.g, Dorka1979, caffe, malgos741, moremi, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Witajcie Kobietki
Kurcze zanim sie ogarnelam z czytaniem doszly kolejne strony u Was hahaha:)
kapturnica tak dotarlam
Macduska witaj no i oczywiscie dziekuje za przyjecie do grona 35+ hihihi:)
Ja dzisiaj walcze na inwenturze w pracy siedze od 12stej w poludnie do dnia jutrzejszego rana mam nadzieje ze podolam temu zadaniu chociaz szczerze to jestem wsciekla bo moj Synek ma dzisiaj akurat 10te urodzinki a mnie w domu nie bedzie chociaz role przejal jego Tata w tym roku (ciekawe na ile bo my po rozwodzie ale kontakty maja dobre miedzy soba a to najwazniejsze dla mnie i samego Malego) A mi pozostaje tesknota za moim Szkrabkiem
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ewa to poszalalas! Jaka plama, kreska piękna, mnie sie taka nie pojawia nawet jakbym tydzień się wpatrywała w swój test
samira, Sabina, EwaT, iwcia77, inessa, Parka, Dorka1979, caffe, kapturnica, ewka80, moremi, Bliska 77, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ewa wiesz chciałabym miec taką "plame"
radze CI jutro zrobić jeszcze raz test bo ten wyglada jak pieknie pozytywnyMega, Sabina, iwcia77, EwaT, inessa, Dorka1979, ewka80, malgos741, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyostatnio właśnie się naczytałam ze brak okresu przez kilka miesięcy nie wyklucza zajścia w ciążę
a tu przykład ,szczególnie od punktu 2
cyt: "witam odpowiedz na pytanka :
`1. lekarz może potwierdzić ciąże na usg -: ok. 6 tygodnia ciąży. Po za testem inną metodą jest badanie krwi.
2. Nie brak miesiączki wcale nie wyklucza jajeczkowania. Jestem tego żywym przykładem tzn. naturalną miesiączkę dostałam w wieku `16 lat i miałam ją raptem parę razy co 2,3,5,6,9 czy `12 miesięcy -0 później znikła. mając ok 22 lata brałam hormony przez 2 lata na uregulowanie cyklu ale po odstawieniu ich niestety miesiączka zniknęła . Dalej była luteina : diagnoza brak owulacji, niepłodność (co nie oznacza bezpłodność-nie należy mylić tych pojęć ),podejrzenia prolaktyna, PCOS, cukrzyca .... Zmieniłam ginekologa.... Kazał mi odstawić luteinę " bo trzeba znaleść przyczynę braku miesiączki a nie faszerować się luteiną - tak powiedział mój nowy lekarz". Bo bez znalezienia podłoża luteina tylko będzie wywoływała krwawienie i tyle. Skerowano mnie do endokrynologa : podstawowe badania : TSH, FSH, FT4, prodresteron, testosteron, prolaktyna, glukoza - to na dobry początek, następie do kliniki niepłodności ... Byłam przerażona ....28lat nigdy nie planowaliśmy ciąży czekaliśmy na taką z zaskoczenia ale przerażające było to że przez 5 lata nic... GDY ODSTAWIŁAM LUTEINĘ, NIE MIAŁAM ZNOWU MIESIĄCZKI 7 MIESIĘCY MUSIAŁAM CZEKAĆ NA WIZYTĘ W KLINICE - A TAM NIESPODZIANKA WCHODZIMY, OPOWIADAM O SWOJEJ PRZYPADŁOŚCI I a tu Pan doktor bada mnie i informuje " JEST PANI W CIĄŻY ".
3. wizyta w poradni jest dobrym rozwiązaniem -lekarz specjalista szybciej znajdzie podłożę co jest przyczyną twojej nieregularności a koszt samej wizyty u b.dobrego specjalisty wynosi `ok.150zł a to nie jest majatek... A to,że staracie się dopiero 2 miesiące to wcale nie oznacza,że od razu zajdziesz w ciążę " życzę wam dzidziusia"....Nie obawiaj się wizyty, kto wie może spotka ciebie taka sama niespodzianka jak mnie
" BRAK MIESIĄCZKI NIE OZNACZA,ŻE NIE MOŻESZ BYĆ MAMĄ "Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 18:47
iwcia77, EwaT lubią tę wiadomość