35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo miała niby być tylko plama?????????????
Przecież to gruba krecha, u mnie przy pierwszym teście gdzie był tylko słaby cień cienia to nawet na następny dzień nie zrobiła się taka gruba wyraźna
EwaT wrote:samira, Mega, Sabina, inessa, iwcia77, EwaT, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:my z gdanska przez ploty skaczemy, bo to spuscizna historyczna i zadne ciaze nam nie straszne
jeszcze nie jestem turlakiem, wiec kondycha jest
oczywiscie nie taka jak u Pusura, ale nie moge narzekac
eee to eXtra znaczy nic się w tej kwestii nie zmieniło od spotkania w Kato i skakania przez barierkęiwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no to by sie zgadzalo , bo mamusia wesola, madra i roztrzepundainessa wrote:Iwcia gdy pracowałam w przedszkolu miałam w grupie chłopca o umieniu Iwo troche rzoatrgniony był ale za to madry chłopak i wszysyc go bardzo lubilismy - zawsze uśmiechniety był
Super,ze wszystko dobrze u Niego i u CiebieMega, Sabina, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Iwcia, super ze badanie dobrze wyszlo
EwaT, jestem w szoku, nie sadzilam ze jest mozliwa owulacja przed okresem po porodzie?! Po cichu gratuluje, bo chyba tego chcialaś...iwcia77, Mega, Dorka1979, Sabina, inessa, kapturnica, ania.g, ewka80, Bliska 77, mysza1975, macduska, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:To miała niby być tylko plama?????????????
Przecież to gruba krecha, u mnie przy pierwszym teście gdzie był tylko słaby cień cienia to nawet na następny dzień nie zrobiła się taka gruba wyraźnaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 19:11
iwcia77, Sabina, Dorka1979, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:poczekaj , jutro bedziemy opijac Ewy bete
no chyba ze wsadzisz flaszke do lodowki i zaczekasz do jutra
chyba mineralna
iwcia77, samira, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Iwcia, super ze badanie dobrze wyszlo
EwaT, jestem w szoku, nie sadzilam ze jest mozliwa owulacja przed okresem po porodzie?! Po cichu gratuluje, bo chyba tego chcialaś...
narazie nic nie gratuluj bo niewiadomo co bedzie
jesli to ciąża to czeka mnie amnio........iwcia77, caffe, Sabina, samira, ewka80, moremi, Bliska 77, mysza1975, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ty sie nie boj tej amnio , to nie boli chyba ,ze przeraza cie wizja poronienia ?
iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość