35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:O toto to...Ja czekam na mojego malz jak na wilka bo on sie pojawia znienacka tylko
Spotyka Czerwony Kapturek w lesie wilka i wilk mówi:
- Podaj mi adres babci, to Cię pocałuję tam gdzie jeszcze nikt Cię nie pocałował!
Czerwony Kapturek odpowiada:
- No to chyba w koszyczek...
iwcia77, kapturnica, Mega, Sabina, inessa, samira, Simba, moremi, Bursztyn, mysza1975, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nic 2razy sie nie zdarzy nie ma co sciagac zlych mysli!!!Musi byc dobrze!!!I bedzie napewno a Tomcio dostanie braciszka lub siostrzyczke !!1
iwcia77, EwaT, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Pojawi się znienacka i będzie Cię chciał pocałować
Spotyka Czerwony Kapturek w lesie wilka i wilk mówi:
- Podaj mi adres babci, to Cię pocałuję tam gdzie jeszcze nikt Cię nie pocałował!
Czerwony Kapturek odpowiada:
- No to chyba w koszyczek...EwaT, caffe, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:miodzio
A wyszła z opóźnieniem bo dziecka musiały się policzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 19:46
Mega, kapturnica, EwaT, inessa, samira, Simba, moremi, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No co??
Ewa jest super mamą i tak z rozpędu to jeszcze dwójkę spokojnie wychowa
caffe, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ale powiem tyle ,ze podziwiam
Ja po urodzeniu mlodego mialam taka schize strachu przed wpadka ,ze moj nie predko mogl zalewac formeDopiero jak mlodego odstawilam od cycka to wtedy dopiero tak na luzie bzykanie...
I niech kto mowi co chce ale ciaza to jednak przychodzi wtedy najczesciej jak sie jej nie spodziewamy albo nie planujemy..Bo Ewa nie sadze ,ze tak szybko po urodzeniu synka swiadomie bys chciala zachodzic w ciaze...caffe, Mega, inessa, samira, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ewka, no to gratulowac chyba, co?
A reszta bedziesz sie martwic, jak juz bedzie czym. Jesli bedzie w ogole czym.
zreszta i tak zmieniam lekarzacaffe, iwcia77, Pusurek, Parka, inessa, ania.g, samira, moremi, mysza1975, Sabina, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ginka sobie pomysli ze jestem nienormalna i nieodpowiedzialna
zreszta i tak zmieniam lekarzaiwcia77, Mega, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:mam pyt, nigdy nie robilam bety...jaka powinna byc wartosc przy ciazy?
iwcia77, samira, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No chyba kazdy z ginow tak raczej pomysli, ze Ci sie spieszylo do brzucha niezle..Wrecz sprintem..
Nic się złego nie stało i nie stanie.
Mega, inessa, moremi, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:hahahahaha, co dzisiaj piłaś?
w pracy kwitne moja droga...
caffe, iwcia77, inessa, Simba, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość